Find din nye brugte bil

Vi har 4981 biler på lager

Din søgning gav 16 resultater

Brugt Kia Picanto

Kia Picanto blev introduceret til det danske marked i 2004. Det var noget af en frækkert, da den kom på gaden, med sin lille adrætte silhuet, bløde, kurvede former og ovale forlygter. Der er sket meget siden da. Både når det kommer til designet indvendigt og udvendigt, men også hvad gælder sikkerhed, udstyr og køreegenskaber. Den lille Picanto har dog aldrig været frækkere af udseende end den er i dag, og der er rig mulighed for at finde banditten brugt med en god portion udstyr og til en rigtig god pris.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Kia Picanto fra forskellige årgange. Du bør derfor være opmærksom på, at udstyrsvarianterne kan variere. Når du handler brugt Kia Picanto med 100% Autotjek-mærkning, er du garanteret en tryg og sikker handel.

Bliv klogere på brugt Kia Picanto her. 

Fordele ved at købe din Kia Picanto brugt

Kias Picanto er den bedst sælgende Kia-model i Danmark. Der er derfor også rig mulighed for, at du kan finde en brugt Picanto, som passer til dit budget. Ja brugte Kia Picanto’er er faktisk nogle af de bedste mikro/minibiler i klassen. Det skyldes blandt andet, at den lille bandit faktisk slet ikke virker så lille endda. På trods af sin kompakte størrelse har den en rummelig kabine og klassens største bagagerum, der sender Skodas populære Citigo en tur i skammekrogen. Derudover er brugte Kia Picanto’er fremragende bybiler takket være formidable køreegenskaber og exceptionelle manøvreringsegenskaber, der gør den perfekt til små, smalle gader.

Den brugte Kia Picantos helt store fordel er faktisk fabriksgarantien – ja du læste rigtig. Kia giver hele 7 års fabriksgaranti på deres biler i så fald, alle service er overholdt og lavet autoriseret. Det kommer dig til gode, når du skal have fingrene i en brugt Picanto. Det betyder nemlig, at du kan finde brugte Picanto’er med fabriksgaranti – noget du ikke ser ofte ved brugte biler fra andremærker. Den lange fabriksgaranti gælder dog kun modeller fra 2010 og frem.

Sikkerhed og udstyr 

Sikkerheden er god i Kias Picanto og er kun blevet bedre med årene. Fælles for alle årgange er fokusset på praktiske sikkerhedsteknologier såsom særligt stift karosseri samt masser af airbags i de nyste, brugte modeller. Kias fokus på sikkerhed gør, at du altid kan føle dig tryg, når du sætter dig ind bag rattet, og blot kan nyde turen, når du triller derudaf i den lille bil. 

Modeller fra 2007 og frem er alle udstyret med ESC-system, som er et system, der via bremserne kan hjælpe dig med at holde bilen på rette kurs, skulle du være så uheldig at tage en tur ud over vejkanten og komme i slinger. Denne funktion er med til, at øge sikkerheden for dig og dine medbilister. Det er ikke kun sikkerheden, der er i orden. Det er udstyret også. Du kan ovenikøbet være heldig at finde Kia Picanto brugt med alt fra trådløs mobiloplader til håndfri Bluetooth-betjening. De brugte Kia Picanto’er kan fås som tre-dørs og fem-dørs. 

Motorer

En ting er lækkert udstyr og udseende, en anden ting er motoren i brugte Picanto’er – og her skal du holde tungen lige i munden. Brugte Picanto’er fra før 2007 findes nemlig med 1.0 og 1.1 benzinmotorer med henholdsvis 61 og 65 hestekræfter. Derudover kan modeller fra før 2007 også fås med en 1.1 commonrail dieselmotor med 75 hestekræfter. Modeller fra 2007 til 2011 fås med samme 1.0 og 1.1 benzinmotor, men her finder du også en lidt kraftigere 1.2 benzinmotor. For at gøre det lidt mere kompliceret, har Kia ændret på udvalget af motorer samt deres ydeevne fra 2011 og frem og gjort dem endnu bedre. 

Fra 2011 er alle motorer i brugte Kia Picanto’er benzinmotorer. Her finder du en lille trecylindret 1.1 motor med 69 hestekræfter samt en kraftigere motor, der giver mere momentum. Det drejer sig om den lidt større firecylindrede 1.2 motor med hele 85 hestekræfter – det er altså noget, der rykker i en mikrobil. Kias motorer har fremragende ydeevne og i de nyere, brugte Kia Picanto, vil du opleve, at der ikke kommer særligt meget støj fra motoren. Det er en klar fordel på lange distancer. 

Køb af brugt Kia Picanto med 100% Autotjek

Kia Picanto fås brugt i rigtig mange frække farver og skønne udstyrsvarianter, og det kan faktisk godt betale sig at købe den i forvejen prisvenlige Kia brugt. Priserne er gode, og du behøver på ingen måde at gå på kompromis med trygheden, når du køber en brugt Kia Picanto med 100% Autotjek-mærkning. Oven i Kias formidable fabriksgaranti, der er 7 år, og som du kan være heldig, der stadig er nogle år tilbage af. Derudover får du også:

  • Alt at vide om din nye brugte Kia Picanto
  • Kilometergaranti og sikkerhed mod, at der ikke er restgæld i bilen
  • Mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-forsikring

Er du interesseret i små mini- og mikrobiler, kan du også tage et kig på Renault’s frække Twingo, der nærmest kan vende på en tallerken, Audis luksus-minibil, Audi A1, eller de velkendte klassikere Skoda Citigo, VW Up og Seat Mii. Har du spørgsmål til køb af brugte biler med 100% Autotjek-mærkning, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på tlf. 65 65 50 11.