Find din nye brugte bil

Vi har 4820 biler på lager

Din søgning gav 56 resultater

Brugt VW Touran

Det er altså svært at komme uden om VW, hvis du er på udkig efter en god bil. Tyske VW har produceret kvalitetsbiler i mere end 80 år og er efterhånden at finde over alt i verden – og det er der altså rigtig god grund til. VW er nemlig indbegrebet af god, gedigen tysk kvalitet, der holder. Det samme gælder for VW’s vidunderlige familie-øse nemlig VW Touran. VW Touran er en kompakt MPV med plads til hele familien og alverdens pakkenelliker. Den er nemlig spækket med gode pladsforhold. Derudover er den kendt for sin høje sikkerhed og sit pæne brændstofforbrug. Den populære familiebil kom på markedet i 2003 og har siden da fået et omfattende facelift i 2006, der har gjort VW’s MPV til en stilren og moderne bil.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte VW Touran fra forhandlere fra hele landet. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er det din sikkerhed for en tryg og sikker handel.

Bliv klogere på brugte VW Touran her.

Fordele ved at købe VW Touran brugt

Der er rigtig mange fordele ved at kigge efter en brugt VW Touran frem for en ny. Der findes nemlig hele tre generationer, hvor alle er super godt kørende, der er dog forskel på udstyr og design. Du bør eksempelvis være opmærksom på, at brugte VW Touran fra 2008 og frem kommer med syv sæder som standard, hvor tidligere generationer er udstyret med fem. Uanset hvilken du er på udkig efter, er der tale om en ekstremt praktisk bil med masser af plads til den store børnefamilie.

Brugte VW Touran er eftertragtede på brugtvognsmarkedet, hvilket også afspejles i priserne, der er forholdsvis høje. Det betyder, at det kan være en god investering at købe en brugt VW Touran frem for en ny, da et pristab ved videresalg er forholdsvis lavt. 

Sikkerhed og udstyr

Generelt scorer MPV’er rigtig højt i sikkerhedstest, da der er stort fokus på sikkerheden, når bilerne designes og produceres – og brugte VW Touran er bestemt ikke nogen undtagelse. Den scorer nemlig hele fem ud af fem stjerner i crash-tests fra Euro NCAP, og sikkerhedsniveauet i bilen er generelt rigtig højt. Men udover et højt sikkerhedsniveau har brugte VW Touran faktisk også et super fornuftigt udstyrsniveau. Det er nemlig fra start forholdsvis højt, og i de nyeste, brugte Touran finder du i startpakken faktisk en smart kørecomputer samt aircondition og fartpilot. Alt i alt kommer brugte VW Touran i tre udstyrsvarianter, der går under navnene Trendline, Comfortline og Highline, hvor Trendline er startpakken og Highline er den bedst udstyrede. Her finder du blandt andet komfortsæder, regnsensorer og multifunktionsrat.

Motorer i brugte VW Touran – benzin og diesel

Motorprogrammet er bredt blandt brugte VW Touran. Her finder du nemlig alt fra 1.2-liters til 2.0-liters benzinmotorer med 102 heste helt op til 177 heste. Derudover finder du på dieselsiden en 1.6-liters dieselmotor samt en 2.0-liters dieselmotor, der ligeledes spænder fra cirka 100 heste til 177 hestekræfter.

Der er dog én motor som skiller sig særligt ud blandt de brugte VW Touran, og det er 1.4-liters benzinmotoren, der blev introduceret med det omfattende facelift i 2006. Det særlige ved denne motor er, at den har direkte benzinindsprøjtning kombineret med en kraftfuld turbolader og en kompressor, der tilsammen giver motoren masser af kraft men med et særdeles fornuftigt brændstofforbrug. Der er altså skruet ned for benzinforbruget men betydeligt op for ydeevnen, hvilket giver en helt fantastisk køreoplevelse. Når du kigger efter en brugt VW Touran, bør du dog være opmærksom på, at den populære 1.4-liters benzinmotor ikke er udstyret med en traditionel tandrem, men i stedet med kædetræk.

Køb af brugt VW Touran med 100% Autotjek

VW Touran fås brugt i flere forskellige generationer, udstyrsvarianter og farver – men en ting er sikkert. Der er god mulighed for at gøre en god handel med en brugt Touran, du slipper nemlig for den store afskrivning, der nærmest er uundgåeligt på nye biler. Bare fordi du handler brugt, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med hverken tryghed eller sikkerhed. Når du handler brugt bil hos 100% Autotjek, sørger vi nemlig for, at du får:

  • Alt at vide om netop den brugte Touran, du har øje på
  • Kilometergaranti og sikkerhed mod restgæld i bilen

Du kan desuden læse mere om at handle brugt bil med 100% Autotjek-mærkning her. Fandt du ikke lige præcis den brugte VW Touran, som skal med dig hjem, kan du med fordel tage et kig på konkurrenterne; Toyota Verso og Seat Altea, der begge byder på masser af køreglæde og plads til familien.