Mulighed for tilvalg 

100% Autotjek har en række tilvalgsmuligheder i forbindelse med handel af brugt bil hos en 100% Autotjek-forhandler. Se nærmere her

Udvidet forsikring

Pludseligt opståede mekaniske skader eller fejl på det elektriske system i bilen kan være en ubehagelig og bekostelig affære. Hvis gearkassen ryger, kan det nogle gange også betyde, at sommerferien ryger. Med en udvidet forsikring fra 100% Autotjek kan du tørre sveden af panden. En udvidet forsikring dækker flere elektriske og mekaniske komponenter. Det er en forsikring til dig, der ønsker større tryghed og en bedre barriere mod uforudsete udgifter i et eller to år efter købet. Den udvidede 100% Autotjek-forsikring tegnes med et af de forsikringsselskaber, som 100% Autotjek samarbejder med. Forsikringsbetingelserne vil fremgå af forsikringsselskabets police.

Finansiering & Leasing

Ærlig bilfinansiering uden krumspring. Gennem en af 100% Autotjeks samarbejdspartnere kan du få et af landets bedste billån og leasingmuligheder. De sætter en ære i at give dig den bedste rådgivning, så løsningen matcher dine behov og muligheder bedst muligt.

Sæt afdrag efter kørsel
Som udgangspunkt kan du finansiere en bil i op til otte år afhængig af bilens alder. Det er altid en god idé, at lånets løbetid matcher dit kørselsmønster. Hvis du kører mange kilometer om året, er det optimalt at finansiere bilen over færre år, så du ikke risikerer, at bilens værdi er lavere end restgælden, hvis du vil sælge, før lånet er udbetalt.

Vigtig rådgivning
For os er rådgivningen det vigtigste, så du får det helt rette låne- eller leasingtilbud. I den forbindelse kan vi aflive den udbredte misforståelse, at et billån er godt, hvis blot ÅOP (årlige omkostninger i procent) er lav. Så enkelt er det ikke. Et mindre lån med kort tilbagebetalingstid har en høj ÅOP, fordi stiftelsesomkostningerne udgør en stor andel af lånets hovedstol, og der er kort tid at fordele omkostningerne over. Så jo mindre lånebeløb og kortere tilbagebetalingsperiode jo højere ÅOP. Renten kan også variere alt efter bilens pris og alder.
Du kan helt uforpligtende ansøge om et billån, og så beregner vi, hvad det vil koste dig. Det tager ikke mange minutter.

Vejhjælp

Hvis du køber en bil hos en 100% Autotjek-forhandler, har du mulighed for at tilkøbe et vejhjælpsabonnement, der sikrer dig og din bil i Danmark. Når uheldet er ude, får du hjælp på stedet, hvis vi ikke vælger at bugsere dig til nærmeste værksted. Vi vil helst hjælpe dig videre med det samme, men hvis fejlen på bilen er mere kompliceret, må vi omkring værkstedet. Her kan du måske hjælpes videre med en lånebil.