Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 72 resultater

Brugt VW Passat

VW har lavet kvalitetsbiler i mere end 80 år og tro det eller ej – den klassiske VW Passat har faktisk mere end 40 år på bagen på det danske marked. Der er dog sket en del både med designet og teknologien på de 40 år, VW’s skønne Passat har trillet rundt på de danske landeveje. Den fik sidst et omfattende facelift i 2005, hvor den blev gjort meget mere luksuriøs end sine forgængere. Den er nemlig særlig kendetegnet ved sit lækre interiør i fremragende kvalitet, hvor der virkelig er kræset om detaljerne samt sit dynamiske, strømlinede ydre kombineret med en fed forkromet kølergril, der på bedste vis smelter sammen med de smalle, skrå forlygter. Udover at give dig følelsen af luksus, når du sætter dig ind bag rattet, bliver du også forkælet med en fantastisk komfortabel køreoplevelse og masser af teknologi.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte VW Passat fra forhandlere i hele landet. Du finder ovenikøbet et særligt stort udvalg af brugte VW Passat stationcar, da netop denne model er utroligt populær som familie- og firmabil. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er det din garanti for en sikker og tryg handel.

Læs mere om brugte Passat her.

Fordele ved at købe VW Passat brugt

Når du køber en brugt VW Passat, får du masser af køreglæde og stabilitet. Det tyske mærke er nemlig kendt for altid at lave biler af højeste kvalitet. Det betyder også, at brugte VW Passat holder brugtvognsprisen rigtig fint. Du kan derfor gøre en god handel ved at købe din VW Passat brugt – tabet er nemlig ikke så stort, når du skal af med den igen. Desuden kan brugte VW Passat fås både som stationcar og sedan. Du bør dog være opmærksom på, at stationcarudgaven går under navnet Variant, hvor bagagerummet er exceptionelt stort og egner sig godt til familien.

Sikkerhed og udstyr

VW Passat ligger ikke på den lade side, når det kommer til lækkert udstyr. Brugte VW Passat findes nemlig i VW’s klassiske tre udstyrsvarianter: Trendline, Comfortline og Highline, hvor Trendline er den mindste udstyrspakke, og Highline er den med mest ekstraudstyr. Det betyder dog ikke, at der er sparet på ekstraudstyret i Trendline-udgaven. Her får du blandt andet fartpilot, kørecomputer og træthedsregistrering. Går du efter en brugt VW Passat i Comfortline-udgaven finder du desuden lækre ergonomiske komfortsæder samt parkeringssensor. Vælger du at kigge efter Highline-udstyrsvarianten får du lidt ekstra luksus med i købet. Her får du nemlig adaptiv fartpilot, læderrat og ultralækre paneler i ædelstål.

Udover de tre udstyrsvarianter kan du også få brugte VW Passat med DSG-gearkasse, som er et særligt automatgear, der også tillader dig at skifte gear manuelt, hvis du har brug for det en gang imellem. Det er dog ikke kun lækkert udstyr brugte VW Passat kan prale af – sikkerhedsudstyret er også i orden, og brugte Passat’er scorer derfor højt i sikkerhed nemlig hele fem ud af fem stjerner i sikkerhedstest fra Euro NCAP.

Motorer i brugte VW Passat – benzin og diesel

Motorprogrammet blandt brugte VW Passat er bredt. Du finder nemlig alt fra små motorer i henholdsvis benzin- og diesel-udgaver til en helt stor V6-motor. På benzinsiden finder du en 1.4-liters motor med 150 hestekræfter. Denne motor findes i de lidt ældre brugte Passat’er, hvor den i de nyere, brugte modeller er blevet udskiftet med en lidt kraftigere 1.5-liters motor. Begge motorer er super velkørende, har en fantastisk brændstoføkonomi taget bilens størrelse i betragtning, og så giver benzinmotorerne en skøn køredynamik. Derudover finder du også en lidt større motor nemlig en 2.0-liters benzinmotor med 272 hestekræfter.

Når det kommer til brugte VW Passat med dieselmotorer findes de blandt andet med en 1.6-liters dieselmotor med 120 hestekræfter samt en 2.0-liters motor, der ligger på ydelser mellem 150 og 240 hestekræfter. For at det ikke skulle være nok, så har VW Passat også lanceret en hybrid, der har en 1.4-liters benzinmotor med skønne 150 heste, der kombineret med den smarte elmotor gør det muligt at få en maksimal effekt på 218 hestekræfter. Der findes dog endnu ikke særligt mange hybrider på brugtvognsmarkedet.

Køb af brugt VW Passat med 100% Autotjek

Du finder VW Passat stationcar og VW Passat brugt i et væld af lækre, luksuriøse udstyrsvarianter og skønne afdæmpede farver. Selvom du handler brugt, behøver du ikke at gå på kompromis med hverken garanti eller tryghed. Med 100% Autotjek-mærkning får du helt samme tryghed og sikkerhed som ved køb af en fabriksny bil. Vi har nemlig sørget for, at du får:

  • 12 måneders Autotjek-garanti
  • Kilometergaranti
  • Garanti for at der ikke er restgæld tilbage i bilen, når du overtager den
  • Alt at vide om lige præcis den brugte VW Passat, som du har forelsket dig i
  • Mulighed for udvidet 100% Autotjek-garantiforsikring

Fandt du ikke lige den rette Passat, kan det være at Opels Insignia eller Fords Mondeo, er noget for dig. Ligger du inde med spørgsmål til vores 100% Autotjek-mærkning, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på tlf. 65 65 50 11. Du kan også blive klogere på alt, hvad der har med 100% Autotjek-mærkningen at gøre lige her.