Find din nye brugte bil

Vi har 4186 biler på lager

Din søgning gav 6 resultater

Brugte BMW X5

BMW laver prisvindende luksusbiler, og den sprøde BMW X5 er ingen undtagelse. BMW X5 er en stor, lækker SUV med en fremtoning, der siger sparto. Bilens markante, kraftfulde og maskuline udtryk emmer af luksus og prestige. I kabinen byder BMW X5 på godt med plads, høj komfort og luksuriøse detaljer såsom læderindtræk, skinnende kromdetaljer og en ergonomisk udformet førerplads, som forkæler dig, hver gang du glider ind bag rattet.

Drømmer du om at drøne rundt i en brandvarm luksus-SUV, men er nyprisen for en BMW X5 lidt for stor en kamel at sluge, kan du med fordel kigge dig om efter en brugte BMW X5 til salg. Handler du brugt, kan der være rigtig mange penge at spare – og du behøver ikke engang gå på kompromis med hverken sikkerhed eller tryghed, når du køber din BMW X5 brugt. Med 100% Autotjek-mærkningen er du altid garanteret en tryg og sikker brugtbilshandel.

Læs mere om brugte BMW X5 her.

Fordele ved at købe en brugt BMW X5

Det er ikke en helt billig fornøjelse at investere i en SUV – og slet ikke når der tilmed står BMW på fronten. En af de helt store fordele ved at købe en brugt BMW X5 er, at du altså sparer nogle seriøse knaster sammenlignet med køb af en fabriksny. Selvom du stadig skal grave dybt i lommerne, får du en drønlækker SUV for pengene. Siden 1999 hvor bilen første gang trillede af samlebåndet og ud til forhandlerne, er flere generationer kommet til. Det betyder, at du finder et stort udvalg a BMW X5 på brugtbilsmarkedet. Du har derfor rig mulighed for at finde en brugt BMW X5, der passer til både dit behov og budget.

Køber du en brugt BMW X5, får du en SUV, som klarer alt lige fra bykørsel til terræn og offroad. Brugte BMW X5 fås nemlig både med og uden firehjulstræk. Har du en stor familie, er BMW X5 et fornuftigt valg, da bilen tilbyder rigtig god plads i kabinen og op til syv sæder. Bagagerummet indeholder 1870 liter, så der er rigeligt med plads til både store kufferter, barnevogn eller godter fra turen over grænsen.

Udstyr og sikkerhed

Udstyr kommer du ikke til at mangle i din brugte BMW X5. Får du fingrene i en nyere, brugt udgave, kan du blandt andet blære dig med luksuriøse funktioner såsom sæder med indbygget massagefunktion, opvarmede eller afkølede kopholdere og opvarmede armlæn. Skal du og dine medpassagerer underholdes på køreturen, klares det med bilens touchskærm samt B&O-anlæg. Nyere, brugte BMW X5 fås med topmoderne, teknologiske assistentsystemer heriblandt vognbaneassistent, adaptiv fartpilot, parkeringsassistent, head-up display og automatisk nødstop. Derudover fås bilen med Emergency Stop Assistant, som automatisk bremser bilen og samtidig aktiverer katastrofeblinket, hvis føreren skulle blive passiv under kørsel.

Sikkerhedsmæssigt er der intet at sætte en finger på. BMW X5  klarer sig rigtig flot i sikkerhedstest fra 2018 udført af Euro NCAP. Her hapsede bilen nemlig fem flotte stjerner – altså topkarakter. Du kan roligt invitere hele familien med på udflugt i den flotte SUV.

Benzin- og dieselmotor

Da bilen findes i flere generationer, spænder motorprogrammet vidt og bredt, når det kommer til brugte BMW X5. På benzinfronten finder du blandt andet 6-cylindrede benzinmotorer med 340 heste. På dieselsiden finder du kraftige 6-cylindrede, 3-liters motorer med hele 265 vilde heste. Er du til gaderæs og fart over feltet, finder du desuden dieselmotorer med hele fire turboer og 400 heste.

Hvis du for længst er hoppet med på den grønne bølge, fås nyere, brugte BMW X5 også som plug-in hybrid, hvor bilen drives af både en elmotor og en forbrændingsmotor. Bilens batteri skal oplades fra en ladestation på samme måde som en elbil. Det smarte ved plug-in hybrider er, at de kører længere på batteriet end en hybridbil. Når batteriet ikke rækker længere, tager forbrændingsmotoren over.

Køb af brugt BMW X5 med 100% Autotjek

Skal din næste bil være kongen over SUV’er, nemlig en sprød BMW X5, har du rigtig gode muligheder for at finde en brugt model, der ikke sprænger budgettet. Selvom en BMW X5 ikke er en helt billig fornøjelse, er der en del penge at spare ved at købe brugt fremfor fabriksny. Køber du din brugte BMW X5 med 100% Autotjek-mærkningen, er du garanteret en tryg og sikker handel. Du behøver ikke gå på kompromis med tryghed eller garanti, bare fordi du vælger at købe brugt. Med 100% Autotjek-mærkningen får du nemlig:

  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti med i handlen
  • Alt at vide om din BMW X5
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring
  • Garanti for at bilen er tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstest

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad garanti faktisk indebærer, kan du læse mere om garanti lige her. Ønsker du blot at vide mere om vores Autotjek-mærkning, kan du læse mere om denne her. Har du desuden spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os ved at ringe til os på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular.

Er du ikke helt solgt på en BMW X5, kan du i stedet nappe et smugkig på de oplagte konkurrenter som Volvo XC90 og Audi Q7.