Find din nye brugte bil

Vi har 4981 biler på lager

Din søgning gav 72 resultater

Brugt Peugeot 308

Peugeot har produceret biler med helt formidable køreegenskaber siden 1898, og Peugeot 308 er bestemt ingen undtagelse. Peugeot 308 har nemlig fantastisk komfort kombineret med høj sikkerhed og gode køregenskaber. Den komfortable vidunderbil så første gang dagens lys i 2007 og fik i 2011 et gennemgående facelift, hvor for- og bagende fik en overhaling, derudover kom en helt ny udgave af Peugeot 308 på banen i 2013. Du finder derfor brugte Peugeot 308 i to generationer på brugtvognsmarkedet – noget som er lidt usædvanligt for Peugeot, der normalt omdøber de opdaterede udgaver med et nyt nummer. 

Peugeot 308 har ligesom Peugeot 208 gjort det utroligt godt på det danske marked. Du finder derfor et stort udvalgt af brugte Peugeot 308 hos 100% Autotjek. 100% Autotjek-mærkningen er din garanti for en tryg og sikker handel. 

Bliv klogere på brugte Peugeot 308 her.

Det særlige ved Peugeot 308

Peugeot 308 har et lidt specielt design. Den har nemlig en enormt stor forrude. Denne størrelse forrude findes normalt kun i større biler, men Peugeot har formået at fusionere en stor forrude med en mellemklassebil og er samtidig sluppet godt fra det. Forruden giver brugte Peugeot 308 et lidt atypisk udseende men helt formidabelt udsyn, som de fleste sikkert drømmer om, når de drøner afsted i en lille pot. Det er dog ikke kun forruden, som er “stor”. Der er nemlig også masser af plads i kabinen såvel som bagagerummet i brugte Peugeot 308. Ja faktisk har den klassens største bagagerum på 420 liter. Den er desuden blød i affjedringen og ligger utroligt godt på vejen. Den udmærker sig særligt på snoede landeveje, hvor den er særdeles manøvredygtig. Det gør det også til en sand fornøjelse at drøne rundt i byernes kringlede gader.

Fordele ved at købe Peugeot 308 brugt

En af fordelene ved at købe din Peugeot 308 brugt er, at dens store popularitet fra ny har gjort, at der er et stort udvalg af brugte modeller på markedet. Derudover holder de brugtvognsprisen rigtig godt. Det betyder, at du kan undgå en alt for stor afskrivning, når du skal sælge igen. Udover det gode prisleje så er priserne på reservedele og service også super fordelagtige. Peugeots biler er nemlig ikke verdens dyreste at vedligeholde, og afgiften på dem er desuden lav. Brugte Peugeot 308 fås i hatchback og i stationcar. Stationcar-udgaven går under navnet Peugeot 308 SW og er perfekt, hvis du skal have plads til hele familien inklusiv barnevogn og godt med bagage – eller blot nyder at svømme i plads og slippe for at lege Tetris med indkøbsposerne efter ugens handletur. Den har nemlig et bagagerum på svimlende 610 liter. 

 Sikkerhed og udstyr

I brugte Peugeot 308 hænger udstyr og sikkerhed uløseligt sammen. Det skyldes, at noget af ekstraudstyret, som eksempelvis adaptiv fartpilot, er med til at højne sikkerheden på motorvejen, da den selv holder afstand til bilerne foran sig og tilpasser hastigheden derefter. Udstyrsvarianterne i brugte Peugeot 308 går under navnene Access, Active og Allure. Er du på udkig efter en brugt Peugeot 308 SW, finder du desuden en ekstra udstyrspakke særligt designet til stationcarudgaven. Denne går under navnet Style. I Access-pakken, der er den laveste udstyrsvariant, får du LED-kørelys, sædevarme og elektriske sidespejle. Du skal dog op i Active- eller Allure-udgaverne, hvis du drømmer om alufælge og parkeringssensor. Generelt har alle udstyrspakkerne et rigtig højt sikkerhedsniveau, og brugte Peugeot 308 formår derfor også at få fem skønne stjerner i sikkerhedstests udført af Euro NCAP

Motorer – benzin og diesel

Blandt brugte Peugeot 308 finder du en super effektiv og velkørende 1.6-liters dieselmotor med henholdsvis 90 eller 119 hestekræfter. Motoren med 90 heste giver masser af momentum og kører super godt – og du finder derfor også utroligt mange brugte Peugeot 308 med netop denne motor. På benzinsiden fås den med en 1.2-liters benzinmotor med henholdsvis 110 og 130 hestekræfter. Den kommer desuden med og uden turbo. 

Køb af brugt Peugeot 308 med 100% Autotjek 

Peugeot 308 fås brugt i et væld af lækre udstyrsvarianter og skønne farver – og selvom du handler brugt, behøver du på ingen måde at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller tryghed. Køber du brugt Peugeot 308 med 100% Autotjek-mærkning, får du nemlig: 

  • Alt at vide om netop den brugte Peugeot 308, du har kigget på 
  • Kilometergaranti samt sikkerhed for at der ikke findes restgæld i bilen
  • Mulighed for udvidet 100% Autotjek-forsikring

Er du interesseret i biler i samme klasse som Peugeot 308, kan du med fordel tage et kig på VW Golf, Audi A3, Opel Astra eller Honda Civic. Vil du blive klogere på fordelene ved køb af brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, kan du læse mere her. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål. Benyt vores kontaktformular eller giv os et kald på tlf. 65 65 50 11.