ETU Forsikring & 100% Autotjek brugtbilsforsikring*

 

I 100% Autotjek samarbejder vi med ETU Forsikring. ETU tilbyder en pålidelig og solid sikkerhed for din bilhandel.

Via ETU's og 100% Autotjek´s samarbejde om bilejerskifteforsikring håndteres bekymringer og uforudsete omkostninger, og der tilbydes omfattende dækning i flere år.

 

Med ETU som garant for tryghed og kvalitet, kan du køre med ro i sindet, velvidende om, at din bil er beskyttet. ETU er et familieejet forsikringsselskab og familier, de passer på hinanden. Det er i den ånd, vi siden 2007 har draget omsorg for vores kunder.

Vil du vide mere om hvem ETU Forsikring er? Tryk her

 

Hvilken dækning kan jeg tilkøbe til min nye brugte bil? 

Når du har fundet din nye brugte bil, kontakt venligst den pågældende forhandler der har bilen til salg. De står klar til at rådgive dig til den bedste løsning til dig og din nye brugte bil. 

Husk 100% Autotjek. Din sikkerhed for et trygt bilkøb.  

 

 

 

 

 

*100% Autotjek samarbejder med tre forsikringsselskaber. Derfor er 100% Autotjek ikke et forsikringsselskab men formidler forsikringsselskabernes forsikringer ud som forhandleren i 100% Autotjek kan benytte sig af og tilbyde til dig som kunde. De tre forsikringsselskaber, som 100% Autotjek har samarbejde med er det valgfrit for forhandleren hvem de gør brug af. Der er forskellige dækninger/betingelser ud fra bilens alder, servicehistorik, kilometerantal ved indtegning af forsikringen ved de tre udbydere. Ved spørgsmål om hvilken dækning/betingelser samt løbetid på forsikringen du kan tilkøbe, kontakt venligst den 100% Autotjek forhandler hvor du har fundet din nye drømmebil.