Find din nye brugte bil

Vi har 5104 biler på lager

Din søgning gav 2 resultater

Brugte VW Golf

VW Golf er en utrolig populær bil og muligvis endda en af bilhistoriens største succeser. Produktionen af den første VW Golf, nemlig Golf I, startede tilbage i 1974. Her var det meningen, at den skulle afløse den klassiske og yderst velkendte VW model Type 1- også kendt som “Boblen”. Efter lanceringen tog produktionen af den nye VW Golf fart, og allerede tre år senere var mere end 1 million VW Golf blevet produceret. Bilen blev hurtigt en succes, blandt andet på grund af dens karakteristiske form og klassiske, tidsløse design.I dag bliver der faktisk solgt en fabriksny VW Golf hvert 41. sekund.

Hos 100% Autotjekfinder du et stort udvalg af brugte VW Golf hos forhandlere fra hele landet. Det gør det nemt at finde den rigtige model i nærheden af dig. Derudover er 100% Autotjek din garanti for en tryg og sikker handel. 

Læs om fordelene ved en brugt VW Golf her.

Fordele ved at købe en brugt VW Golf

Der er rigtig mange fordele ved at vælge netop en brugt VW Golf. VW Golf har en størrelse, som passer til de flestes behov, og mange af modellerne fås endda også som stationcars, hvilket gør dem geniale som familiebiler. VW Golf er desuden kendt for deres fantastiske komfort. De fleste modeller har ergonomiske sæder, et stort og rummeligt bagagerum på op til 380 liter samt masser af benplads grundet interiør og bilens rummelige proportioner. VW Golf fås med både to, fire og fem døre, så du kan vælge alt efterhvad du netop har brug for, uanset om du skal bruge bilen til arbejde, eller om der skal være plads til en barnevogn i bagagerummet.

Bilens design er stilrent og moderne, og komforten er i topklasse. Desuden kører den utroligt langt på literen og er derfor meget driftsøkonomisk. Både nyere og ældre, brugte VW Golf modeller indeholder desuden lækre features, som øger din køreglæde og gør hverdagen nemmere. I og med at der findes mange forskellige, brugte VW Golf modeller, kan du også være sikker på at finde et stort udvalg af brugte VW Golf hos en forhandler i nærheden af dig. Sidst men ikke mindst kan der være en del penge at spareved at vælge en brugt VW Golf, da nyprisen kan være lidt skrap.

Sikkerhed og udstyr

Sikkerheden i en brugt  VW Golf er altid i top. Den scorer hele fem stjerner i sikkerhedstests fra Euro NCAP, hvilket er den højeste score en bil kan få. Det betyder, at bilen som udgangspunkt har god kollisionssikkerhed og er veludstyret med teknologi, der hjælper til at undvige sammenstød. Det er derfor en bil, du trygt kan tage din familie med på tur i. Smarte features såsom adaptiv fartpilot, automatisk parkeringssensor, udkørselsassistent, automatgear og vejbaneassistent er med til at give ekstra tryghed, bidrage til rolig kørsel og øge sikkerheden i de nyere, brugte VW Golf modeller.  

Udstyret i en brugtVW Golf er også helt i topklasse. Bilen kan fås med blandt andet aircondition, digitalt cockpit med touch-skærm, LED-lys, læselys i siderne og kørecomputer og app-styret overvågning. Der er også mulighed for at etablere wifi-hotspots og installere Apple CarPlay for at optimere underholdningen til dine køreture- særligt i de nyere brugte modeller.

Benzin- og dieselmotorer i brugte VW Golf

Brugte VW Golf fås både med diesel, hybrid- og benzinmotorer, så du nemt kan vælge en til dit behov. Drømmer du om at skulle ud og køre lange ture på motorvejen i din VW Golf, kan du med fordel kigge efter en model med dieselmotor, som fås i op til 2 liter og op til150 heste. Dieselbiler kører langt på literen, og så er diesel oftest billigere end benzin. Diesel kan være værd at overveje, hvis du har minimum 30 kilometer til og fra arbejde. Dog skal du helst undgå korte køreture i en dieselbil, da bilen ikke opvarmes nok under korte ture, hvilket kan tilstoppe partikelfilteret.

Kører du til gengæld mere rundt i byerne, eller har du ikke så langt på arbejde, kan du derimod sagtens vælge enbrugt VW Golf med en benzinmotor. Selvom benzin er lidt dyrere at tanke end diesel, kan du stadig få biler med en benzinmotor, som kører langt på literen. For eksempel har Golf VII en1.5-liters benzinmotor og kører op mod 20 kilometer på literen.

Køb din brugte VW Golf med 100% Autotjek

Brugte VW Golf kan fås i mange modeller og flotte farver. Bilerne kommer med forskellige udstyrsvarianter, så du aldrig skal gå på kompromis med hverken tryghed eller garanti, selvom du handler brugt. 100% Autotjek-mærkningen er desuden din garanti for, at du altid gør en tryg og sikker handel. Med 100% Autotjek-mærkningen får du nemlig altid:

  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti med i handlen
  • Garanti for at bilen er gennemtjekket ud fra gældende brugtbilstests
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring

For at læse mere om 100% Autotjek-mærkningen, og hvordan vores mærkning sikrer dig som brugtbilskøber, kan du læse mere lige her. Desuden er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Hvis du ikke fandt lige den brugte VW Golf, du godt kunne tænke dig, kan du med fordel tage et kig på konkurrenterne Hyundai i30, Seat Leon, og Audi A3. Her er der gode muligheder for at finde den rette bil.