Find din nye brugte bil

Vi har 4629 biler på lager

Din søgning gav 56 resultater

Brugte Opel Astra

Opel har skabt kvalitetsbiler siden sin start i 1862 – og den lækre Opel Astra er bestemt ingen undtagelse, hvis du altså kigger efter modeller fra 1997 og frem. Astra’en så nemlig første gang dagens lys i 1991, og for pokker det var ikke nogen succes. Det har Opel heldigvis lavet om på, og Opel Astra er blevet ensbetydende med solid tysk kvalitet, køreglæde, driftssikkerhed og ikke mindst komfort. Opel Astra er kendt for at være en gennemført mellemklassebil med et elegant interiør og eksteriør, der spiller sammen i perfekt harmoni. Ydret er dynamisk og strømlinet med store forlygter, der giver den et karakteristisk udseende. Interiøret er lækkert og spækket med fine detaljer.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Opel Astra fra forhandlere i hele landet. Der er derfor rig mulighed for at finde en nær dig. 100% Autotjek-mærkningen er din sikkerhed for en tryg og sikker handel.

Læs mere om brugte Opel Astra her.

 

Fordele ved at købe Opel Astra brugt

Der er rig mulighed for at finde en brugt Opel Astra, der passer til dit behov. Det er nemlig en utroligt populær bil, og den blev da også kåret som Årets brugtbil i 2010. Det betyder, at der er rigtig mange forskellige Astra’er at vælge imellem. Den findes som cabriolet, hatchback og stationcar, hvor det særligt er stationcaren, der er mange af på brugtbilsmarkedet. Det skyldes det kæmpe store bagagerum på svimlende 500 liter. Det kan altså rumme alt, hvad du overhovedet kan forestille dig fra barnevogn til golftasker – eller 500 mælkekartoner om du vil. Priserne er desuden særdeles fordelagtige, hvis du skal have fingrene i en større bil. Brugte Opel Astra er nemlig billigere end sine tyske konkurrenter, og så kan du få billige reservedele til den, hvis uheldet skulle være ude. Afskrivningen er desuden lav på de brugte modeller, da der er stor rift om dem. Der er derfor rig mulighed for at gøre en rigtig god handel.

Sikkerhed og udstyr

Når det kommer til udstyr i brugte Opel Astra, er niveauet utroligt fint. Der er nemlig hele fire udstyrsvarianter, hvor selv det laveste udstyrsniveau giver dig alt det, du har brug for. Udstyrsniveauerne går henholdsvis under navnene Limited, Enjoy, Cosmo og Sport. I Limited får du alt fra aircondition til elruder og multijusterbart rat, men du skal helt op i Sport, hvis du drømmer om lækker fartpilot og kørecomputer. ESC, der er et sikkerhedssystem, som ved hjælp af bremserne sikrer udskridning ved slinger, er standard i alle nyere, brugte Opel Astra.

Brugte Opel Astra er dog også en særdeles god familiebil, da den desuden scorer hele fem flotte stjerner i sikkerhedstests fra Euro NCAP. Det er dog vigtigt, at være opmærksom på at ældre modeller kan have en høj sikkerhedsscore da de blev testet, men at denne scorer i dag vil være lidt lavere, da Euro NCAP har højnet sikkerhedskravene til bilerne. Det betyder, dog ikke at disse modeller ikke er sikre, men at du blot skal være opmærksom på, at det er forskellige sikkerhedskrav, der opfyldes.

Motorer i brugte Opel Astra – benzin og diesel

Da Opel Astra har været på markedet siden 1991, kommer de forskellige generationer også med et stort udvalg af motorer. På benzinsiden finder du hele fem forskellige benzinmotorer nemlig:

  • 2-liters med 80 heste
  • 4-liters med henholdsvis 75 og 90 heste
  • 6-liters med og uden turbo med 105 eller 180 heste
  • 8-liters med 125 og 140 heste
  • 0-liters motor med turbo med henholdsvis 170, 200 og 240 heste.

På dieselsiden er der dog kun tre forskellige dieselmotorer på brugtbilsmarkedet. Nemlig en 1.3-liters, en 1.7-liters og 1.9-liters. Disse dieselmotorer kan desuden fås med flere forskellige hestekræfter, der strækker sig over alt mellem 80-150 heste. De mest populære versioner er på benzinsiden 1,4-liters og 1.6-liters motorerne, og på dieselsiden er det 1.7-liters versionen, der er mest populær. Der er derfor også rig mulighed for at finde brugte Opel Astra med netop disse motorer. De nyeste modeller har desuden ECOTEC, som er en teknologi brugt af Opel, der hjælper til en mere miljøvenlig kørsel med et mindre CO2-udslip.

Køb af brugt Opel Astra med 100% Autotjek

Opel Astra fås brugt i mange udstyrsvarianter og årgange – og med et stort udvalg af forskellige motorer. At handle brugt kan sommetider byde på usikkerhed i forhold til sikkerhed og tryghed, men det behøver heldigvis ikke at være sådan. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er du altid garanteret en tryg og sikker handel. Du får nemlig:

  • Alt at vide om lige netop den brugte Opel Astra, du er glad ved
  • Sikkerhed for at din bil er tjekket godt igennem ud fra gældende brugtbilstests
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring.

Ønsker du at blive klogere på køb af brugte Opel Astra med 100% Autotjek-mærkning, kan du læse mere om, hvad hele vores mærkning indebærer lige her. Har du ikke fundet din drømme-Astra, eller tjekker du bare lige udvalget ud, kan du med fordel også tage et kig på lignende biler såsom VW Golf, Ford Focus, Peugeot 307 og Audi A3.