Find din nye brugte bil

Vi har 4820 biler på lager

Din søgning gav 12 resultater

Brugte Hyundai Tucson

En brugt Hyundai Tucson er en lækker, topmoderne køremaskine i SUV-klassen, der giver konkurrenterne baghjul. Hyundai Tucson har en spændende, skarp facon, der skiller sig ud og udstråler fart og dynamik. Samtidig understreger bilens imponerende udseende dens fantastiske køreegenskaber. Tucson blev introduceret i 2004, og siden da er der trillet flere generationer på gaden. Senest har en sprød plugin-udgave sluttet sig til modelprogrammet, og den er blevet taget afsindigt godt imod af både bilkøbere og anmeldere. Blandt andet er den af Bil Magasinet både blevet kåret til det bedste køb i sin klasse i 2021 samt årets flotteste SUV/Crossover 2022.

Lyder Hyundai Tucson lige som en bil efter din smag, og vil du gerne gøre et godt køb? Hos 100% Autotjek finder du et flot udvalg af brugte Hyundai Tucson fra forhandlere over hele landet. Vores 100% Autotjek-mærkning er din sikkerhed for, at du gør en tryg og sikker brugtbilshandel.

Fordele ved brugt Hyundai Tucson

Der er mange gode grunde til at rette kikkerten mod brugte Hyundai Tucson, når du er på jagt efter en sprød SUV. Først og fremmest fås brugte Hyundai Tucson med flere forskellige motorvarianter, og uanset om du foretrækker en benzin- eller dieselbil, eller om du drømmer om en grønnere, fremtidssikret plugin-hybrid, har du gode muligheder for at finde en Tucson, der opfylder dine behov og ønsker. Derudover er Hyundai Tucson afsindigt godt indrettet, og du er sikret masser af plads samt høj komfort. Ikke nok med det, så er materialerne i kabinen af tårnhøj kvalitet, så du også er sikret en eksklusiv fornemmelse. Bagagerummet indeholder helt op til 650 liter, og under gulvet finder du flere rum til opbevaring. Det betyder, at du uden problemer kan tage både en barnevogn og en masse småtterier med på farten uden at skulle lade noget blive hjemme. Det gør en brugt Hyundai Tucson et godt valg til børnefamilier, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken rummelighed, komfort eller design.

Sikkerhed og udstyr

Du kan trygt hoppe ind i en brugt Hyundai Tucson. Sikkerheden i bilen er helt i tip-top – ja du er faktisk sikret nogle af de mest avancerede sikkerhedsfunktioner i klassen. Bilen er flere gange testet af Euro NCAP, senest i 2021 med et resultat på fem gyldne stjerner.

Udstyrsniveauet i Tucson er også særdeles imponerende. Du får alt, hvad du skal bruge, og der er blandt andet mulighed for adaptiv fartpilot, automatisk nødbremse, bakkamera, parkeringssensor, varme i rattet og opkobling til Apple CarPlay.  

Motorer i brugte Hyundai Tucson

Motorprogrammet i brugte Hyundai Tucson spænder bredt, og der er noget for enhver smag. Du finder eksempelvis både en 4-cylindret, 2-liters benzinmotor med 141 heste, en 6-cylindret, 2,7-liters benzinmotor med 175 heste og en 4-cylindret, 2-liters dieselmotor med op til 150 heste. Derudover kan du også være heldig at finde nyere, brugte Hyundai Tucson som plugin-hybrid med en 1.6-liters benzinmotor, en flot rækkevidde på op til 62 km på ren el og en samlet ydelse på hele 265 heste.

Køreindstillinger og opladning af brugt Hyundai Tucson plugin

Brugte Hyundai Tucson plugin har en imponerende rækkevidde på ren el, som gør det muligt for dig at køre korte ture helt uden at bruge benzin. Når strømmen i Hyundai Tucson plugin slipper op, skifter bilen selv automatisk over til benzinmotoren. Alt afhængigt af din kørestil kan bilen desuden selv skifte mellem benzin- og  elmotor. Ved hjælp af bilens regenerative bremsesystem oplades batteriet automatisk, når du bremser. Den energi, der bliver lagret i batteriet på denne måde, hjælper bilen under acceleration, kørsel opad og ved lave hastigheder.

Når din brugte Hyundai Tucson plugin skal oplades, foregår det enten via en ladeboks, som du med fordel kan få installeret hjemme i garagen eller via en offentlig ladestander, som efterhånden findes overalt i andet, både i storbyer og langs motorvejene. Opladning tager mellem to og fire timer, så du lynhurtigt kan være på farten igen.

 Køb Hyundai Tucson brugt med 100% Autotjek

Hyundai Tucson er en drønlækker bil at få fat i på brugtbilsmarkedet. Der er nemlig enormt mange penge at spare på den labre SUV, når du køber brugt, og du har rig mulighed for at finde en med 100% Autotjek. Med 100% Autotjek-mærkningen på din brugte Hyundai Tucson går du ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller tryghed. Du får blandt andet:

  • Alt af vide om netop den brugte Hyundai Tucson, du er faldet for
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring
  • Sikkerhed for, at bilen er tjekket grundigt igennem ud fra gældende brugtbilstests

Vil du gerne blive en smule klogere på 100% Autotjek-mærkningen, og hvordan den sikrer dig som brugtbilskøber, kan du læse mere her. Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 65 65 50 11, hvis du har spørgsmål.

Fandt du ikke den brugte Hyundai Tucson, du søger, kan du med fordel snuppe et kig på konkurrenterne VW Tiguan, Skoda Karoq og Toyota RAV4.