Mulighed for tilvalg 

100% Autotjek har en række tilvalgs muligheder i forbindelse med handel af brugt bil hos en 100% Autotjek-forhandler. Se nærmere her

Udvidet garantiforsikring

Pludseligt opståede mekaniske skader eller fejl på det elektriske system i bilen kan være en ubehagelig og bekostelig affære. Hvis gearkassen ryger, kan det nogle gange også betyde, at sommerferien ryger. Men med en udvidet garantiforsikring fra 100% Autotjek kan du tørre sveden af panden. En udvidet garantiforsikring dækker flere elektriske og mekaniske komponenter. Det er en forsikring til dig, der ønsker større tryghed og en bedre barriere mod uforudsete udgifter i et eller to år efter købet

Finansiering & Leasing

Ærlig bilfinansiering uden krumspring. Hos 100% Autotjek kan du få et af landets bedste billån og leasings muligheder. Vi sætter en ære i at give dig den bedste rådgivning. Så det altid bliver sammensat, så det matcher dine behov og muligheder.

Sæt afdrag efter kørsel
Som udgangspunkt kan du finansiere en bil i op til 8 år afhængig af bilens alder. Det er altid en god ide, at lånets løbetid matcher dit kørselsmønster. Hvis du kører mange kilometer om året, er det optimalt at finansiere bilen over færre år, så du ikke risikerer, at bilens værdi er lavere end restgælden, hvis du vil sælge, før lånet er udbetalt.

Vigtig rådgivning
Så for os er rådgivningen det vigtigste, så du får det helt rette låne- eller leasingstilbud .
Her kan vi også aflive den udbredte misforståelse, at et billån er godt, hvis blot ÅOP (årlige omkostninger i procent) er lav. Så enkelt er det ikke. Et mindre lån med kort tilbagebetalingstid har en høj ÅOP, fordi stiftelsesomkostningerne udgør en stor andel af lånets hovedstol, og der er kort tid at fordele omkostningerne over. Så jo mindre lånebeløb og kortere tilbagebetalingsperiode, jo højere ÅOP.
Renten kan også variere alt efter bilens pris og alder.
Du kan helt uforpligtende ansøge om et billån, og vi beregner, hvad det vil koste dig. Det tager ikke mange minutter.

Vejhjælp

Hvis du køber en bil hos en 100% Autotjek-forhandler, har du mulighed for at tilkøbe et vejhjælpsabonnement, der sikrer dig og din bil i Danmark. Når uheldet er ude, får du hjælp på stedet, hvis vi ikke vælger at bugsere dig til nærmeste værksted. Vi vil helst hjælpe dig videre med det samme, men hvis fejlen på bilen er mere kompliceret, må vi omkring værkstedet.
Her kan du måske hjælpes videre med en lånebil.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK