Find din nye brugte bil

Vi har 4984 biler på lager

Din søgning gav 31 resultater

Brugte Opel Insignia  

Den fantastisk flotte Opel Insignia har haft forrygende succes på det danske marked, siden den blev lanceret i 2008. Succesen startede hurtigt, efter den blev lanceret – ja det blev faktisk lynhurtigt en af de mest populære biler i Danmark. Det skyldes til dels, at bilen er utroligt driftssikker, og dermed lever op til Opels gode ry for at lave sikre, pålidelige biler. Desuden skyldes en stor del af successen bilens fantastiske interiør. Både interiøret og eksteriøret i Opel Insignia udstråler høj kvalitet, luksus og komfort. Opel har blandt andet udstyret Insignia med ergonomiske forsæder og ambiente belysning, der giver en lys og rummelig fornemmelse i kabinen. Udefra har bilen et stilrent og sporty look grundet dens flotte, rene linjer. Det er også nogle af grundene til, at Opel Insignia’s popularitet blev anerkendt internationalt allerede i 2009, hvor bilen hapsede titlen som Årets Europæiske Bil.

Er du på jagt efter den perfekte, rummelige familiebil, finder du et stort udvalg af brugte Opel Insignia i et væld af årgange hos 100% Autotjek. 100% Autotjek-mærkningen er samtidig din sikkerhed for en tryg og sikker brugtbilshandel.

Du kan læse mere om fordelene ved at købe en brugt Opel Insignia her.

Fordele ved at købe en brugt Opel Insignia

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør se dig om efter en brugt Opel Insignia. Grundet bilens kæmpe succes finder du et kæmpestort udvalg af brugte Opel Insignia på brugtbilsmarkedet. Det store udvalg skyldes bilens gode ry som en yderst komfortabel og driftssikker bil at køre i, samt at bilen også er et populært valg som firmabil på grund af dens rummelighed. Opel Insignia, der kategoriseres som en bil i mellemklassen, tilbyder god plads på både for- og bagsæderne. Bagagerummet indeholder 490 liter, og bagsæderne kan nemt klappes ned, således at pladsen i hele kabinen kan udnyttes.

Der er desuden en del penge at spare ved at kigge efter en brugt Opel Insignia fremfor en fabriksny. Open Insignia er nemlig ikke en helt billig investering fra fabriksny. Du mindsker også afskrivningen ved at købe brugt.

Sikkerhed og udstyr

Da Opel Insignia har været på markedet siden 2008, og efterhånden er blevet produceret i flere udgaver, vil udstyrsniveauet i brugte Opel Insignia selvfølgelig variere. I nyere, brugte udgaver finder du blandt andet de tre forskellige udstyrspakker Edition, Cosmo og OPC. Udstyret i disse inkluderer adaptiv fartpilot, opvarmet læderrat, aircondition, parkeringssensor, touchskærm med 3D navigation og mulighed for opkobling til Apple CarPlay.

Udover topmoderne udstyr der gør dine køreture til en sand fornøjelse, har Opel sørget for, at sikkerheden er helt i top. Opel Insignia scorer topkarakter og snupper fem stjerner i sikkerhedstests fra både 2009 og 2017 udført af Euro NCAP. Du kan altså være tryg ved at have familien med, når du drøner rundt i din sprøde Insignia.

Benzin- og dieselmotorer

Da der er flere generationer af bilen, kommer brugte Opel Insignia med et bredt udvalg af både benzin- og dieselmotorer. På benzinfronten finder du blandt andet 4- og 6-cylindrede 1.4-, 1.6- og 1.8-liters motorer samt 1.6-liters turbomotorer. Dieselmenuen byder blandt andet på 4-cylindrede 1.6- og 2-liters motorer med op mod 170 heste.

Du finder desuden brugte Opel Insignia med både 6- og 8-trins gearkasser samt automatgear. Dieseludgaverne er især populære, da de kører helt op mod 20 kilometer på literen, hvilket er super flot taget bilens størrelse i betragtning.

Opel Insignia kommer som udgangspunkt med forhjulstræk. Har du behov for det, finder du dog også brugte udgaver med firehjulstræk.

Køb din brugte Opel Insignia med 100% Autotjek

Grundet bilens popularitet finder du et enormt stort udvalg af brugte Opel Insignia af forskellige årgange, udstyrsvarianter og farver. Du har gode muligheder for, at finde billige, brugte Opel Insignia, hvis du kigger efter de tidlige årgange. Drømmer du om luksus og topmoderne teknologi, kan du med fordel kigge efter nyere, brugte Opel Insignia. Uanset hvilken årgang du lander på, er du sikret en lækker, rummelig og driftssikker bil med helt fantastiske køreegenskaber. Selvom du køber din Opel Insignia brugt, behøver du ikke gå på kompromis med hverken tryghed eller sikkerhed, når du handler. 100% Autotjek-mærkningen er nemlig din sikkerhed for en tryg og sikker brugtbilshandel. Med 100% Autotjek-mærkningen får du altid:

  • Sikkerhed for at din brugte Opel Insignia er gennemtjekket ud fra gældende brugtbilstests
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring

Kunne du tænkte dig at blive klogere på, hvad 100% Autotjek-mærkningen indebærer, og hvordan den er med til at sikrer dig som brugtbilskøber, kan du læse mere lige her. Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular, hvis du stadig ligger inde med spørgsmål.  

Fandt du ikke det du leder efter i den skønne Insignia, kan du i stedet tage et kig på de oplagte konkurrenter Ford Mondeo, Skoda Superb og VW Passat.