Find din nye brugte bil

Vi har 4983 biler på lager

Din søgning gav 20 resultater

Brugt Hyundai i30 

Hyundai i30 har været på det danske marked siden 2007, det var dog først da den fik en overhaling i 2009, at den blev virkelig populær. Inden da stod den nemlig i skyggen af den sydkoreanske Kia Ceed, som faktisk er søsterbil til Hyundai i30. De deler nemlig helt samme teknik. Hyundai i30 var med til at skabe Hyundais gennembrud på det danske marked – og med god grund. Den byder på lækker teknik, en rummelig kabine, god plads på bagsæderne og så kommer den ovenikøbet både som hatchback og stationcar.  

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Hyundai i30 fra forhandlere over hele landet. 100% Autotjek er din sikkerhed for en tryg og sikker brugtbilshandel.  

Læs om fordelene ved brugte Hyundai i30 her. 

Fordele ved køb af brugt Hyundai i30 

Der er rigtig god grund til at kigge efter en brugt Hyundai i30. Den er nemlig super populær som ny såvel som brugt, og der er derfor masser at finde på brugtbilsmarkedet. Derudover holder den prisen rigtig godt, der er derfor ingen grund til at frygte den helt store afskrivning, når du skal af med din brugte Hyundai i30 igen. Det er dog ikke kun det store udvalg, der gør det fordelagtigt, at se sig om efter en brugt Hyundai i30. Hyundai giver nemlig hele 5 års garanti uden kilometerbegrænsning på deres biler, hvilket betyder, at du faktisk har mulighed for at finde en brugt Hyundai i30 med fabriksgaranti.  

Men ikke nok med det. Der er også totalt styr på design, finish og komfort i de brugte modeller. Den er rummelig og kan fås som stationcar eller hatchback med flotte bagagerum på henholdsvis 602 og 381 liter. Hyundai i30 er en lækker bil, hvor du får lidt af det hele til en rigtig god pris. Den egner sig derfor særdeles godt som første familiebil til den lille familie.  

Sikkerhed og udstyr

På udstyrsfronten gør Hyundai i30 det rigtig godt. De brugte modeller fås blandt andet med fjernbetjent centrallås, tågelygter, elruder, og tripcomputer for blot at nævne lidt af det lækre udstyr, du kan blive forkælet med i standardudstyrsversionerne, som faktisk er nogle af de bedst udstyrede i sin klasse. Der er derudover rig mulighed for at finde brugte modeller med blandet andet fartpilot, aircondition og regnsensor, som alle gør køreturen bare en lille smule sjovere - særligt hvis du skal drøne derudaf på de danske motorveje.  

På sikkerhedsfronten gør brugte Hyundai i30 det også særdeles godt. De nyeste, brugte modeller scorer nemlig hele frem stjerner i sikkerhedstest fra Euro NCAP. Her gør sikkerhedsforanstaltninger som knæairbags og hovedstøtter et fremragende job. Brugte Hyundai i30 er en rigtig fin og sikker familiebil i den lille mellemklasse.  

Benzin- og dieselmotorer i brugte Hyundai i30 

Motorsortimentet blandt brugte Hyundai i30 består af både diesel- og benzinmotorer. På diselsiden finder du hele tre forskellige versioner nemlig en 1.4-liters med 90 heste, en 1.6-liters med 100 heste og så finder du faktisk også en 1.6-liters dieselmotor med hele 128 heste, som kommer i kombination med automatgear. 1.6-liters motorerne har et flot lavt brændstofforbrug og kører omkring 27 km på literen. På benzinsiden finder du ligeledes en 1.4- og 1.6 liters motor men med henholdsvis 100 og 135 heste. Blandt de nyeste brugt Hyundai i30 findes der desuden en turboversion af disse med 186 hestekræfter. 

Køb af brugt Hyundai i30 med 100% Autotjek 

Brugte Hyundai i20 fås i et væld af skønne udstyrsvarianter, smukke farver og i et væld af årgange. Der er derfor rig mulighed for at finde den rette brugte Hyundai i30 til dit behov. Og selvom du handler brugt bil, behøver du faktisk ikke gå på kompromis med hverken tryghed eller sikkerhed. Med 100% Autotjek-mærkningen er du altid garanteret en tryg og sikker handel. Men det er faktisk meget mere end bare det. Med 100% Autotjek får du nemlig også: 

  • Sikkerhed for at bilen er tjekket igennem ude fra gældende brugtbilstests 
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring
  • Alt at vide den brugte Hyundai i30, som du er smålun på 

Ønsker du at blive klogere på 100% Autotjek-mærkningen, kan du læse mere her. Du er også meget velkommen til at give os et kald på tlf. 65 65 50 11, eller benytte vores kontaktformular, hvis du ligger inde med spørgsmål. Fandt du ikke lige den brugte Hyundai i30, der skal hjem til dig at bo, kan du med fordel kaste et blik på de mest oplagte konkurrenter såsom VW GolfKia Ceed og Honda Civic.