Find din nye brugte bil

Vi har 4496 biler på lager

Din søgning gav 2 resultater

Seat Mii brugt 

Seat kom første gang på banen i 1953 og har siden da skabt skønne biler til stor glæde for de europæiske bilister. Seat er nemlig et spansk bilmærke, der gør det utroligt godt i Europa. De skaber nemlig lækre driftssikre biler med innovative designs, avanceret teknik og selvfølgelig masser af køreglæde. Den lille Seat Mii er Seats billigste bil og kom på markedet i 2011. Det er en rap bybil, der ligesom Seats andre modeller byder på køreglæde og masser af komfort. Faktisk er den lille Mii stort set helt magen til sine to søstre Skoda Citigo og VW Up, den er bare en del billigere, men mindst lige så driftssikker og velkørende. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Seat Mii fra forhandlere over hele landet. 100% Autotjek-mærkningen er din garanti for en tryg og sikker handel.  

Læs mere om fordelene ved brugte Seat Mii her. 

Fordele ved at købe din Seat Mii brugt  

Der er rigtig mange fordele ved at investere i en brugt Seat Mii. Men en af de største og nok allervigtigste for dig er nok, at det er en af de allerbilligste biler på markedet – og altså ikke kun når det kommer til købspris, men faktisk også når det drejer sig om de løbende udgifter såsom vægtafgift og reparationer. Seat Mii bygges nemlig på samme fabrik i Slovakiet som Citigo og Up, hvilket gør, at reservedelene er utroligt billige, hvis du skulle være så uheldig, at din brugte Seat Mii skal en tur forbi værkstedet. Afskrivningen på en brugt Seat Mii er virkelig heller ikke at kimse af. Da den hører til kategorien af mikrobiler, kan du forvente en relativt lav afskrivning på den.  

Udover de økonomiske fordele ved at købe en Seat Mii brugt, er der selvfølgelig også alle de skønne fordele ved at være ejer af en mikrobil. En brugt Seat Mii kører nemlig som en drøm, den krænges nemt rundt i byernes smalle gader, og er nem at kaste ind på selv de mindste parkeringspladser i indre by.  

Sikkerhed og udstyr

Brugte Seat Mii fås både som femdørs og tredørs altid med plads til fire personer. Der er dog sparet lidt på udstyret blandt Seat Mii sammenlignet med søsterbilerne. Det er nemlig det, der holder prisen på den komfortable mikrobil i bund. Det betyder dog ikke, at den er totalt skrabet – på ingen måde. Du får nemlig altid et skønt musikanlæg med i standardudstyrspakken samt effektiv start/stop-teknologi og komfortblink. Der er dog et stort udvalg af ekstraudstyr, som kan eftermonteres i en Mii, og du kan derfor være særligt heldig på udstyrsfronten, når du kigger efter en brugt Seat Mii, da der er gode muligheder for, at tidligere ejer har investeret i lidt lækkert kræs.  

Sikkerheden er dog helt i top en brugt Seat Mii. Den er nemlig udstyret med Safety Assist-sensor, som betyder, at bilen faktisk hjælper dig med at bremse, hvis du overser en fodgænger med lav fart. Du bør dog være opmærksom på, at sikkerhedsscoren fra Euro NCAP er højest ved brugte Mii i perioden fra 2012-2019. Her scorer den nemlig hele fem stjerner. Modeller fra efter 2019 falder lidt i stjerner og scorer faktisk kun tre fine stjerner. Det skyldes, blandt andet at sikkerhedskravene er blevet opdateret i mellemtiden. 

Motorer i brugte Seat Mii

Brugte Seat Mii kommer med to slags benzinmotorer, men findes faktisk også med en rigtig fin elmotor på hele 83 heste, der giver masser af sjov på vejene. Elmotoren er dog kun at finde blandt nyere, brugte modeller fra 2019 og frem. På benzinsiden finder du en 60 hestes og en lidt større 75 hestes motor. Begge motorer er meget økonomiske og kører langt på literen. Den lille Mii klarer nemlig helt op til 24,4 km på literen, hvilket er rigtig fint for sådan en lille fræser. 

Køb din Seat Mii brugt med 100% Autotjek

Brugte Seat Mii findes i et stort udvalg af generationer, og der er derfor rig mulighed for at finde Seat Mii brugt til rigtig gode penge. Selvom du er på jagt efter en brugt Seat Mii, er der ingen grund til at gå på kompromis med hverken tryghed eller garanti, når du handler brugt bil. Med 100% Autotjek-mærkningen er du garanteret en tryg og sikker brugtbilshandel til hver en tid, ja faktisk får du næsten samme sikkerhed og tryghed som ved køb af fabriksny bil. Du får nemlig: 

  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Seat Mii 
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring 
  • Sikkerhed for at din brugte Mii er tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstests 
  • Kilometergaranti  
  • Garanti for at der ikke er gæld i bilen 

Kunne du godt tænke dig at blive en lille smule klogere på, hvad 100% Autotjek-mærkningen indebærer, og hvordan vores mærkning sikrer dig som brugtbilskøber, så kan du blive klogere her. Ligger du inde med spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular. Fandt du ikke lige præcis den Seat Mii, du godt kunne tænke dig, kan du med fordel kaste blikket mod Fiat PandaToyota Aygo eller den frække Fiat 500.