Find din nye brugte bil

Vi har 4981 biler på lager

Din søgning gav 49 resultater

Brugt Ford Mondeo

Ford Mondeo har efterhånden et par år på bagen, men det er bestemt ikke nogen hæmsko tværtimod. Den kom første gang på markedet tilbage i 1993 og er efterhånden blevet opdateret et par gange siden. Dette kommer blandt andet til udtryk i designet samt sikkerheds- og ekstraudstyret. Fælles for de mange Mondeo-modeller er, at de er blandt nogle af de bedst sælgende i den store mellemklasse/D-segmentet. Det er en oplagt familiebil, da den rummer autostole og barnevogn uden problemer.

En brugt Ford Mondeo har faktisk det hele; masser af komfort, plads og udstyr – og selvfølgelig masser af køreglæde, som et karakteristisk for Ford. Den er derfor oplagt både som familie- og firmabil. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Ford Mondeo i et væld af årgange og udstyrsvarianter. Alle sammen med 100% Autotjek-mærkning, der er din sikkerhed for en tryg og sikker handel, når du køber brugt.

Læs mere om Mondeo her.

Fordele ved at købe din Ford Mondeo brugt

Fords skønne Mondeo er en af de mest populære biler på brugtvognsmarkedet – og det er der rigtig god grund til. Designet er lækkert, kabinen er smuk med lækre detaljer og sportsæder i nogle af modellerne – og så er den rummelig og giver god komfort. Alt dette til super fornuftige priser, der giver dig masser af bil for pengene. Du finder Ford Mondeo som stationcar og som femdørs sedan. På trods af Mondeo’ens imponerende rummelighed, og at den er klassificeret som en større bil, så er priserne på reservedele billige. Det kan derfor godt betale sig at investere i en brugt Ford Mondeo frem for en fabriksny. Du har desuden rig mulighed for at finde en højtudstyret Ford Mondeo brugt, da modellerne kommer med masser af lækkert udstyr som standard.

Sikkerhed og udstyr

Udstyrsvarianterne er mange, når der er snak om brugte Ford Mondeo – og nogle findes endda kun i versioner fra bestemte årgange. Det er altså med at holde tungen lige i munden, hvis du ønsker at sammenligne priser på brugte Mondeo’er. Udstyrsvarianterne går under navnene Ambiente, Ghia, Trend, Collection og Titanium. Trend er den laveste udstyrsvariant, hvor Titanium er den højeste. Mondeo’en findes desuden også i en sportsudgave, der går under navnet Ford Mondeo ST-line og er en af de nyeste, brugte modeller, du kan finde på markedet.

Uanset hvilken udstyrsvariant, du er på udkig efter, kan du være sikker på, at sikkerheden altid er i top. 2002 udgaven af vidunderbilen har nemlig scoret solide 4 stjerner i crash-tests udført af Europas førende uafhængige sikkerhedsorganisation, Euro NCAP. De nyere modeller fra efter 2008 imponerer med hele 5 stjerner. De forskellige Ford Mondeo-modeller er altså spækket med sikkerhedsudstyr, der er med til at sikre dig og dine medtrafikanter

Diesel- og benzinmotorer i brugte Ford Mondeo

Mondeo’en findes med både diesel- og benzinmotor, hvilket giver dig mulighed for at finde den motor, der passer lige præcis til dine kørselsbehov selvom, du kigger efter en brugt. Dieselmotorerne findes i tre varianter henholdsvis 1.8-liters, 2.0-liters og 2.2-liters og gør det alle sammen exceptionelt godt. De har desuden en lidt bedre brændstoføkonomi end benzinmotorerne. Det betyder dog ikke, at benzinmotorerne ikke er værd at tage i betragtning. Brugte Ford Mondeo kan nemlig findes med hele fire forskellige benzinmotorer nemlig de traditionelle 1.8-liters og 2.0-liters samt turbovarianterne 1.6 Turbo og 2.5 Turbo, hvor den sidste slår igennem med hele 225 HK. Desuden har 1.8- og 2.0-benzinmotorerne kædetræk til knastakslen, så du ikke behøver at bekymre dig om hvornår, der skal skiftes tandrem på din Ford Mondeo.

Køb af brugt Ford Mondeo med 100% Autotjek

Ford Mondeo stationcar fås brugt i et utal af farver og udstyrsvarianter – og det samme gør sig gældende for sedanen. Priserne på de brugte Mondeo’er er gode, og du behøver ikke at gå på kompromis med hverken tryghed og sikkerhed, når du køber brugt. Med 100% Autotjek-mærkningen er du desuden sikret følgende, når du handler hos en forhandler, der har 100% Autotjek-certificering. Nemlig at:

  • Din nye, brugte Ford Mondeo er grundigt tjekket ud fra en brugtbilstest
  • Du får alt at vide om den brugte Ford Mondeo, du har i kikkerten
  • At du får kilometergaranti og sikkerhed mod, at der er restgæld i bilen
  • At du har mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-forsikring

Er du interesseret i lignende biler, kan du med fordel tage et kig på Opel Vectra, Skoda Superb og VW Passat, der alle er super rummelige og velkørende. Har du desuden spørgsmål til 100% Autotjek-mærkningen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 65 65 50 11 eller via vores kontaktformular. Du kan også blive klogere lige her.