Find din nye brugte bil

Vi har 4604 biler på lager

Din søgning gav 88 resultater

Brugt VW Polo

VW Polo er en folkekær bil, som de fleste danskere efterhånden kender eller i hvert fald har set på de danske veje. VW har gjort det godt og har med deres mange kvalitetsbiler skabt nogle kæmpe hits blandt de danske trafikanter. Det har resulteret i, at de i mange år har ligget blandt de mest solgte bilmærker i Danmark – deres smarte Polo er bestemt ingen undtagelse. Det var nemlig den fjerde mest solgte minibil i Danmark i 2019. Det skyldes, at den uanset generation leverer formidable køreoplevelser og exceptionel pladsudnyttelse af en lille fempersoners minibil at være. Derudover er den kendetegnet ved, at du får masser af kvalitet for pengene.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte VW Polo i et væld af skønne farver lige fra neutrale, afdæmpede farver til fræk rød. Derudover finder du dem i forskellige generationer og udstyrsvarianter, så der er rig mulighed for at finde en lækker VW Polo brugt, der passer til din økonomi. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-certificering, er du altid garanteret en tryg og sikker handel.

Bliv klogere på brugte VW Polo her.

Fordele ved at købe VW Polo brugt

Da der er rigtig store interesse for brugte VW Polo, betyder det, at den formidable minibil holder brugtvognspriserne ret godt. En brugt VW Polo er derfor en fornuftig investering, hvis du drømmer om en lækker minibil. Det største værditab på biler sker nemlig på de fabriksnye – faktisk lige så snart, at de triller ud over kantstenen. Det undgår, du ved at købe din WV Polo brugt, derudover er den forholdsvis nem at komme af med igen grundet den store interesse for VW. Der er desuden rig mulighed for at finde brugte modeller med masser af lækkert ekstraudstyr.

Sikkerhed og udstyr

Standardudstyrslisten er lang for den harmoniske tysker – der er i hvert fald en del at vælge imellem. Der findes nemlig tre forskellige udstyrspakker i brugte VW Polo. De går under navnene Trendline, Comfortline og Highline, hvor Highline er den med mest udstyr, og Trendline er den med mindst. Du bør dog være opmærksom på, at udstyret kan variere en del i de brugte Polo’er. Det skyldes blandt andet, at der findes mere end otte generationer af den populære bil, og at der hele tiden sker noget nyt på teknologi- og udstyrsfronten.

Når det kommer til sikkerhed, gør brugte VW Polo det også særdeles godt. De nyeste modeller scorer rigtig højt ved sikkerhedstest udført af Euro NCAP. Det skyldes blandt andet bilens gode køreegenskaber og dynamiske opbygning, der gør den til et sikkert valg som pendler bil. WV Polo ligger nemlig godt på motorvejen grundet en særdeles harmonisk undervogn samt et godt og behageligt styretøj. Derudover gør den det også særdeles godt i byen – det er trods alt en minibil med god plads, der kan komme ind på de fleste parkeringspladser.

Motorer i brugte VW Polo – benzin og diesel

Motorprogrammet ved brugte VW Polo består af to benzinmodeller og en dieselmotor. På benzinsiden finder du den klassiske 1.0-liters motor. Men det er ikke hvilken som helst 1.0-liters motor, når den sidder i en Polo. Du kan nemlig få den med forskellig ydeevne helt op til 115 heste. Derudover finder du også en 1.5-liters benzinmotor på programmet. Den kommer med hele 150 heste og et godt spark bagi på motorvejen. De mindste motorer er opgivet til 18,2 km literen, hvilket er rigtig fint, hvorimod den store motor er lidt mindre økonomisk og opgivet til 14 km literen. På dieselsiden finder du en 1.6-liters motor med 95 hestekræfter. Denne er særligt god til dig, der skal pendle til og fra arbejde. Den har nemlig en super fin brændstoføkonomi på op til 20,4 km literen.

Køb af brugt VW Polo med 100% Autotjek

VW Polo fås brugt i lækre udstyrsvarianter og skønne farver – og det kan faktisk godt betale sig at købe den brugt, du kan nemlig spare en del ved at undgå den store afskrivning, som altid kommer med en ny bil. Bare fordi du handler brugt, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med hverken sikkerhed eller tryghed. Når du køber en VW Polo brugt med 100% Autotjek-mærkning, får du nemlig:

  • At din nye, brugte VW Polo er blevet tjekket grundigt igennem ud fra en brugtbilstest
  • At du får alt at vide om lige præcis den Polo, du godt kunne tænke dig
  • At du får sikkerhed mod restgæld i bilen samt kilometergaranti
  • At du har mulighed for at tilkøbe en udvidet 100% Autotjek-forsikring, hvis du ønsker ekstra tryghed i forbindelse med dit køb

Ønsker du at vide mere om et sikkert og trygt køb af brugt VW Polo med 100% Autotjek-mærkning, kan du blive klogere her. Og fandt du ikke helt det du ledte efter, kan du med fordel tage et kig på Kia Rio, Suzuki Swift og Opel Corsa, der alle er i samme klasse som VW Polo.