Find din nye brugte bil

Vi har 4500 biler på lager

Din søgning gav 129 resultater

Brugte BMW  

BMW har placeret sig godt på toppen af tronen inden for lækre premium-biler sammen med mærkerne Audi og Mercedes-Benz. Men sådan har det faktisk ikke altid været. BMW startede sit eventyr efter Første Verdenskrig med produktion af blandet andet motorcykler. Først i 1934 producerede de deres helt egne biler, og allerede i 1950’erne gik det altså ned af bakke og BMW satsede derfor alt på produktionen af en lille bil, nemlig BMW Isetta, der senere skulle vise sig at blive deres redning. I dag er der absolut ikke meget “lille bil” over BMWs modelprogram. Blandt brugte BMW finder du nemlig store luksusbiler, der ikke kan undgå at gøre naboen en smule grøn af misundelse.  

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte BMW fra forhandlere over hele landet. 100% Autotjek-mærkningen er din garanti for en tryg og sikker handel, når du køber brugt bil.  

Læs mere om de eksklusive, brugte BMW her 

Fordele ved at købe din BMW brugt 

Der er op til flere fordele ved at købe din BMW brugt, hvor den største uden tvivl er prisen. Der er nemlig gode penge at spare ved køb af brugt BMW. Det skyldes, at afskrivningen på en ny bil altid er størst de første år og særligt på de dyre premium-biler. Derfor er det en fordel at se sig om efter en brugt BMW, da du her undgår en alt for stor afskrivning, når du skal sælge igen. Rigtig mange brugte BMW er tidligere leasingbiler, der har været på gaden i 2-3 år. Du finder derfor også et stort udvalg af brugte BMW til salg. På brugtbilsmarkedet er BMW 1-serie, 3-serie og 5-serie mærkets mest populære modeller. 

BMW 1-serie 

BMW 1-serien byder på BMWs mindste bil, som faktisk slet ikke er særligt lille, den kan nemlig kategoriseres som en lille mellemklassebil. Denne brugte BMW byder på fantastiske køreoplevelser fuld af manøvredygtighed og formidabel dynamik. Der er kræset om komforten, og der er absolut ingen tvivl om, at den hører til i premium-segmentet. En brugt BMW i 1-serien er kendetegnet ved moderne og lækkert interiør såvel som eksteriør. Det er en eksklusiv og indbydende bil med masser af plads til alle bilens passagerer og selvfølgelig masser af udstyr. I BMW 1-serien finder du flere forskellige udgaver fra sportsudgaver til luksusudgaver. Det er derfor værd at holde tungen lige i munden, når du kigger på brugte BMW. Under BMW 1-serien finder du blandt andet BMW 118d og BMW 120d 

BMW 3-serie 

Har du brug for lidt mere plads i en brugt BMW end, hvad 1-serien kan byde på, så er BMW 3-serien et rigtig godt bud. Særligt hvis du drømmer om en brugt BMW som familiebil eller lækker firmabil. Den er nemlig et godt alternativ til den populære VW Passat eller Toyota Avensis. En brugt BMW i 3-serien er ovenikøbet et fint match rent prismæssigt til disse to populære modeller, hvis du ovenikøbet overvejer, at købe dem fra ny. BMW 3-serien er nemlig en større mellemklassebil, der har et lækkert stilrent formsprog, som emmer af eksklusivitet. Men ikke nok med det, den byder på masser af kørekomfort, fantastisk dynamik og kanon komfort. To bud på gode, brugte BMW i 3-serien er BMW 320d og 320i. 

BMW 5-serie 

BMWs 5-serie byder på nogle af de bedst sælgende premium-biler i sin klasse på brugtbilsmarkedet. BMW kalder den selv for en unik business bil. Den fusionerer nemlig helt fantastisk køredynamik på motorvejen med et atletisk, elegant ydre og ultralækkert veldesignet indre med intuitiv teknologi samt fremragende motorer med høj ydelse. Det er den perfekte firmabil til dig, der ønsker en lækker, eksklusiv bil med masser af udstyr og helt formidabel kørekomfort. Gode bud på skønne, brugte BMW i 5-serien er BMW 520d og BMW 530d. 

Køb af brugt BMW med 100% Autotjek  

Fordelen ved at købe din BMW brugt er klart, at du kan få en lidt dyrere bil til fornuftige penge – og så holder brugte BMW faktisk prisen forholdsvis godt. Ved køb af brugt BMW med 100% Autotjek-mærkning, kan du handle brugt bil med masser af tryghed og sikkerhed. Faktisk helt ligesom ved køb af fabriksny bil. Du får nemlig: 

  • 12 måneders Autotjek-garanti 
  • Alt at vide om lige netop dén brugte BMW, som du har udset dig
  • Mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-garantiforsikring
  • Kilometergaranti samt garanti mod, at der er restgæld i bilen 
  • Gennemgang af din brugte BMW ud fra gældende brugtbilstests 

Vil du blive klogere på alle fordelene ved køb af brugt BMW med 100% Autotjek-mærkning, kan du blive klogere lige her. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på tlf. 65 65 50 11, hvis du ligger inde med spørgsmål.