Find din nye brugte bil

Vi har 4503 biler på lager

Din søgning gav 3 resultater

Brugt Skoda Citigo

Skodas skønne Citigo kom på markedet tilbage i 2012 – og den tog virkelig det danske marked med storm. Siden da har den været fast inventar på de danske veje og særligt i de danske storbyer. Citigo’en hører nemlig til blandt kategorien af mikrobiler, der er helt formidable i storbyerne. Den kan komme ind på selv de mindste parkeringspladser med sine kun 3,5 meter, og så er den desuden utroligt økonomisk – både at erhverve sig, men også når det kommer til brændstoføkonomi. Den vandt derfor også prisen som Årets Bil tilbage i 2012. Den lille, populære Skoda Citigo, giver en dejlig og blød køreoplevelse. Den er nemlig udstyret med ergonomiske sæder, der giver skøn komfort, og er desuden kendetegnet ved sin hatchback-bagende med sort rude samt kantede og kompakte design, der giver den et friskt sporty udtryk.

Citigo’en er en rigtig lille by-ræser, og hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Skoda Citigo. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er det din garanti for en tryg og sikker handel.

Læs mere om Skoda Cititgo her.

Fordele ved at købe Skoda Citigo brugt

Der er utroligt mange fordele ved at købe en Skoda Citigo brugt, hvis du går og leger med tanken om at få fingrene i en lækker, lille bybil. En brugt Skoda Citigo kan nemlig fås til rigtig fornuftige penge, og så er det en af de biler på markedet, der har den allerlaveste afskrivning fra ny. Det kommer også dig til gode som anden, tredje eller fjerde ejer af bilen. Den holder nemlig prisen rigtig godt på brugtvognsmarkedet. Det, der gør Citigo’en til noget særligt bland mikrobilerne, er, at der er rigtig god plads i bilen, og der kan snildt side fire voksne i bilen uden, at det føles alt for trangt. Derudover har den klassens største bagagerum med hele 251 liter og er billig i reservedele og ejerafgift.

Brugte Skoda Citigo kører fremragende uanset årgang. De er dejligt retningsstabile og har god affjedring, der giver en behagelig køreoplevelse og god komfort. Derudover er støjniveauet forholdsvis lavt. Det er altså en sand fornøjelse at krænge en brugt Citigo rundt i svingene, ind på snævre parkeringspladser, og få lov at træde klampen i bund på motorvejen. Det er en rigtig god mikrobil, der kan klare lidt af det hele.

Sikkerhed og udstyr

Den frække Skoda Citigo fås brugt med henholdsvis tre og fem døre, og der er rig mulighed for at finde den med godt med udstyr. Men som standard er der skåret rimelig meget ind til benet. Det er eksempelvis ikke standard med hverken aircondition og sædevarme. På trods af dette har brugte Citigo fint med standardudstyr sammenlignet med andre biler i mikro-klassen. Den kommer nemlig med fjernbetjent centrallås, CD-afspiller, AUX-indgang og radio. Når du skal kigge efter en veludstyret Citigo, bør du kigge efter Ambition eller Elegance-udgaven, da disse er de bedst udstyrede. Har du kun brug for det mest nødvendige, er den laveste udstyrsvariant Active også rigtig fin, her kan du være heldig, at der alligevel er tilføjet aircondition eller andet ekstraudstyr – det er derfor med at se sig godt for, når du sammenligner priser. 

Når der kommer til sikkerhed, gør brugte Skoda Citigo det faktisk også rigtig godt. De er eksempelvis udstyret med airbags foran og langs siden, så både chauffør og passager er godt beskyttet. Brugte Skoda Citigo fik i 2011 fem stjerner i crashtests fra Euro NCAP, men da kravene er skærpede siden, scorer den i 2019 kun tre stjerner. Det skyldes, at den ikke har automatisk nødbremse. De nyere brugte Skoda Citigo er dog udstyret med vognbaneassistent og ekstra airbags, men sikkerhedsscoren forbliver på tre stjerner.

Motorer – benzin

Brugte Skoda Citigo kommer med en lille trecylindret 1.0-liters benzinmotor. Den fås dog både med 60 og 75 heste, hvor der altså er en del mere kraft bag den med 75 heste, når du skal overhale på motorvejen. Kører du nærmest aldrig motorvej, er 60 heste helt perfekt. Den ligger nemlig super godt i svingene og yder det, den skal, når du kører bykørsel. Den lille variant gør det også rigtig godt på motorvejen, her skal du dog time, dine overhalinger en lille smule, da den tager lidt tid om at komme op i fart, hvis du først er kommet til at snøvle bagved en lastbil. Ser du bort fra det, så er den lille motor utroligt pålidelig, og du kan sagtens krølle speedometeret op på 120-130 km/t. Her føles Citigo’en både stabil og sikker. Det samme gælder, hvis du sniger dig op på 140 km/t. 1.0-liters benzinmotoren med lille såvel som stor ydeevne har en god brændstoføkonomi. De kører nemlig nemt 20 km på literen og også gerne mere, hvis du er god ved den.

Køb af brugt Skoda Citigo med 100% Autotjek

Du finder et stort udvalg af brugte Skoda Citigo på markedet. Den geniale mikrobil kommer i et væld af årgange, skønne farver og labre udstyrsvarianter på trods af, at det er en billig bil. Der er dog ingen grund til at gå på kompromis med tryghed, når du handler brugt. Med 100% Autotjek-mærkningen får du masser af sikkerhed ligesom ved køb af fabriksnybil. Når du køber Skoda Citigo brugt med 100% Autotjek-mærkning, får du nemlig:

  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti
  • Kilometergaranti og garanti mod at der er restgæld i bilen
  • Alt at vide om lige præcis dén brugte Skoda Citigo, der gerne må flytte ind hos dig
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring

Har du brug for at blive klogere på Autotjek-mærkningen, kan du læse mere her. Fandt du bare ikke lige den Citigo, du var ude efter, kan du med fordel tage et kig på søsterbilerne Seat Mii og VW Up eller tjekke Kia Picanto, Toyota Aygo og Fiat Panda ud. Alle sammen oplagte alternativer hvis du altså er på udkig efter en lille, økonomisk mikrobil.