Find din nye brugte bil

Vi har 5106 biler på lager

Din søgning gav 2 resultater

Brugt Suzuki Swift

Suzuki her eksisteret siden 1909, og den populære Suzuki Swift kom på markedet næsten 100 år efter nemlig i 2005. Men den rappe minibil har faktisk rødder tilbage til 1983, hvor den gik under navnet Suzuki Cultus. Der er dog ingen tydelige referencer til denne tidlige model, når det kommer til komfort og udseende. Suzuki Swift er nemlig kendetegnet ved sit charmerende sporty design med et lækkert, enkelt og smart interiør. Der er dog sket lidt med den sporty Swift over årene. Dimensionerne på bilen er blandt andet blevet ændret, så de nyere modeller faktisk er 5 cm bredere og derved føles lavere under kørsel. Det har dog også betydet, at kabinen er lidt større, og der er fint plads til to voksne på bagsæderne.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Suzuki Swift fra forhandlere i hele landet. Den lille minibil er spækket med karisma og lækkert udstyr, og der er derfor rig mulighed for at finde en Swift, der passer til dig. 100% Autotjek-mærkningen er din garanti for en sikker og tryg handel, når du køber brugt bil.

Læs mere om den smarte Suzuki Swift her

Fordele ved at købe Suzuki Swift brugt

Brugte Suzuki Swift byder på helt fantastiske køreegenskaber i en minibil. Den er både sjov og komfortabel at drøne rundt i midt i byen. Forestil dig at sidde bag rattet på en gokart, sådan føles det lidt et sidde i en Swift. Den er nemlig ret lav og ligger utroligt godt på vejen og særligt i svingene, hvor den nemt kan krænges rundt i rundkørsler og på smalle veje – ja, det er ligefrem en oplevelse at sætte sig bag rattet i en brugt Suzuki Swift. Prisen er desuden usædvanligt god, og du får masser af køreglæde og udstyr for pengene. Sammenlignet med lignende minibiler i klassen byder brugte Suzuki Swift på ekstra meget plads i kabinen og et fint størrelse bagagerum på 265 liter. Ja, faktisk bliver den frække Swift sammenlignet med den originale Mini Cooper, fordi den netop formår at fusionere komfort, køreglæde og design – og fordi dens vejgreb og balance er i første klasse.

Derudover byder brugte Suzuki Swift på pænt og lækkert interiør sammenlignet med biler fra samme årgange og samme klasse. Musikanlægget er blandt andet integreret elegant i midterkonsollen. Suzuki giver desuden 12 års garanti mod gennemtæring, hvilket er attraktivt, når du handler brugt. Swift’en kan findes som tredørs og femdørs.

Sikkerhed og udstyr

Brugte Suzuki Swift scorer gode karakterer i sikkerhed i crashtests fra Euro NCAP - og dét er ovenikøbet på trods af, at den testede model kun er udstyret med en basispakke, hvilket betyder, at den testede Swift er uden aktivt sikkerhedsudstyr. Det er derfor en flot bedrift at score højt i sikkerhedstesten. Du kan derfor sagtens se dig om efter en brugt Suzuki Swift velvidende, at du roligt kan drøne rundt i hvilken som helst årgang. Swift’en har en rigtig god konstruktion, der sørger for at beskytte passagererne på bedste vis.

På udstyrssiden er brugte Suzuki Swift allerede fra start af utroligt veludstyrede. De fås i forskellige udstyrsvarianter, der går under navnene: Club, Action, Elegance og Exclusive, hvor Club er startpakken, og Elegance og Exclusive er de bedst udstyrede. Her indgår eksempelvis adaptiv fartpilot og automatisk nødbremse. Som standard er Suzuki Swift udstyret med Isofix, seks airbags, dæktryksovervågning samt bremseassistent og stabiliseringsassistent.

Motorer i brugte Suzuki Swift – benzin og diesel

Brugte Suzuki Swift fås hovedsageligt med benzinmotorer, men du finder faktisk også en dieselversion, hvis du kigger efter modeller fra 2008-2010. Derudover er det desuden muligt at finde de nyeste brugte Suzuki Swift med hybridmotor.

På benzinsiden fås de brugte modeller både med en lille 1.3-liters benzinmotor samt en lidt større 1.5-liters benzinmotor, hvor den lille har 92 heste og den store 102 heste. Suzuki er dog hoppet med på bølgen af mindre motorer med effektiviseret brændstoføkonomi og ydeevne. Derfor er den firecylindret 1.3-liters motor i de nyeste brugte Suzuki Swift gået hen og blevet en 1.2-liters med samme antal heste som den anden. Ved blandet kørsel er denne sat til at kunne køre op til 20 km/l. Det er også muligt at finde de brugte modeller med en 1.4-liters turbomotor, også kaldet boosterjet, der er udstyret med 140 heste, samt en 1.6-liters turbomotor med 136 heste. Ved almindelig by- og landevejskørsel gør de små motorer det utroligt godt, men skal du køre meget motorvej, bør du overveje en lidt større motor med mere kraft, så det rigtig rykker, når speederen trykkes i bund.

Køb af brugt Suzuki Swift med 100% Autotjek

Suzuki Swift fås brugt med masser af lækkert udstyr og i et væld af skønne farver og farvekombinationer. Når du handler brugt Suzuki Swift, har du mulighed for at gøre et rigtig godt køb, men selvom du handler brugt, betyder det ikke, at du behøver at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller garanti. Køber du en brugt Suzuki Swift med 100% Autotjek-mærkning, får du nemlig samme sikkerhed som ved køb af en fabriksny bil. Du får nemlig:

  • 12 måneders Autotjek-garanti
  • Alt at vide om den brugte Suzuki Swift, du har udset dig
  • Garanti mod restgæld i bilen samt kilometergaranti
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring

Vil du vide mere om at gøre en sikker brugtbilshandel med 100% Autotjek-mærkning, kan du læse mere lige her. Fandt du desuden ikke det, du ledte efter, er du måske interesseret i lignende minibiler, kan du med fordel tag et kig på Fiat Punto, Ford Fiesta, VW Polo og Opel Corsa.