Find din nye brugte bil

Vi har 4606 biler på lager

Din søgning gav 48 resultater

Brugt VW Up

VW er kendt for sine kvalitetsbiler, og deres lille budgetvenlige VW Up er bestemt ingen undtagelse. Den populære mikrobil blev introduceret til det danske marked i 2012, og var med til at skabe et helt nyt bilbehov hos danskerne. Den var nemlig med til at starte en bølge af små hverdagsbiler, der egnede sig til alle aldersgrupper og indkomster. Derfor blev den populære Up, der er kendetegnet ved sin firkantede facon og korte hatchback-bagende med sort bagrude, da også kåret til Årets Bil i 2013 – kun et år efter at den blev introduceret til markedet.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte VW Up fra forhandlere i hele landet. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er det din sikkerhed for en tryg og sikker handel.

Læs mere om den populære VW Up her.

Fordele ved at købe VW Up brugt

Der er rigtig mange fordele ved at købe en VW Up brugt. Den bærer nemlig ikke præg af at være en billigere mikrobil – tværtimod. Den er bygget i gode materialer, der, kombineret med et smart og praktisk design, gør den til et godt valg. En brugt VW Up formår at fusionere godt design, økonomi og gode oplevelser, hvilket også har gjort den til en af de hurtigst sælgende biler i Danmark. Det betyder, at det er muligt at gøre en rigtig god handel, når du skal have fat i en brugt VW Up – der er nemlig ualmindeligt mange til salg på brugtvognsmarkedet. Alle med forskelligt udstyr samt forskellige priser og kilometer på triptælleren. Den allerførste model er ovenikøbet nede i et super fornuftigt prisleje og med ligeså meget udstyr som senere modeller – her kan du altså få rigtig meget mikrobil for små penge.

VW Up egner sig nemlig godt både som primær bil men også som bil nummer to, da den ikke er særlig dyr i ejerafgift. Den har desuden et bagagerum, der er forholdsvis stort sammenlignet med andre biler i klassen. Det rummer nemlig hele 251 liter.

Sikkerhed og udstyr

Sikkerheden i en brugt VW Up er rigtig fin taget størrelsen og prisen på bilen i betragtning. Da den første gang blev testet i 2012 fik den fem ud af fem stjerner i sikkerhedstest hos Euro NCAP. Du bør dog være opmærksom på, at sikkerhedskravene er ændret siden 2012, og scoren svarer med de nye standarder derfor kun til tre ud af fem stjerner. VW har dog sørget for at opdatere sikkerheden i de nyere modeller, som scorer fem ud af fem stjerner i de nye sikkerhedstest. Brugte VW Up er altså sikre biler, du roligt kan drøne afsted i – du skal blot være opmærksom på at sikkerheden er endnu bedre i modeller fra anden generation. Her er automatisk nødbremse til bykørsel eksempelvis blevet standard.

Brugte VW Up kommer som femdørs og tredørs og med masser af smarte funktioner. Du får eksempelvis multifunktionelt rat, uanset hvilken udstyrsmodel, du kigger på. Derudover kommer basispakken ovenikøbet med el-ruder for hurtig og nem afdugning i de kolde måneder samt lækre halogenlygter og smart bremseassistent. Kigger du efter de lidt højre udstyrspakker, kan du være heldig at finde brugte Up med parkeringssensor og fartpilot – der er altså ikke sparet på udstyret i den bette bil.

Motorer i brugte VW Up – benzin og el

Du finder et bredt motorprogram i brugte VW Up. I de første modeller finder du blandt andet den klassiske 1.0-liters benzinmotor med en ydelse på henholdsvis 60 og 75 heste. Motoren leverer et rigtig fint træk på forhjulene og holder benzinforbruget super fornuftigt. Den kører nemlig 24,4 km literen og 23,8 km literen alt efter om, det er den med 60 eller 75 heste. I 2016 blev den klassiske lille 1.0-liters benzinmotor opdateret til en trecylindret 1.0-liters motor, der nu kan fås med 90 heste. Momentet i motoren er steget og den frække VW Up gør det nu endnu bedre på motorvejen. Den er nemlig særdeles retningsstabil og blød nok i karosseriet til at kunne absorbere mindre huller i asfalten.

Udover benzin-udgaver finder du faktisk også brugte VW som elbil. Den går under navnet e-Up og kom på markedet i 2013. VW giver 8 års garanti på batteriet, der har en rækkevidde på omkring 160 km. Du finder dog ikke vanvittigt mange brugte e-Up'er på det danske brugtvognsmarked, da denne model ikke er nær så populær som den traditionelle.

Køb af brugt VW Up med 100% Autotjek

VW fås brugt i et stort udvalg af farver, kørte kilometer og udstyrsvarianter. Der er derfor rig mulighed for at gøre en god handel. Selvom du handler brugt, betyder det ikke, at du behøver at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller tryghed. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, får du nemlig:

  • At du får alt at vide om den brugte VW Up, du har i kikkerten
  • At din nye, brugte VW Up er blevet tjekket rigtig grundigt igennem ud fra en brugtbilstest
  • At du har mulighed for at tilkøbe en udvidet 100% Autotjek-forsikring

Fandt du ikke lige præcis den brugte Up, der skal være din, kan du med fordel tage et kig på søsterbilerne Seat Mii og Skoda Citigo.