Bilforsikring 100Autotjek

100% Autotjek – Din sikkerhed for et trygt bilkøb

Når du triller ud over kantstenen fra en 100% Autotjek-forhandler, skal du have grund til at føle dig sikker. Sikker på, at finansieringen holder. Sikker på, at bilen er lige så sund, som forhandleren lovede. Sikker på, at din bil giver dig lige så meget glæde, som du har håbet på. 

100% Autotjek er brugtbilsbranchens kvalitetsstempel, der er skabt for at give dig ekstra tryghed for sikkerhed og kvalitet, når du handler brugt bil. Vi er et landsdækkende netværk af frie bilforhandlere, hvor alle tilknyttede forhandlere opfylder en række krav og betingelser for at være med i konceptet. 100% Autotjek er en sammenslutning af selvstændige frie bilforhandlere, der forpligter sig til at leve op til 100% Autotjeks kvalitetskrav og forsikringsordning som de kan tilbyde dig som kunde at tilkøbe. Kædekontoret er i løbende dialog med forhandlerne for at sikre sig, at de lever op til betingelserne.

Bilmarkedet i 2024? Hvad skal jeg vælge af ny brugt bil?

Bilmarkedet kan være svær at manøvre rundt i. Elbiler, fossilbiler, langt på literen, rækkevide, nye teknologier, ja listen kan være meget lang som bilkøber og den kan gøre at man blive endnu mere forpustet næsten inden man kommer i gang med sin søgen efter en ny brugt bil..

Bilportalerne på 100autotjek.dk guider dig i søgen efter den næste bil

Vi har valgt at gøre det mere enkelt for dig som bilkøber at finde din nye brugte bil hos en 100% Autotjek forhandler. Om købet skal være en benzin eller diesel bil eller måske en elbil? Eller måske er du mere til lease din næste bil, ja så har vi bilportalen til dig.

Se øverst oppe under fanerne: Personbiler - Leasingbiler - Elbiler.

Forhandlerne i 100% Autotjek står klar til at hjælpe dig og rådgive dig bedst muligt med de spørgsmål som du evt. skulle stå med, så du som kunde er helt sikker på at du finder den helt rigtige bil der passer til dine behov.

Alle henvendelser og spørgsmål vedrørende bilerne der er til salg på 100autotjek.dk, skal ske direkte til den enkelte forhandler og ikke 100% Autotjek kontoret.

100% Autotjek forhandlerne står klar til at rådgive dig!

100% Autotjek forhandlerne, arbejder hverdag med at skabe den bedste oplevelse for dig som kunde, der er i markedet efter en ny brugt bil. Når du er i markedet efter en ny brugt bil eller du allerede har fundet drømmebilen hos en 100% Autotjek-forhandler, kan du være sikker på at:

  • Du får alt at vide om den brugte bil, du overvejer at købe
  • Du får kilometersikkerhed og sikkerhed mod restgæld
  • Du får bilforhandlere der gør alt for at du får den bedste service
  • Du har altid 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, når du køber en detail brugt bil hos en bilforhandler. (Se afsnittet omkring reklamationsret på bilen) 
  • Du har mulighed for at tilkøbe en 100% Autotjek-brugtbilsforsikring fra 12, 24 eller op til 36 måneder*
  • Du får rådgivning om alt fra finansiering - leasing - lade stander løsning til din nye elbil, til kaskoforsikring

Hvilken brugtbilsforsikring kan jeg tilkøbe til min nye brugte bil?

Tag en snak med den enkelte 100% Autotjek forhandler, som vil rådgive dig i hvilken brugtbilsforsikring der passer til den pågældende bils alder og kilometerantal, som du er interesseret i. Brugtbilsforsikringen tilkøbes direkte ude ved den pågældende 100% Autotjek forhandler.

En 100% Autotjek-brugtbilsforsikring fra 12, 24 eller op til 36 måneder*,tegnes ved et af de forsikringsselskaber, som 100% Autotjek samarbejder med. Forsikringsbetingelserne vil fremgå af forsikringsselskabets police der udleveres ved afhentningen af den nye brugte bil. Ved spørgsmål til forsikringen i form af dækningen ved en evt. skade, kontakt venligst det forsikringsselskab der står i den police der blev udleveret. 

Se mere under afsnittet: Hvis uheldet er ude. 

*100% Autotjek samarbejder med tre forsikringsselskaber. Derfor er 100% Autotjek ikke et forsikringsselskab men formidler forsikringsselskabernes forsikringer ud som forhandleren i 100% Autotjek kan benytte sig af og tilbyde til dig som kunde. Der er forskellige dækninger/betingelser ud fra bilens alder, servicehistorik, kilometerantal ved indtegning af forsikringen ved de tre udbydere. Ved spørgsmål om hvilken dækning/betingelser samt løbetid på forsikringen du kan tilkøbe, kontakt venligst den 100% Autotjek forhandler hvor du har fundet din nye drømmebil.