Find din nye brugte bil

Vi har 4496 biler på lager

Din søgning gav 73 resultater

Brugt Renault

Renault er et fransk bilmærke, der strækker sig tilbage til 1898. Faktisk har Renault en lidt sjov historie, mærket har nemlig ikke kun produceret biler. Under 1. Verdenskrig lavede de våben, ammunition og kampvogne – hvem havde troet det, om det lækre franske bilmærke, der er kendt for sine elegante og rå designs. Renault er blevet mere familievenlig siden den korte periode med ammunitionsproduktion og har i dag fokus på mellemstore biler, der er helt perfekte som familiebiler.  

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Renault i et væld af modeller. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er du garanteret en tryg og sikker handel.

Læs mere om brugt Renault her.

Bliv klogere på Renault-modellerne og biltyperne

Det er efterhånden ikke til at komme udenom, at Renault gør det rigtig godt på det danske marked. Kigger du dig omkring i bybilledet, vil du helt sikkert få øje på en af de lækre, elegante franske biler. De laver nemlig forskellige biltyper, så der er noget til ethvert behov. Særligt siden 90’erne har Renault gjort det godt på med et væld af biltyper og labre modeller. Men hvad er egentlig Renaults bud på en genial bybil, smart familiebil eller lækker crossover? 

Mikrobilen

Mikrobilen er uden tvivl den perfekte bybil – og her har Renault virkelig gjort det godt med deres Renault Twingo. Twingo’en har nemlig helt formidable køregenskaber i byen. Det skyldes blandt andet, at den er baghjulstrukket og kan vende på en tallerken. Ja, det er faktisk muligt at parallelparkere med en Renault Twingo på selv de mindste pladser, fordi bilen er så vanvittig god at manøvrere med. Du kan ovenikøbet undgå trepunktsvendingen på smalle veje, da Renault Twingo ikke behøver meget plads for at lave en U-vending. Derudover byder Twingo’en på fin kabineplads og et fint størrelse bagagerum. Det er nemlig opgivet til 219 liter og hele 980 liter med sæderne lagt ned. De nyeste brugte modeller har ovenikøbet splitbagsæder. 

Minibilen 

Leder du efter en lidt større bil end Twingo’en, så er Renaults Clio et rigtig godt bud på en god minibil (eller familiebil – den kommer nemlig også i en stationcar udgave). Med en brugt Clio får du meget bil for pengene, og ultralækkert design med gennemførte detaljer. Den er ovenikøbet forholdsvis billig i reservedele og kører langt på literen. Du finder Clio’en med en 1.2- og 2.0-liters benzinmotor. Det er den perfekte minibil til byen og til motorvejen. 

Familiebilen

Renault-modellerne udmærker sig særligt på familieområdet. Vil du have meget familiebil for pengene skal du kigge efter en brugt Renault af modellen Megane eller Scenic. Renault Scenic er måske det bedste svar på en formidabel familiebil. Den er nemlig ualmindeligt rummelig og har god højde, kabinestørrelse og bagagerum, der har plads til både autostole og barnevogn. Ønsker du ikke en stor familiebil, men en der er lidt mindre, men stadig har plads til alt det nødvendige, så har Renault selvfølgelig også et bud på en bil i den populære Golf-klasse. Det drejer som om Renault Megane. Denne model har en lav førerposition, en dejligt støjfri kabine og god affjedring, der giver en skøn køreoplevelse. Bagagerummet kan med sine 384-521 liter sagtens have plads til en barnevogn. Den får desuden rigtig god score i sikkerhed. Ja faktisk scorer den fem ud af fem stjerner i sikkerhedstest udført af Euro NCAP. Der er altså nogle rigtig gode bud på perfekte familiebiler blandt brugte Renault. 

Crossoveren 

Er du på udkig efter en crossover blandt brugte Renault, så er de populære Renault-modeller: Captur og Kadjar et rigtig godt bud. Disse modeller har nemlig en skøn, høj indstigning og giver formidabelt overblik, når du sidder bag rattet. De er desuden populære som familiebiler takket være den høje indstigning. Der er masser af plads i kabinen såvel som i bagagerummet. Crossoveren tager det bedste fra to verdener, nemlig rummeligheden fra stationcaren og frihøjden og firehjulstrækket fra SUV’en.

Køb af brugt Renault med 100% Autotjek 

Brugte Renault holder er godt prisniveau, og er derfor ideelle som bil nummer to eller blot som familiebil. Der er dog ingen grund til at gå på kompromis med trygheden, når du køber brugt Renault. Handler du brugt Renault med 100% Autotjek-mærkning, får du masser af tryghed og samme sikkerhed som ved køb af en fabriksny bil. Du får desuden:

  • 12 måneders Autotjek-garanti
  • Alt at vide om netop den brugte Renault, du har forelsket dig i
  • Kilometergaranti
  • Garanti mod at der er restgæld i bilen
  • Mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-garantiforsikring

Du kan blive klogere på alle fordelene ved at købe din brugte bil med 100% Autotjek-mærkning her. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller give os et kald. Du finder al den nødvendige kontaktinformation lige her.