Find din nye brugte bil

Vi har 4495 biler på lager

Din søgning gav 105 resultater

Brugt Tesla med 100% Autotjek

Interessen for brugte elbiler – og især brugte Tesla – er vokset enormt meget de seneste år. Det unge, amerikanske bilmærke er ejet af den famøse rigmand Elon Musk, og lige siden Tesla blev grundlagt i 2003, har deres mission været at vise, at elbiler er vejen frem. Med luksuriøse og ekstravagante modeller har Tesla bevist, at elbiler kan være både smukke, hurtige og praktiske.

Tesla har i tidens løb introduceret fantastiske og eksklusive modeller og derved sat standarden for fremtidens elbiler. Drømmer du om en elegant elbil, behøver den ikke koste dig en formue. Nej hos 100% Autotjek kan du gøre en rigtig god handel på brugte Tesla i høj kvalitet. Du får masser at sikkerhed og tryghed med i handlen – også selvom du handler brugt.

Læs mere om Teslas skønne modeller nederst på siden.

Forstå Teslas modeller

Er du ikke ekspert på hverken Tesla eller elbiler, kan det være noget af en prøve at finde hoved og hale i Teslas univers. Tesla skiller sig ud fra mængden, da de kun producerer ganske få modeller. Hver model kommer desuden kun i en karosserivariant. Teslas modeller er dog vidt forskellige, så du kan være ganske sikker på at finde en brugt Tesla, der passer til dit behov.

Alle Teslas biler kører udelukkende på el. Rækkevidden, som er den afstand, bilerne kan køre, før de skal lades op, varierer fra model til model. Bilerne har ingen udstødning og udleder stort set ingen CO2, så du mindsker dit klimaaftryk. I kabinen finder du den nyeste teknologi, og alle Tesla er udstyret med autopilot, som gør det muligt for bilen selv at styre, accelerere og bremse. En brugt Tesla er altså så godt som selvkørende.

Tesla Model S

Tesla Model S kategoriseres som femdørs-sedan i luksusklassen. Model S så dagens lys for første gang i USA i 2012 og blev introduceret til det europæiske marked i 2013. I 2016 fik Model S et ansigtsløft, som medførte nyt design af front og baglygter samt nyt luftfiltreringssystem.

Uanset om du er på udkig efter firma- eller familiebil, går du ikke galt i byen med en brugt Tesla Model S. Brugte Tesla Model S er indrettet med fem sæder, og det er muligt at få monteret en ekstra, bagud vendt sæderække med plads til to børn, som kan tages ud, når den ikke er i brug. I kabinen er pladsforholdende suveræne. Forsæderne er placeret længere fremme end normalt, hvilket giver masser af plads på bagsæderne. Bagagerummet er et af de største i klassen og indeholder helt op til 804 liter. Rækkeviden for Model S er 610 kilometer, hvilket er imponerende. Brugte Tesla Model S fås desuden med op til 700 vilde heste, der sørger for en sjov køretur.

Tesla Model X

Model X er Teslas svar på en topmoderne, elektrisk, femdørs-SUV. Model X blev introduceret i 2012, men blev først sat i produktion i 2015. Brugte Tesla Model X er udstyret med firehjulstræk og to motorer samt adaptiv luftaffjedring og lynhurtig acceleration. Bilen skyder af sted fra 0-100 km/t på bare 2,8 sekunder.

Brugte Tesla Model X byder på op til syv siddepladser. Bagerst i bilen finder du et enormt bagagerum, der indeholder hele 2.487 liter. Alle dørene åbner opad, så du kan klemme bilen ind på en snæver parkeringsplads. Rækkevidden er 507 kilometer, og trænger Model X til lidt næring, kræver det blot 15 minutters opladning, før den igen er klar til at indtage vejene.

Tesla Model 3

Tesla Model 3 er en lækker firedørs-mellemklassebil – og en af de mest populære elbiler i Danmark. Populariteten skyldes til dels, at det er den billigste Tesla-model på markedet. Tesla Model 3 blev lanceret i USA i 2016, og kom på markedet i Danmark i 2019. Brugte Tesla Model 3 har fem siddepladser, og kabinen er smart indrettet for at øge rummeligheden til det maksimale. Bagagerummet indeholder 542 liter, så der er masser af plads til hverdagens habengut. Brugte Tesla Model 3 har en rækkevide på 530 kilometer, modellen er altså yderst ideel som hverdagsbil.

Køb brugt Tesla med 100% Autotjek

Den helt store fordel ved at købe din Tesla brugt er, at der er knaldhamrende mange penge at spare. Det kan ikke længere komme bag på nogen, at en fabriksny Tesla er en tårevædende dyr fornøjelse. Køber du en brugt Tesla med 100% Autotjek, får du en smuk, elegant og højteknologisk, elbil samt en masse tryghed og sikkerhed med i købet. Med 100% Autotjek-mærkningen får du nemlig altid:

  • Alt at vide om den brugte Tesla du drømmer om
  • Kilometergaranti og sikkerhed mod restgæld
  • Mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-forsikring

Du kan læse meget mere om alle fordelene ved vores 100% Autotjek-mærkning her. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan benytte dig af vores kontaktformular eller ringe på tlf. 65 65 50 11.

Tesla modeller: