Find din nye brugte bil

Vi har 4640 biler på lager

Din søgning gav 6 resultater

Køb VW Tiguan brugt

Er du på jagt efter en flot, praktisk og robust bil, der klarer alle opgaver, uanset om det er at rumme hele familien eller trække en kæmpestor anhænger – ja, så er VW Tiguan et rigtig godt bud. VW Tiguan, som blev lanceret i 2007, er en flot og rummelig SUV med en sportslig, maskulin og stilren udstråling. Komforten er vægtet højt, hvilket du mærker, når du sætter dig ind i de indbydende og behagelige sportssæder. Med 14 mulige indstillinger kan du nemlig indstille sæderne, så de passer til dig og din krop. Det aflaster ryggen og sikrer optimal siddekomfort, så du kan slappe helt af under køreturen. Wow-faktoren rammer virkelig plet, når du opdager, at sæderne i de nyere, brugte udgaver også er udstyrede med både lændestøtte og en massagefunktion. VW har desuden lagt stor vægt på at udstyre Tiguan med en masse praktiske features. Blandt andet kan bagagerummet åbnes med foden under bilens bagende, hvis du står med hænderne fulde, og det indeholder faktisk helt op til imponerende 1655 liter, når bagsæderne er slået ned.

Du finder et stort udvalg af brugte VW Tiguan af forskellige årgange hos 100% Autotjek. Med 100% Autotjek-mærkningen er du garanteret en tryg og sikker brugtbilshandel. 

Du kan læse mere om de mange fordele ved køb af en VW Tiguan brugt her.

Fordele ved køb af VW Tiguan brugt

Der er mange fordele ved at købe en VW Tiguan brugt. For det første er der mange klejner at spare ved at købe brugt. Ved køb af en fabriksny SUV skal du enten hive fat i den helt store pengepung eller satse på en pænt stor lotto-gevinst. For det andet er det en bil, der snildt kan rumme hele familien og lidt til – den er nemlig super rummelig og har desuden en helt fantastisk trækkræft, så du uden problemer kan have din trailer, campingvogn eller båd med på slæb.

VW Tiguan fås i flere forskellige udstyrsvarianter heriblandt Trend & Fun, Sport & Style og Track & Field. Den sidstnævnte er udstyret med en speciel kofanger, der ændrer hældningsvinklen på bilen. Det gør at Track & Field-udgaven, som navnet også antyder, især egner sig godt til terrænkørsel. Brugte VW Tiguan fås også med både for- og firehjulstræk. Har du planer om en tur ud i ujævnt terræn, kan du altså med fordel kigge efter en firehjulstrækker-udgave.

Sikkerhed og udstyr

Når vi snakker brugte VW Tiguan, snakker vi om en bil, som absolut ikke går ned på udstyr. Nyere, brugte modeller fås nemlig spækket med lækkert, topmoderne udstyr, som er med til at gøre hverdagen en hel del nemmere og køreoplevelsen meget sjovere. Du finder nyere, brugte VW Tiguan med blandt andet digitalt cockpit, head-up display, vejbaneassistent, parkeringsassistent, adaptiv fartpilot og vognbaneassistent. Ja, der er i hvert fald ingen fare for at gå ned på udstyr med en brugt VW Tiguan, selvom udstyrsniveauet i brugte biler selvfølgelig varierer.

Du og din familie kan trygt læne jer tilbage og nyde køreturen i en brugt VW Tiguan. Bilen får nemlig topkarakter i sikkerhed – fem ud af fem flotte stjerner er det blevet til i sikkerhedstests fra Euro NCAP udført i henholdsvis 2009 og 2016.

Benzin- og dieselmotorer

VW Tiguan fås med flere forskellige benzinmotorer heriblandt 4-cylindrede 1.4- liters og 2-liters motorer og alt fra 122 til 210 heste. Dieselmenuen byder ligeledes på 4-cylindrede 2-liters motorer med op mod 177 heste. Motorprogrammet varierer ikke voldsomt mellem benzin- og dieselmodellerne. Noget der dog er værd at bide mærke i, er at VW Tiguan fås med aktiv cylinderstyrring, der betyder, at ved hastigheder på op til 130 kilometer i timen kan to af de fire cylindere deaktiveres uafhængigt af det valgte gear. Det er super smart, da det nedsætter både brændstofforbrug og CO2-udslip.

Køb brugt VW Tiguan med 100% Autotjek

Har du en topsprød SUV i form af en VW Tiguan i kikkerten, finder du et stort udvalg af brugte Tiguan hos 100% Autotjek. Brugte Tiguan fås i et enormt bredt udvalg af årgange, generationer og farver samt med forskelligt, toplækkert udstyr. Selvom SUV’er generelt ligger i et pænt højt prisleje, er der mange penge at spare ved at gå efter en brugt model. Ved at købe din VW Tiguan brugt mindsker du nemlig afskrivningen på bilen, og du har stadig god mulighed for at sælge den videre igen til en fornuftig pris. Køber du din VW Tiguan brugt, behøver du ikke gå på kompromis med hverken garanti eller tryghed når du handler. Med 100% Autotjek-mærkningen er du altid sikret en tryg og sikker brugtbilshandel. 100% Autotjek-mærkningen giver dig nemlig altid:

  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring
  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti på din nye, brugte Tiguan
  • Garanti for at din brugte VW Tiguan er tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstests

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om hvad 100% Autotjek-mærkningen ellers indebærer, og hvordan den er med til at sikrer dig som brugtbilskøber, kan du gøre det lige her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 65 65 50 11 eller benytte dig af vores kontaktformular, hvis du skulle have spørgsmål.  

Hvis du ikke fandt det, du ledte efter i den brugte VW Tiguan, kan du jo i stedet tage et kig på de oplagte konkurrenter som Mazda CX-3, Audi Q5 og Toyota RAV4.