Find din nye brugte bil

Vi har 4720 biler på lager

Din søgning gav 51 resultater

Brugt Audi A4  

Tyske Audi laver überskønne biler, som blandt andet er kendt for at have vundet flere Les Mans-løb. Audi A4, der kan betegnes som en premium mellemklassebil, er også en imponerende præstation. Den har rødder tilbage til 1972 og er siden da blevet produceret i flere generationer. Vælger du at punge ud og investere i en brugt Audi A4, får du utroligt meget for pengene, grundet deres gode ry, flotte design og høje komfort koster Audi-biler knaster – det er penge godt givet ud. Det er nemlig en utroligt holdbar luksusbil med helt fantastiske køreegenskaber.

Er du på jagt efter en brugt Audi A4 så fortvivl ikke. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Audi A4 i et væld af generationer og årgange. 100% Autotjek-mærkningen er også din sikkerhed for en tryg og sikker handel.

Du kan læse mere om de mange fordele ved at købe en brugt Audi A4 her.

Fordele ved køb af brugt Audi A4

Eftersom Audi A4 er en utroligt populær bil på brugtbilsmarkedet, er der også flere fordele som følger med ved køb af en brugt Audi A4. Den er nemlig blandt de brugte biler, som holder prisen bedst, da det er en af de meget populære drenge i klassen. Selvom det ikke er en helt billig fornøjelse at skulle og ud købe en brugt Audi A4, så har du også god mulighed for at få en god pris for den ved eventuelt videresalg, hvilket er med til at holde dine totalomkostninger nede. Audi A4 har desuden en fin størrelse.  Den er hverken for stor eller for lille – uanset om det skal være din nye firmabil, eller om den skal fragte familien på udflugt.

Brugte Audi A4 fås i to udgaver, nemlig som enten en 4-dørs sedan eller som en femdørs stationcar. Hvis du ikke er til de helt store og hurtige Audi-modeller, men stadig vil have godt med plads og god komfort – og en bil der emmer af prestige – ja så egner en lækker, brugt Audi A4 sig helt sikkert til dig. 

Sikkerhed og udstyr

Siden der findes flere generationer af brugte Audi A4, kan de også fås med et utroligt bredt udvalg af udstyr. For eksempel finder du brugte Audi A4 med LED-forlygter, navigationsanlæg, radarstyret fartpilot, parkeringssensor, virtuelt cockpit, headup-display og indbydende sportssæder fortil. Hvis du drømmer om tophurtig acceleration og fantastisk vejgreb, kan du også være heldig at finde brugte Audi A4 med det berømte Audi Quattro-firehjulstræk. Da brugte Audi A4 er meget populære, har du desuden god mulighed for at købe ekstra udstyr samt reservedele til din bil, hvis du skulle få lyst til at opgradere.

Sikkerhedsmæssigt scorer Audi A4 topkarakterer. Euro NCAP har nemlig tildelt bilen de maksimale fem stjerner. Brugte Audi A4 fås med automatisk nødbremse og adaptiv fartpilot, der kan samarbejde med bilens navigationsanlæg og som sikrer, at du holder den rette afstand til andre biler. Er du lidt af en fartbølle, er der dårligt nyt, da bilen også kommer med en indbygget fartbegrænser, så du bliver mindet om at overholde fartbegrænsningerne, hvis du kommer til at trykke lidt for hårdt på speederen.

Benzin- og dieselmotorer

Motorprogrammet i brugte Audi A4 omfatter både diesel- og benzinmotorer. Af benzinmotorer finder du alt fra firecylinders 1.4-liters motorer med 150 heste til 8-cylinders 4.2-liters motorer med hele 450 heste. Brugte Audi A4 med benzinmotorer kommer ofte med et lækkert, manuelt gear, som er nemt at betjene. Du kan også finde brugte Audi A4 med enten 1.8 eller 2.0 benzin-turbomotor, der kan gøre din næste køretur lidt sjovere.

Af dieselmotorer finder du blandt andet fire- og sekscylinders 2- eller 3-liters TDI-motorer med masser af gode hestekræfter – ja, faktisk helt op mod 272 vilde heste. Du kan dog også finde brugte Audi A4 med dieselmotorer på den lidt mere fornuftige side af skalaen, nemlig med eksempelvis 190 heste, som nok er et mere populært valg ved især køb af familiebil.

Køb din brugte Audi A4 med 100% Autotjek

Drømmer du om at fræse rundt i en toplækker Audi A4 uden at skulle stå til ansvar for din bankrådgiver, kan du med fordel kigge efter en brugt Audi A4. Brugte Audi A4 fås i et væld af generationer og flotte farver, så du har god mulighed for at finde en brugt model, som falder i din smag. Samtidig kan du spare en god slat penge sammenlignet med køb af en fabriksny. Du behøver heller ikke gå på kompromis med hverken sikkerhed eller tryghed, når du handler Audi A4 brugt. 100% Autotjek-mærkningen er nemlig din sikkerhed for en tryg og sikker brugtbilshandel. Du får nemlig altid:

  • Sikkerhed for at din brugte Audi A4 er topklargjort
  • Sikkerhed for at din brugte Audi A4 er tjekket ud fra gældende brugtbilstests

Hvis du stadig ønsker at læse mere om, hvad 100% Autotjek-mærkningen betyder, og hvordan den er med til at sikre dig som brugtbilskøber, kan du læse mere lige her. Du kan også altid give os et kald på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular, hvis du har brug for en snak med os.

Hvis din næste luksus-skude alligevel ikke skal være en brugt Audi A4, kan du med fordel tjekke de oplagte konkurrenter så som BMW 118d, Mercedes C300eller Volvo V60 ud.