Find din nye brugte bil

Vi har 4981 biler på lager

Din søgning gav 26 resultater

Brugte Ford Kuga 

Måske øjnene sidder lidt på stilke, når du får øje på den flotte Ford Kuga. Det er nemlig Fords ualmindeligt veludførte SUV, som er helt enormt rummelig trods sit kompakte, maskuline ydre. Den smukke SUV kom på markedet i 2008 og allerede tre år senere fik den et mindre facelift med en stor, lækker, trapezformet kølegrill, der understreger dens rå udtryk. Ford Kuga byder på en skøn høj indstigning, forhjuls- eller firehjulstræk og ikke mindst masser af trækkraft og køreglæde.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Ford Kuga fra forhandlere over hele landet. 100% Autotjek-mærkningen er din sikkerhed for en tryg og sikker brugtbilshandel. 

Fordele ved køb af brugt Ford Kuga  

Der er efterhånden ret mange gode grunde til at se sig om efter en brugt Ford Kuga. Den har nemlig været på markedet i en del år efterhånden, og der er derfor rig mulighed for at finde en brugt model, der passer til dig og dit behov. Indretningen af den smarte Ford Kuga er ualmindeligt veludført. Der er nemlig masser af plads i kabinen, og særligt ved bagsæderne er der tænkt over pladsen til bilens medpassagerer. Sæderne giver masser af god støtte, og gulvet ved sæderne er faktisk næsten vandret, hvilket giver en rigtig behagelig siddeposition. Bagagerummet er desuden super rummeligt og har plads til barnevogn eller hele familiens ferieoppakning med sine flotte 612 liter.

Sikkerhed og udstyr 

Skal der være styr på sikkerheden, så er en brugt Ford Kuga et oplagt valg. Sikkerheden er nemlig helt i top i alle generationer af den store SUV. Størrelsen på bilen gør desuden, at du føler dig rigtig godt beskyttet, når du drøner afsted på motor- og landevej. Mange af de nyere, brugte Ford Kuga er desuden udstyret med innovativt sikkerhedsudstyr som blandt andet blindvinkelsalarm, der er helt fantastisk til at opdage lumske, hurtigt drønende cyklister i de tættrafikerede, danske storbyer. Desuden fortæller den dig, hvis der ligger biler i din blindevinkel, så du undgår at trække ud foran, når du skal overhale den der pokkers gamle spand, der snøvler sig afsted foran dig.  

På udstyrssiden er der heller ikke sparet på noget. Her finder du nemlig alt fra nøglefri betjening til lækkert navigationssystem, aircondition og sågar stemmekontrol i de nyeste brugte modeller. Ja, det er faktisk muligt at sige til din Ford Kuga, at du skal tanke. Takket være dens Sync 3-system, søger den i gps’en efter nærmeste tankstationer, så du kan få saft på bilen med det samme.  

Motorer i brugte Ford Kuga

På motorfronten er der lidt forskelligt at kigge efter, når du skal have en brugt Ford Kuga. Det er nemlig sådan, at nogle af de ældre modeller kommer med henholdsvis en 2.0-liters dieselmotor og en 2.5-liters benzinmotor. Blandt de nyere, brugte Ford Kuga finder du en 1.5-liters dieselmotor samt en 1.5-liters benzinmotor begge to med kraftfulde 120 heste. Du bør desuden være opmærksom på, at du kan finde den brugte Ford Kuga med for- eller firehjulstræk til henholdsvis 2.0-liters og 1.5-liters motorerne og ikke mindst som hybrid med supplerende elmotor.

Brugte Ford Kuga hybrid – lækker hybridkørsel

Ford har lanceret en lækker hybridudgave af deres skønne Ford Kuga – og du bliver bestemt ikke skuffet. Hvad mere kan man drømme om end hybridkørsel i en SUV. Formidabelt overblik over vejen, masser af kraft og ikke mindst lavere emission end den almindelige Kuga. Du får fornøjelsen af lækker hybridkørsel, ja faktisk lækker elkørsel i Fords Kuga. Det skyldes, at den kører på strøm en stor del af tiden. Kuga hybrid benytter sit batteri til emissionslav kørsel ved blandt andet bykørsel, men faktisk også ved landevejskørsel. Kører du med samme konstante fart meget af tiden, kører bilen på el. Det forudsætter dog, at batteriet er opladt. Udover hybrid- og elkørsel byder Ford Kuga hybrid også på enestående vejgreb og ultrakomfortable køreegenskaber og siddekomfort.

Kørselsindstillinger i plug-in-hybriden Ford Kuga

I brugte Ford Kuga hybrid er det muligt at køre hele 53 km alene på el. Fabrikstallet er dog opgivet til 56 km ud fra WLP-normen, men det må dog altid forventes at det reelle tal ligger under. 53 km er dog vanvittigt flot for Kuga’en. Skal rækkevidden på el øges, kan hybridtilstanden med fordel vælges. Her supplerer benzinmotoren elmotoren og øger rækkevidden. Når det kun er elmotoren, som benyttes, har brugte Ford Kuga hybrid 110 HK at give den gas med. Det er betydeligt mindre end, hvad bilen har når den kraftfulde benzinmotor og elmotor kombineres og giver hele 225 HK. Kraftoverførslen fra motorerne overføres via en super velfungerende CVT-gearkasse, der er med til at give en rigtig god køreoplevelse både i hybridtilstand og ren eltilstand.

Opladning af brugte Ford Kuga Plug-in hybrid

Da brugte Ford Kuga hybrid faktisk er en plug-in hybrid, er der tale om en hybridbil, som skal til opladning, når batteriet køres fladt. Ford Kuga hybrid kan kun oplades ved hjælp af en enkelt strømfase, hvor andre plug-in hybrider nogle gange har flere faser. For Kuga’en giver det en ladeeffekt på 3,7 kW, hvilke betyder at den opnår en fuld opladning på små fire timer dog forudsat, at der benyttes en ladeboks. Du finder ladestikket ved venstre forhjul.

Køb Ford Kuga brugt med 100% Autotjek

Ford Kuga er en lækker bil at få fat i på brugtbilsmarkedet, og der er da også rig mulighed for at finde en med 100% Autotjek-mærkningen. Med 100% Autotjek behøver du nemlig ikke at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller tryghed. Det er nemlig din sikkerhed for en tryg handel. Du får nemlig hele: 

  • Alt at vide om lige netop den brugte Ford Kuga, som du er smålun på 
  • Sikkerhed for at bilen er tjekket grundigt igennem ud fra gældende brugtbilstests  
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring  

Kunne du tænke dig at blive klogere på 100% Autotjek-mærkningen, og hvordan den sikrer dig som brugtbilskøber, kan du læse mere lige her. Har du spørgsmål, er du også altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 65 65 50 11.

Fandt du ikke den brugte Ford Kuga, som passer til dit behov, kan du med fordel tage et kig på konkurrenterne: Nissan Qashqai og Renault Kadjar.