Find din nye brugte bil

Vi har 4500 biler på lager

Din søgning gav 2 resultater

Brugt Renault Clio 

Brugte Renault Clio er nogle af det allerbedst sælgende Renault-modeller igennem de sidste par år. Renaults Clio er kun steget i popularitet siden den for første gang blev introduceret til det danske marked tilbage i 1990. Den populære Clio findes i hele fem generationer og har fået op til flere facelifts, der har gjort den franske minibil til en sand fryd for øjet med sit elegante strømlinede design, forførende linjer og finurlige detaljer, som dørhåndtag der er skjult og integreret i bilens sideruder. Ja Clio’en har været sådan en succes, at den faktisk er blevet kåret til årets bil hele to gange.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Renault Clio med masser af lækkert udstyr. Du finder den i alt fra fræk racerrød over diskret sort til lækker, eksklusiv cox-grå. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er du garanteret en tryg og sikker handel.

Læs mere om brugt Renault Clio her.

Fordele ved at købe Renault Clio brugt 

Det, der måske taler allermest for køb af brugt Renault Clio, er prisen. Det strømlinede vidunder koster nemlig ikke meget mere brugt end de ultrapopulære mikrobiler gør fra ny. Med en brugt Clio får du altså meget mere bil for pengene end ved køb af en spritny mikrobil. Clio’en er væsentligt større end mikrobilerne, har en skøn rummelig kabine og gør det utroligt godt på motorvejen. Da den er en minibil, har den stadig en størrelse, der gør den helt perfekt i byerne. Clio’en er let at manøvrere og parallelparkere, og så er der kræset for designet indvendigt såvel som udvendigt. Den fås som tre-dørs og fem-dørs. Men brugte Renault Clio fås faktisk ikke kun som minibil. I 2008 kom den også i en stationcar-udgave. Både Renault Clio Stationcar og den almindelige Clio holder prisen rigtig godt, har gode bagagerum, der ligger mellem 366-445 liter, samt god brændstoføkonomi, hvor nogle af Clio-modellerne er sat til at køre 20 km/l. Derudover kan brugte Renault Clio findes med en stor mængde udstyr. 

Sikkerhed og udstyr

Du finder en god mængde standardudstyr i brugte Renault Clio. Det indebærer blandt andet kørecomputer, elektrisk servostyring og gearskifteindikator. Ønsker du mere udstyr, skal du kigge efter brugte Renault Clio med udstyrspakken Expression. Har får du knaldgode tågelygter, syv tommers touchskærm og ikke mindst aircondition, der er helt uundværligt om sommeren. Skal den bare have fuld smadder på udstyret, skal du kigge efter den højeste udstyrspakke Dynamique. Her får du foruden dét i standard- og Expression-udstyrspakken også automatisk klimaanlæg, håndfri betjening og regnsensor. Det er ikke kun udstyret, der er tip-top. Det er sikkerheden også. De brugte Clio’er scorer tilbage til 2012 fem ud af fem stjerner i sikkerhedstest fra Euro NCAP. Det er derfor en lækker fransk slæde med styr på sikkerhed og udstyr, så du roligt kan drøne afsted med familien til alverdens arrangementer eller kør-selv-ferier, hvis du hopper på stationcar-vognen. 

Motorer – benzin og diesel 

Motorprogrammet i Renault Clio har ændret sig siden den første gang kom på markedet i 1990. Det betyder, at Renault har ændret i deres motorprogram. Til at starte med benyttede Renault små 1.2- og 1.4-liters benzinmotorer. De har siden da skiftet en smule ud på benzinfronten og introduceret 1.6-liters benzinmotoren samt den trecylindret 0.9-liters turbobenziner med hele 90 hestekræfter. De har altså gjort motorerne en smule mindre med 0.9-liters motoren og tilføjet en turbo for ekstra momentum, du finder dog stadig nye såvel som brugte Renault Clio med den konventionelle firecylindret 1.2 benzinmotor. Brændstofforbruget på denne er dog ikke prangende sammenlignet med turbobenzineren, der er opgivet til 21,7 km/l. Du finder desuden brugte Renault Clio med dieselmotor. Her drejer det sig om den klassiske 1.5-liters dieselmotor med henholdsvis 75 eller 90 hestekræfter. 

Køb af brugt Renault Clio med 100% Autotjek

Renault Clio fås brugt i stationcar og hatchback-udgaver begge to i en række skønne udstyrsvarianter. Når du handler brugt Renault Clio med 100% Autotjek-mærkning får du samme tryghed som ved køb af ny bil. Med 100% Autotjek-mærkningen får du:

  • Alt at vide om din nye brugte Renault Clio
  • 12 måneders Autotjek-garanti
  • Mulighed for udvidet 100% Autotjek-garantiforsikring
  • Kilometergaranti
  • Garanti for at der ikke er restgæld i bilen

Fandt du ikke lige præcis den brugte Clio, du går og drømmer om, og er du interesseret i biler i samme klasse som Renault Clio, kan du med fordel tage et kig på VW Polo, Opel Astra og Ford Fiesta.