Find din nye brugte bil

Vi har 4495 biler på lager

Din søgning gav 37 resultater

Brugte Audi A6

Tyske Audi blev grundlagt helt tilbage i 1910, og mærket har efterhånden mange år på bagen. Audi bliver i dag forbundet med tysk kvalitet, prestige, innovation og fart over feltet. Det gælder også den flotte Audi A6, som fik sit navn tilbage i 1994 efter at have heddet Audi 100 i en lang årrække. Audi A6 er blevet utroligt populær som brugt bil, da den tilbyder masser af plads og fantastisk komfort. Brugte Audi A6 udstråler desuden luksus og prestige, hvilket gør det til den perfekte bil til dig, som gerne vil have en bil i luksusklassen, uden at den koster spidsen af en jetjager.

Drømmer du om at fræse rundt i en lækker, afdæmpet luksusbil, så kan du med fordel kigge efter brugte Audi A6 til salg. De fås nemlig til super fornuftige priser, og så behøver du hverken at gå på kompromis med tryghed eller sikkerhed, når du handler brugt. Med 100% Autotjek-mærkningen er du nemlig altid garanteret en tryg og sikker handel.

Læs mere om brugte Audi A6 her.  

Fordele ved at købe en brugt Audi A6

Audi A6 har haft en kæmpe succes på det danske leasingmarked, hvilket har medført, at du nemt finder en brugt Audi A6 til en fornuftig pris, selvom du selvfølgelig stadig skal grave lidt i lommerne. Luksus-følelsen får du til gengæld med i købet – også når du køber brugt. Du mærker den blandt andet i form af kabinekvaliteten og komforten som er i top, hvilket gør bilen perfekt til længere køreture. Brugte Audi A6 kommer som enten en firedørs sedan eller en femdørs stationcar, alt efter hvor meget plads du har brug for. Uanset dit valg af biltype er du sikret god plads grundet Audis klassiske indretning i kabinen. Bagagerumspladsen lever også op til forventningerne, da den rummer omkring 530 liter. Du skal derfor ikke være bange for, at der er ting, du må lade blive hjemme grundet pladsmangel.

Skulle det blive nødvendigt, er brugte Audi A6 desuden nemme at sælge igen, da de er blandt de mest populære biler på det danske brugtbilsmarked. Det mindsker afskrivningen på bilen, hvilket er endnu en fordel ved at købe en brugt Audi A6 sammenlignet med køb af en fabriksny.

Sikkerhed og udstyr

Der er ikke risiko for, at brugte Audi A6 går ned på udstyr. Nyere modeller kan for eksempel give mulighed for trådløs opkobling til Apple CarPlay eller Android Auto samt trådløs mobilopladning, så du aldrig skal gå i panik over, at din smartphone snart løber tør for strøm. Desuden finder du brugte Audi A6 med virtuelt cockpit, touchskærm og headup-display i forruden, hvilket er med til at give en autentisk, digitaliseret køreoplevelse. Er du fan af lækkert dansk design, kan du måske endda være heldig at finde en brugt Audi A6 udstyret med et B&O lydanlæg, som sikrer fantastisk lydkvalitet til dine favoritsange.

På sikkerhedsfronten mangler brugte Audi A6 absolut heller intet. Euro NCAP har tildelt bilen fem stjerner i deres sikkerhedstest fra 2018. Det afspejles blandt andet i, at bilen kan fås med hele 39 forskellige assistentsystemer, som indeholder alt fra adaptiv fartpilot, nødbremse og aktiv linjevogter til 360 graders sensorer, der gør det muligt at se fodgængere bag bilen samt 3D parkeringsvisning.

Diesel- og benzinmotorer

Brugte Audi A6 fås med flere forskellige diesel- eller benzinmotorer, hvilket giver dig et varieret udvalg. Brugte Audi A6 af nyere årgange kan findes med et mildt hybrid-system, som bruges til at starte brændstofmotoren. De fleste modeller du finder på brugtbilsmarkedet har dieselmotorer heriblandt 6-cylindrede TDI-motorer som er meget populære, da de både forøger dynamikken og køreglæden. Det samme gælder for Audi A6 med 2-liters TFSI benzinmotorer. Mange købere foretrækker brugte Audi A6 med dieselmotor, da det spiller godt sammen med det vellykkede, trinløse CVT-automatgear, som er standarden i bilen.

Køb af brugte Audi A6 med 100 % Autotjek

Er du solgt på en Audi A6, og vil du gerne finde den perfekte model, så er der gode nyheder. Du kan nemlig finde et stort udvalg af brugte Audi A6 i mange flotte farver, så du undgår at skulle have den helt store pengepung op af lommen. Du behøver tilmed ikke gå på kompromis med hverken sikkerhed eller tryghed, når du køber din brugte Audi A6. Med 100% Autotjek-mærkningen er du nemlig garanteret en tryg og sikker handel. 100% Autotjek-mærkningen sikrer nemlig, at du altid får:

  • Sikkerhed for at din Audi A6 er tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstest

Du kan desuden også blive klogere på 100% Autotjek-mærkningen ved at læse mere her. Skulle du ligge inde med nogen spørgsmål, er du også altid meget velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at benytte vores kontaktformular eller give os et kald på tlf. 65 65 50 11.

Hvis du ikke er solgt på en Audi A6, kan du tjekke konkurrenterne ud for eksempel BMW 520d, Mercedes Benz E350og Volvo S80.