Find din nye brugte bil

Vi har 4820 biler på lager

Brugt Toyota RAV4

Japanske Toyota er et verdenskendt bilmærke, som første gang blev importeret til Danmark i 1963. Toyota var dermed den første japanske bil, som kom til både Danmark og Europa. Bilmærket har siden da opnået kæmpe succes på det internationale marked. Det afspejles blandt andet ved, at Toyota har opnået status som en af verdens største bilproducenter. Den store, flotte SUV, Toyota RAV4, blev første gang introduceret i 1994. Dengang blev bilen anset som revolutionerende i og med, at den store SUV var en helt ny biltype. Den første Toyota RAV4 bestod nemlig af alle de velkendte fordele ved en almindelig personbil så som fornuftigt brændstofforbrug, mens et senere ansigtsløft resulterede i en stor firehjulstrækker med høj førerposition.

Er du på jagt efter en stor og lækker SUV, finder du et stort udvalg af brugte Toyota RAV4 hos 100% Autotjek. 100% Autotjek-mærkningen er din sikkerhed for en tryg og sikker handel.

Du kan læse om alle fordelene ved at købe en brugt Toyota RAV4 her.

Fordele ved køb af brugt Toyota RAV4

Der findes rigtig mange gode grunde til, at du skal kigge dig om efter en brugt Toyota RAV4. Først og fremmest kan brugte Toyota RAV4 priser betragtes som yderst fornuftige, da fabriksnye modeller godt kan koste lidt knaster. Hvis du er på jagt efter en brugt bil i SUV-klassen, kan du derfor undgå at dykke for langt ned i pengepungen ved at kigge efter en brugt Toyota RAV4.

Brugte Toyota RAV4 tilbyder godt med plads i kabinen, med blandt andet et meget bredt og rummeligt bagsæde, hvilket egner sig fantastisk til børnefamilier. Desuden er bilen udstyret med et kæmpe bagagerum, hvor gulvet kan placeres i to niveauer. Det giver mulighed for at lavet et ekstra rum i bagagerummet. Har du brug for ekstra godt med plads til eksempelvis en barnevogn eller andet habengut – ja så egner en brugt Toyota RAV4 sig bestemt til dig.

Sikkerhed og udstyr

Toyota RAV4 har efterhånden et par år på bagen, og den kommer derfor med mange forskellige udstyrspakker, heriblandt udstyrspakkerne T2 og T3. Udstyrspakken T2 disker for eksempel op med LED-kørelys, elruder foran og bagtil, centrallås med fjernbetjening, sædevarme, aircondition, touch skærm og Bluetooth. Udstyrspakken T3 er en opgradering med blandt andet nøglefri start, parkeringssensor, bakkamera og fuldautomatisk klimaanlæg. De helt nye modeller af brugte Toyota RAV4 kan desuden fås med blandt andet adaptiv fartpilot, smartphone integration, sædevarme og varme i forruden. Du kommer derfor ikke til at mangle udstyr i bilen, uanset hvilken udstyrspakke du ender med.

Sikkerhedsmæssigt scorer bilen fem stjerner fra sikkerhedstests udført af Euro NCAP. Du kan føle dig helt tryg ved at køre rundt med ungerne på bagsædet i en brugt Toyota RAV4, da bilen blandt andet kommer med automatisk nødbremse, som virker både ved høje og lave hastigheder – også i mørke. Den har derforuden vejbaneassistent, vejskiltegenkendelse og adaptiv fartpilot. En indbygget radar hjælper dig desuden med at holde god afstand til forankørende biler, så du undgår sammenstød med den gamle spand foran dig på motorvejen.

Benzin- og hybridmotorer

Motorprogrammet er super fornuftigt i brugte Toyota RAV4. Nyere udgaver af bilen fås nemlig med enten en 2-liters benzinmotor med 175 heste eller en 2.5-liters hybridmotor med hele 180 heste. Du har også mulighed for at finde udgaver af brugte Toyota RAV4 med enten for- eller firehjulstræk. Udgaver med 2-liters benzinmotorer med manuelt gear kan trække helt op mod 2.000 kilo. Har du behov for godt med kræfter, kan du derfor med fordel gå efter benzin-udgaven. 

De nyere hybrid-udgaver kombinerer kræfterne fra benzinmotoren med støjsvagheden fra elmotoren. Batteriet lades op med energi fra nedbremsninger og kørsel ned ad bakke, og skal derfor ikke lades op fra et elnet, hvilket er super smart, da det ikke kommer til at tære på din elregning. Du behøver heller ikke bekymre dig om dit benzinforbrug, da brugte Toyota RAV4 kan køre langt på el.

 

Køb Toyota RAV4 brugt med 100% Autotjek

Har du en brugt Toyota RAV4 i kikkerten, finder du et stort udvalg af forskellige årgange hos 100% Autotjek. Der er især penge at spare, hvis du kigger efter tidligere årgange. Hvis du ønsker en stor bil spækket med lækkert, teknologisk udstyr, har du god mulighed for at finde det i brugte Toyota RAV4 af nyere årgange. Uanset hvad du er på jagt efter, kan du trygt handle brugt bil uden at skulle gå på kompromis med tryghed eller sikkerhed. Med 100% Autotjek-mærkningen er du nemlig altid sikret en sikker og tryg brugtbilshandel. 100% Autotjek giver dig nemlig altid:

  • Mulighed for en udvidet Autotjek-forsikring
  • Kilometergaranti og sikkerhed mod restgæld i bilen

Hvis du gerne vil læse mere om, hvad 100% Autotjek-mærkningen indebærer, og hvordan den er med til at sikre dig som køber af brugt en Toyota RAV4, kan du læse mere lige her. Du må selvfølgelig også altid gerne give os et kald på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular, hvis du har brug for at tage en snak med os.

Hvis din næste bil alligevel ikke skal være en sprød SUV i form af en brugt Toyota RAV4, kan du tage et kig på de oplagte konkurrenter som Nissan Qashai, VW Tiguan og Audi Q5.