Find din nye brugte bil

Vi har 4630 biler på lager

Din søgning gav 45 resultater

Brugt Kia Ceed

Kia er verdens femtestørste producent af biler og er desuden Koreas ældste producent af motorkøretøjer. På trods af Kias efterhånden mange år på bagen, var det først i 2006, at den populære Kia Ceed blev introduceret. Kia Ceed er Kias super bud på en fantastisk bil i mellemklassen. Det skyldes, at den har god brændstoføkonomi, suveræne køreegenskaber og får høje karakterer i sikkerhedstests. Designet er ultralækkert med sportslige, strømlinede detaljer og en bred kølergril. Der er dog ingen tvivl om, at Kias Ceed har fået en overhaling eller to gennem årerne, når det kommer til udseendet. Lygterne er eksempelvis gået fra at være bløde, buede trekanter til at være lange og smalle med en fræk, dynamisk profil. 

Hos 100% Autotjek finder du brugte Kia Ceed fra forskellige årgange og i masser af udstyrsvarianter. Når du handler brugt Kia Ceed med 100% Autotjek-mærkning, er du garanteret en tryg og sikker handel. 

 

Fordele ved at købe Kia Ceed brugt

Der er mange fordele ved at købe din Kia Ceed brugt. Du får nemlig en god, sikker bil til rigtig gode penge. Der er masser af plads i bagagerummet, der rummer mellem 395 til 625 liter alt efter om, du går efter en Kia Ceed 5d eller Kia Ceed SW. Det er dog ikke kun størrelsen, der gør en brugt Kia Ceed attraktiv. Det gør Kias helt særlige 7 års fabriksgaranti også. Ja det er rigtigt – Kia giver hele 7 års garanti på alle deres biler solgt og indregistreret efter 1. januar 2010. Det betyder, at der er rigtig gode muligheder for at finde en brugt Ceed, der stadig har nogle år af fabriksgarantien tilbage. Derudover gør den lange fabriksgaranti, at brugte Kia’er holder prisen rigtig godt. Sidst men ikke mindst har du mulighed for at finde en brugt Kia Ceed som plugin-hybrid. Plugin-hybriden blev lanceret i 2020, og med den kan du spare både penge på brændstof og CO2-udledning – det er ren win-win!

Udstyr og sikkerhed

En brugt Kia Ceed er en bil af god kvalitet, hvor udstyret og det lækre design bedst beskrives som super moderne og nutidigt.  Kia er kendt for at levere godt med udstyr som standard i deres biler. Du finder blandt andet bluetooth, aircondition, sædevarme og læderrat som standard – du bør dog være opmærksom på, at udstyret kan variere fra årgang til årgang, når du kigger på brugte Kia Ceed. Top udstyrsversionerne kommer nemlig også med LED-lygter og klimaanlæg. Kia har desuden stort fokus på sikkerhed, hvilket gør Kia Ceed særligt populær hos børnefamilier. 

Motorer i brugte Kia Ceed

Når du kigger på brugte Kia Ceed, kan de fås med forskellige motorer; henholdsvis diesel- og benzin. Benzinmotorerne fås i en 1.4-liters med 100 hestekræfter og en 1.6-liters med 135 hestekræfter. Disse to er opgivet til at køre 17,9 og 19,2 kilometer literen. På diesel siden får du lidt færre hestekræfter nemlig 90 heste med en 1.4-dieselmotor og 128 heste med en 1.6-liters dieselmotor. Disse er opgivet til at køre henholdsvis 25 og 27 kilometer literen. Når du kigger efter brugte Kia Ceed med dieselmotor, skal du kigge efter forkortelsen CRDi, som står for Common Rail direkte indsprøjtning og er Kia og Hyuandais betegnelse for deres dieselmotorer. På de nyeste, brugte Kia Ceed kan du være sikker på, at alle motorer overholder de nyeste emissionsstandarder.

Motorer i brugte Kia Ceed hybrid og plugin-hybrid

Når du gransker brugtbilsmarkedet, finder du foruden benzin- og dieselvarianterne også brugte Kia Ceed som mild hybrid eller plugin-hybrid. Mild hybrid betyder, at bilen ikke kan køre på ren el. I stedet hjælper en elmotor forbrændingsmotoren på særlige tidspunkter, hvor der ofte bruges meget brændstof. Det kan for eksempel være under start/stop, ved kørsel op ad bakke eller ved acceleration. Det gør Kia Ceed med mild hybrid til et rigtig godt valg til bykørsel, eller hvis du ofte kører mange små ture. Den milde hybridudgave kommer med en 1.0-liters eller en 1.6-liters dieselmotor, og bilen behøver ingen strømkilde. I stedet oplader batteriet sig selv med den energi, der opstår ved blandt andet udkobling og opbremsning.

Falder valget på en brugt Kia Ceed plugin-hybrid, får du en fornuftig 1.6-liters benzinmotor, der sammen med en elmotor driver bilen frem. I denne udgave er batteriet større og kraftigere end i den milde hybrid, hvilket gør det muligt at køre kortere ture på ren el – du får op til 50 km elektrisk rækkevidde. Modsat den milde hybrid skal plugin-hybriden oplades for at være køreklar. Det er dog ingen sag, da der findes mange smarte løsninger til opladning. Desuden er der masser af penge at spare i længden ved at vælge en plugin-Ceed, da el som regel er en del billigere end diesel og benzin.

Opladning af brugt Kia Ceed plugin-hybrid

Når elmotoren i din brugte Kia Ceed plugin-hybrid er ved at være flad, har du flere forskellige muligheder for opladning. Når du køber en brugt Kia Ceed plugin-hybrid, kan du med fordel vælge at få installeret en ladeboks i garagen. Du kan for eksempel vælge en ladeboks fra Clever og få ubegrænset opladning til en fast månedlig pris. Du kan også lade op via en ladestander, når du er på farten. Der findes efterhånden så mange ladestandere overalt i landet, at du aldrig er langt fra den nærmeste. Her finder du en guide til, hvordan du finder den nærmeste ladestander på din rute. Når du oplader din brugte Kia Ceed plugin-hybrid, skal du benytte et type 2-ladestik.  

Køb af brugt Kia Ceed med 100% Autotjek

Kia Ceed fås brugt i en række skønne udstyrsvarianter, og du behøver på ingen måde at gå på kompromis med hverken tryghed elle sikkerhed, når du handler brugtbil med 100% Autotjek-mærkning. For ikke nok med at Kia giver hele 7 års fabriksgaranti, som du kan være heldig, der er et par år tilbage af på brugte Ceed, så får du med 100% Autotjek-mærkning også masser af sikkerhed og tryghed med i handlen. Du får blandt andet:

  • Alt at vide om din nye brugte Kia Ceed 
  • Mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-forsikring
  • Kilometergaranti og sikkerhed for at der ikke er restgæld i bilen

Er du interesseret i biler i samme klasse som Kia Ceed, kan du tage et kig på den ultrapopulære VW Golf, der ovenikøbet er blevet synonym med mellemklassen, samt Hyundai i30 og Opel Astra.