Find din nye brugte bil

Vi har 4298 biler på lager

Din søgning gav 1 resultater

Brugt Range Rover med 100% Autotjek

Leder du med lys og lygte efter en firehjulstrækker, der klarer selv den hårdeste opgave, ja så er brugte Range Rovere værd at rette blikket mod. Land Rover, der er geniet bag Range Rover, er et britisk bilmærke, som har produceret firehjulstrækkere siden 1948. Range Rover blev introduceret i 1970 og er siden blevet udnævnt som en af verdens mest luksuriøse SUV’er. Du kan kende Range Rover på dens unikke, kantede udseende med markante, vandrette linjer, der udgør bilens elegante form. En brugt Range Rover er en fantastisk bil, hvis du drømmer om at berige dit liv med luksus i form af en firehjulstrækker med fantastiske køreegenskaber.

Vil du pryde vejene i en stor, flot SUV, kan du gøre en fantastisk handel på en brugt Range Rover hos 100% Autotjek. Selvom du handler brugt, får du masser af tryghed og sikkerhed med i handlen, når du køber din brugte Range Rover med 100% Autotjek-mærkningen.

Du kan læse mere om brugte Range Rovere her.

Fordele ved brugt Range Rover

Der er uden tvivl en masse fordele ved at købe en brugt Range Rover. Range Rover repræsenterer nogle af markedets mest præstigefyldte SUV’er, og bilen emmer af kvalitet. Prisen på en fabriksny Range Rover er ekstremet pebret, dog er der masser af penge at spare ved at købe brugt – især hvis du kigger efter en brugt Range Rover af ældre årgang. På grund af mærkets udbredte popularitet er udvalget af Range Rovere på brugtbilsmarkedet glimrende.

Med hele syv siddepladser er en brugt Range Rover et godt valg som familiebil. SUV’en er nemlig bygget med henblik på at være så rummelig som muligt. Der er oceaner af plads overalt i kabinen, og bilen skal derfor ikke opgraderes, når børnene bliver store, da bagsædet tilbyder masser af plads til både børn og voksne. Bagagerummet indeholder op til 2.345 liter med bagsæderne lagt ned, hvilket er fantastisk selv af en SUV. Range Rover er desuden utroligt sikker, hvilket ofte er det vigtigste kriterie, når det kommer til familiebil.

Er det ikke en familiebil, du jagter, men i stedet en tro følgesvend til eventyr i bedste Indiana Jones-stil skal du lede længe for at finde en bedre kandidat. Range Rover er nemlig skabt til at klare ethvert terræn, uanset om det er tørt ørkensand, slimet mudder, hårdt grus eller urørt skovbund.

Sikkerhed og udstyr

I brugte Range Rovere finder du masser af moderne og yderst praktisk udstyr. Den labre firehjulstrækker er blandt andet udstyret med en flot touchskærm, fartpilot, fartbegrænser, kørselsassistent og bagkamera. Du får også klimaanlæg, sædevarme og varme i rattet. Du finder desuden brugte Range Rovere med lækre, indbydende lædersæder, glastag samt skærme i nakkestøtterne så bagsædepatruljen ikke kommer til at kede sig.

Range Rover scorer højt på sikkerhed. SUV’en har flere gange fået tildelt topkarakter i Euro NCAP’s sikkerhedstests. Føreren sidder højt hævet over vejen og har rigtig godt udsyn over den forankørende trafik samt vejens forløb, hvilket giver en god fornemmelse af tryghed. Samtidig gør en høj indstigning det nemt at komme ind og ud af bilen, hvilket er med til at øge sikkerheden.

Motorer i brugte Range Rover

Range Rover er kendt for sine gode, stærke køreegenskaber, og motorprogrammet i brugte Range Rovere spænder bredt. Brugte Range Rovere fås nemlig både med benzin- og dieselmotorer. Motorerne kommer med 4, 6 og 8 cylindere og helt op til 550 heste. Ja der er masser af spark i den store firehjulstrækker.

I brugte Range Rover Evoque, som er en ny og mindre udgave, finder du blandt andet en 4-cylinderet, turbodieselmotor med op til 240 heste samt en 4-cylindret turbobenzinmotor med helt op til 300 heste.

Køb brugt Range Rover med 100% Autotjek

Kvalitet koster knaster, det ses, hvis du tør snuppe et kig på nyprisen på en Range Rover. Den gode nyhed er, at der er masser af penge at spare ved at købe brugt. Hos 100% Autotjek finder du flotte, bruge Range Rovere i forskellige modeller og af forskellige årgange. Med vores 100% Autotjek-mærkning slipper du for alle bekymringer ved at handle brugt – du får nemlig en masse tryghed og sikkerhed med i handlen. Med 100% Autotjek-mærkningen får du altid:

  • Sikkerhed for at din brugte Range Rover er tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstest
  • Mulighed for en udvidet Autotjek-forsikring
  • Alt at vide om den brugte Range Rover du har udset dig

Vil du gerne vide mere om alle fordelene ved vores 100% Autotjek-mærkning, kan du læse meget mere her. Du er desuden altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål. Du kan træffe os på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular.

Er du vild med luksuriøse SUV’er, kan du da lige nappe et kig på konkurrenterne Audi Q7, Porsche Cayenne og BMW X3. Du kan desuden se hele vores udvalg af brugte Land Rovere her.