Find din nye brugte bil

Vi har 4985 biler på lager

Din søgning gav 112 resultater

Brugt VW Passat

VW har lavet kvalitetsbiler i mere end 80 år og tro det eller ej – den klassiske VW Passat har faktisk mere end 40 år på bagen på det danske marked. Der er dog sket en del både med designet og teknologien på de 40 år, VW’s skønne Passat har trillet rundt på de danske landeveje. Den fik sidst et omfattende facelift i 2005, hvor den blev gjort meget mere luksuriøs end sine forgængere. Den er nemlig særlig kendetegnet ved sit lækre interiør i fremragende kvalitet, hvor der virkelig er kræset om detaljerne samt sit dynamiske, strømlinede ydre kombineret med en fed forkromet kølergril, der på bedste vis smelter sammen med de smalle, skrå forlygter. Udover at give dig følelsen af luksus, når du sætter dig ind bag rattet, bliver du også forkælet med en fantastisk komfortabel køreoplevelse og masser af teknologi.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte VW Passat fra forhandlere i hele landet. Du finder ovenikøbet et særligt stort udvalg af brugte VW Passat stationcar, da netop denne model er utroligt populær som familie- og firmabil. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er det din sikkerhed for en sikker og tryg handel.

Fordele ved at købe VW Passat brugt

Når du køber en brugt VW Passat, får du masser af køreglæde og stabilitet. Det tyske mærke er nemlig kendt for altid at lave biler af højeste kvalitet. Det betyder også, at brugte VW Passat holder brugtvognsprisen rigtig fint. Du kan derfor gøre en god handel ved at købe din VW Passat brugt – tabet er nemlig ikke så stort, når du skal af med den igen. Desuden kan brugte VW Passat fås både som stationcar og sedan. Du bør dog være opmærksom på, at stationcarudgaven går under navnet Variant. Her er bagagerummet er exceptionelt stort og egner sig godt til familien.

Sikkerhed og udstyr

VW Passat ligger ikke på den lade side, når det kommer til lækkert udstyr. Brugte VW Passat findes nemlig i VW’s klassiske tre udstyrsvarianter: Trendline, Comfortline og Highline, hvor Trendline er den mindste udstyrspakke, og Highline er den med mest ekstraudstyr. Det betyder dog ikke, at der er sparet på ekstraudstyret i Trendline-udgaven. Her får du blandt andet fartpilot, kørecomputer og træthedsregistrering. Går du efter en brugt VW Passat i Comfortline-udgaven finder du desuden lækre ergonomiske komfortsæder samt parkeringssensor. Vælger du at kigge efter Highline-udstyrsvarianten, får du lidt ekstra luksus med i købet. Her får du nemlig adaptiv fartpilot, læderrat og ultralækre paneler i ædelstål.

Udover de tre udstyrsvarianter finder du også brugte VW Passat med DSG-gearkasse, som er et særligt automatgear, der også tillader dig at skifte gear manuelt, hvis du har brug for det en gang imellem. Det er dog ikke kun lækkert udstyr brugte VW Passat kan prale af – sikkerhedsudstyret er også i orden. Brugte Passat’er scorer derfor højt i sikkerhed nemlig hele fem ud af fem stjerner i sikkerhedstest fra Euro NCAP.

Motorer i brugte VW Passat – benzin, diesel og el

Motorprogrammet blandt brugte VW Passat er bredt. Du finder nemlig alt fra små motorer i henholdsvis benzin- og diesel-udgaver til en helt stor V6-motor. På benzinsiden finder du en 1.4-liters motor med 150 hestekræfter. Denne motor findes i de lidt ældre brugte Passat’er, hvor den i de nyere, brugte modeller er blevet udskiftet med en lidt kraftigere 1.5-liters motor. Begge motorer er super velkørende, har en fantastisk brændstoføkonomi taget bilens størrelse i betragtning, og så giver benzinmotorerne en skøn køredynamik. Derudover finder du også en lidt større motor nemlig en 2.0-liters benzinmotor med 272 hestekræfter.

Når det kommer til brugte VW Passat med dieselmotorer, findes de blandt andet med en 1.6-liters dieselmotor med 120 hestekræfter samt en 2.0-liters motor, der ligger på ydelser mellem 150 og 240 hestekræfter. For at det ikke skulle være nok, så har VW Passat også lanceret en hybrid, der har en 1.4-liters benzinmotor med skønne 150 heste, der kombineret med den smarte elmotor gør det muligt at få en maksimal effekt på 218 hestekræfter.

Brugte VW Passat GTE – lækker hybridkørsel

VW har lanceret en hybridudgave af den lækre Passat – og du bliver bestemt ikke skuffet. Den fås både som sedan og stationcar og har alle de lækre kvaliteter, som du kender det fra den klassiske Passat. Kabinen er lækker og rummelig. Der er kræset for detaljerne, kontrolpanelet står knivskarpt i al sin enkelthed med lækre kromdetaljer, der emmer af eksklusivitet og god, gedigen tysk kvalitet, som VW efterhånden er kendt og elsket for. Brugte VW Passat GTE fås både som sedan og stationcar. Her er der fra diesel- og benzinudgaven en lille forskel i bagagerumskapaciteten grundet bilens batteri, der tager lidt plads. Det sætter dog ikke en stopper for, at der både er plads til weekendseng, barnevogn, weekendtasker og deslige.

Du bliver desuden forkælet med automatgear i brugte VW Passat GTE ligesom i de mange andre plug-in-hybrider på markedet. Gearkassen gør et fænomenalt stykke arbejde med lækre, glidende overgange, som giver blød og behagelig kørsel. Du er dog ikke i tvivl, når Passat GTE skifter fra den effektive elmotor til den almindelige forbrændingsmotor. Bilen tager godt ved og har masser af momentum. Passat GTE skifter fra elmotor til forbrændingsmotor, når batteriet er kørt tør. Brugte Passat GTE har dog flere kørselsindstillinger, der gør det muligt at vælge netop den kørselsindstilling, der passer til netop, der hvor du er for optimal udnyttelse af brændstof.

Kørselsindstillinger i plug-in-hybriden VW Passat GTE

Brugte VW Passat GTE kan køre i hybridtilstand, ren el-tilstand og på ren benzin. Startindstillingen er altid eltilstand, E-mode. I denne tilstand inviterer GTE’en til lækker, støjsvag kørsel med god elektrisk rækkevidde opgivet til 64 km. Kørslen er flydende og støjsvag med nul CO2-emmision under kørslen. Har du ikke langt til arbejde og mulighed for at oplade hjemme eller på arbejdspladsen, er brugte VW Passat GTE et oplagt valg af hybridbil.

Har du brug for supplement fra benzinmotoren, kan bilen sættes i hybridtilstand, såkaldt GTE-mode. Her supplerer den effektive elmotor den kraftfulde forbrændingsmotor. Kræfterne fra begge kombineres og giver dig fantastisk fremdrift og ikke mindst regeneration af bilens batteri. I GTE-mode genoplades batteriet nemlig ved at energien fra motorbremsning og nedbremsning lageres og derved giver dig en endnu længere rækkevidde på elmotoren. Ved kombineret motorkraft opnår Passat GTE 208 heste og en tophastighed på 225 km/t og ikke mindst en acceleration fra 0-100 km/t på 7,6 sekunder. Er batteriet kørt helt fladt slår brugte VW Passat GTE helt over på den kraftfulde forbrændingsmotor, indtil der atter er strøm på bilen.

Opladning af brugte Passat GTE

Når VW Passat GTE skal oplades, kan det gøres via ladestander eller stikkontakt. Vælger du almindelig husholdningsstikkontakt, bør du være opmærksom på, at der ikke bør lades længere tid end 2 timer ved 6 ampere. Det anbefaler Sikkerhedsstyrelsen for at undgå overophedning af husets elinstallationer. Det anbefales derfor også altid at få installeret ladeboks hjemme. Du kan også lade ved offentlige ladestandere. Ved nogle er det nødvendigt at medbringe eget ladekabel, ved andre er de fastmonterede. Bilens ladekabel bør derfor altid medbringes. Du kan opnå fuld opladning på cirka 4 timer.

Køb af brugte VW Passat og Passat GTE med 100% Autotjek

Du finder VW Passat stationcar og VW Passat brugt i GTE-udgave i et væld af lækre, luksuriøse udstyrsvarianter. Selvom du handler brugt, behøver du ikke at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller tryghed. Med 100% Autotjek-mærkning får du helt samme tryghed og sikkerhed som ved køb af en fabriksny bil. Vi har nemlig sørget for, at du får:

  • Kilometergaranti
  • Sikkerhed for at der ikke er restgæld tilbage i bilen, når du overtager den
  • Alt at vide om lige præcis den brugte VW Passat, som du har forelsket dig i
  • Mulighed for udvidet 100% Autotjek-forsikring

Fandt du ikke lige den rette Passat, kan det være at Opels Insignia eller Fords Mondeo, er noget for dig. Ligger du inde med spørgsmål til vores 100% Autotjek-mærkning, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på tlf. 65 65 50 11. Du kan også blive klogere på alt, hvad der har med 100% Autotjek-mærkningen at gøre lige her.