Brugt Renault Megane

Renault Megane er en skøn bil, der ligger i den lille mellemklasse. Første gang den blev spottet på de danske veje var tilbage i 1996, hvor den siden da har haft stor succes. Ja faktisk blev den så populær at franskmændene benyttede den som politibil. Siden 1996 har Renault Megane gennemgået et par facelifts. Den er gået fra det klassiske 90’er design, der måske bedst kan beskrives som en klodset fusion af 80’ernes meget kantede biler og 00’ernes kurvede former til at være en fryd for øjet med sine bløde, aerodynamiske silhuet, der skærer gennem vinden, som et missil, når den drøner afsted. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Renault Megane. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er du garanteret en tryg og sikker handel. 

Læs mere om brugt Renault Megane her.

Fordele ved at købe din Renault Megane brugt

Det gode ved brugte Renault Megane er, at den både fås som fræk todørs coupé og almindelig femdørs. Den hører til i den lille mellemklasse og er helt igennem perfekt som familiebil til den lille familie. Det er dog ikke kun størrelsen, der gør en brugt Renault Megane værd at overveje. Den ligger nemlig også i et rigtig fornuftigt prisleje, så du får masser af bil for pengene. Det skyldes, at Renault havde svært ved at komme ind på det danske marked med deres Megane og derfor gjorde priserne ekstra fordelagtige for kunderne. Det har hængt ved og kan ses på markedet for brugte biler, hvor brugte Renault Megane gør det godt.

Sikkerhed og udstyr

Ligesom i Renaults andre modeller som Clio og Captur hedder udstyrspakkerne i brugte Renault Megane også Authentique, Expression og Dynamique, hvor Authentique er standardpakken. Her får du blandt andet varme i sæderne, tågelygter og den helt uundværlige aircondition. I Expression-udgaven er der bygget oven på standardpakken, og her får du klimaanlæg, regnsensor og kørecomputer. I forhold til sikkerhed så var Renault Megane den første familiebil til at opnå fem stjerner i sikkerhedstest fra Euro NCAP. Når du kigger efter brugte Renault Megane, bør du dog være opmærksom på at både udstyr og sikkerhed har ændret sig med de forskellige generationer af Megane, der har ramt bilmarkedet. 

Motorer – Diesel og benzin

Renault Megane findes med at væld af forskellige benzin og dieselmotorer. På benzinsiden finder du 1.4- og 1.6-liters benzinmotorer med 110 hestekræfter samt en lynhurtigt turbo-RS-motor med 195 hestekræfter. I modeller fra 2012 finder du desuden en 1.2-liters start & stop-motor med 115 hestekræfter. På dieselsiden finder du en 1.5-liters dieselmotor med 110 heste samt en 1.6-liters start & stop-version og en 2.0-liters dieselmotor. Brændstoføkonomien er rigtig fin på dieselmotorerne og er opgivet til at ligge mellem 18,9 km/l og 28,6 km/l alt efter, hvilken dieselmotor der er tale om. 

Køb af brugt Renault Megane med 100% Autotjek

Brugte Renault Megane fås i et væld af generationer, farver og udstyrsvarianter. Når du handler brugt Renault Megane med 100% Autotjek-mærkning, er du garanteret en tryg og sikker handel på lige fod med køb af fabriksny bil. Du får nemlig:

  • Alt at vide om netop den brugte Renault Megane, du har i kikkerten
  • Kilometergaranti
  • Sikkerhed for at der ikke er restgæld i bilen
  • Mulighed for udvidet 100% Autotjek-forsikring

Fandt du ikke helt den brugte Megane, du drømmer om, så kan du med fordel tjekke VW Golf, Opel Astra og Ford Focus ud. Disse er alle biler, der befinder sig i samme klasse som Renault Megane. Har du spørgsmål til køb af brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, kan du læse mere her. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 65 65 50 11 eller via vores kontaktformular.