Find din nye brugte bil

Vi har 4186 biler på lager

Din søgning gav 1 resultater

Brugte VW Touareg

Kunne du tænke dig en stor, lækker SUV, så er en brugt VW Touareg lige sagen. VW Touareg trillede ud på vejene for første gang i 2002. I 2010 fik den sin første opgradering, hvor blandt andet motorprogrammet blev udvidet. VW Touareg har masser af godter at byde på. Den er ekstremt rummelig, og komforten i kabinen er i verdensklasse. Til trods for at den er kæmpestor, er Touareg utrolig nem at styre. Bilen ligger godt på vejen, og affjedringen spiller bare. VW Touareg er smukt og dynamisk udformet med en langstrakt motorhjelm og en markant, bred bagende. Atletiske linjer giver bilen et moderne og sporty udseende, som tiltrækker masser af opmærksomhed på vejene.

Ja VW Touareg har meget at byde på, og drømmer du om en stor SUV til en lille pris, kan du med fordel kigge efter brugte VW Touareg til salg. Der er nemlig masser af penge at spare ved at købe brugt, da Touareg er en dyr fornøjelse fra fabriksny. Køber du brugt, behøver du ikke gå på kompromis med hverken tryghed eller garanti. Med 100% Autotjek-mærkningen er du nemlig altid garanteret en sikker og tryg brugtbilshandel.

Læs mere om fordelene ved brugte VW Touareg her.  

Fordele ved at købe en brugt VW Touareg

Der er utroligt mange fordele ved at købe en brugt VW Touareg. Touareg egner sig rigtig godt som familiebil, da den er stor, rummelig og komfortabel. Hopper du ind i en brugt VW Touareg, bliver du mødt af brede sæder med masser af plads til hver enkelt passager – perfekt hvis du har børn, der elsker at drille hinanden. Omme bagi er der også afsindigt meget plads. Bagagerummet indeholder 520 liter og over 1600 liter, hvis du klapper bagsædet ned. Da VW Touareg er en SUV, får du et rigtig godt og bredt udsyn. Du sidder nemlig højt over vejen, så det er nemt at danne overblik over trafikken. Samtidig får du en høj fornemmelse af sikkerhed, da du kan følge med i alt der sker på vejen foran dig.

Nyprisen på VW Touareg er ikke sjov at skulle betale, med mindre du har en formue på størrelse med Joakim Von And’s. Heldigvis er der masser af penge at spare ved at købe en brugt VW Touareg. Desuden mindsker du afskrivning og værditab på bilen ved at købe brugt frem for fabriksny.

Sikkerhed og udstyr

Har du sat snuden op efter en bil propfyldt med spændende teknologi og moderne udstyr, så kan du godt begynde at klappe i hænderne. Brugte VW Touareg fås nemlig i mange forskellige udstyrsvarianter. I nyere, brugte modeller finder du blandt andet digitalt instrumentbræt, intelligente assistentsystemer, headup-display,  bakkamera, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og sædevarme. Elsker du at kigge på stjerner, finder du også brugte Touareg med panoramatag.

VW er kendt for at producere sikre biler, og Touareg skuffer bestemt ikke når det gælder sikkerhed. En flot topkarakter i form af fem stjerner er resultatet af sikkerhedstests fra 2018 udført af Euro NCAP. Skulle noget gå galt i trafikken, mens du er ude og køre i din Touareg, kan du altså være ganske rolig. Nyere, brugte VW Touareg tilpasser endda selv fartgrænserne, så du får en mere afslappet kørsel.

Diesel- og benzinmotorer

Motorprogrammet i brugte VW Touareg er særligt spændende. På benzinsiden finder du blandt andet 6- og 8-cylindrede motorer med mellem 220 og 350 vilde heste. Kongen af benzinbanditterne er en 12-cylindret motor og hele 450 stærke heste. Dieseludgaverne kommer med 5-, 6- og 10-cylindrede motorer og 174 til 350 heste. 

Brugte VW Touareg findes også med en 6-cylindret, 3-liters benzinhybridmotor med 333 heste. Hybridbiler, som er biler, der skiftevis kører på el og benzin, bliver anset for at være mere miljøvenlige, da de bruger overskydende energi fra eksempelvis opbremsninger til at lade batteriet op. Hybrider kører derved længere på literen og har et mindre CO2-udslip.

Køb brugte VW Touareg med 100 % Autotjek

Optræder den lækre VW Touareg i dine natlige drømme, men får du mareridt af nyprisen så bare rolig. Brugte VW Touareg fås i forskellige årgange, udstyrsvarianter og farver til yderst fordelagtige priser. Du behøver ikke være millionær for at eje en bil, der ligner – og koster – en million. Når du sparer penge ved at handle brugt, er der absolut ingen grund til at spare på tryghed og sikkerhed. Nej med 100% Autotjek-mærkningen er du nemlig garanteret en sikker og tryg brugtbilshandel. Når du køber din bil med 100% Autotjek-mærkningen, får du altid:

  • Kilometergaranti
  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti
  • Garanti for at du ikke overtager bilen med restgæld
  • Alt at vide om lige netop din skønne VW Touareg

Hvis du sidder derhjemme med en masse spørgsmål, så kontakt os endelig. Du kan enten give os et kald på tlf. 65 65 50 15 eller benytte vores kontaktformularEr du bare nysgerrig på, hvad garanti egentlig er for noget, kan du læse mere lige her. Vores 100% Autotjek-mærkning kan du også læse meget mere om her.

Synes chefen derhjemme ikke, at jeres næste bil skal være en VW Touareg, er Audi Q7, Porsche Cayenne og Volvo XC90 oplagte konkurrenter.