Brugte Volvo XC90

Svenske Volvo står bag denne unikke, flotte og yderst vellykkede Volvo XC90, der kategoriseres som en SUV. Volvo XC90 er til dig, som er på jagt efter en stor og sikker bil med masser af plads og høj komfort. Selvom det er en stor bil, gør dens stilfulde, skandinaviske design, at den stadig fremstår elegant. Volvo XC90 er den første bilmodel, Volvo selv har udviklet siden 2002. Ellers har Ford altid haft en finger med i spillet, men XC90 beviser, at Volvo selv forstår at kræse om designet. 

Drømmer du om en luksusbil, der er på lige fod med tysk kvalitet, og som både har et fantastisk design og komfortabelt interiør, og som samtidig er robust, kan du med fordel kigge efter en brugt Volvo XC90. 

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Volvo XC90 til salg i et væld af forskellige årgange og farver. 100% Autotjek-mærkningen er desuden din garanti for en tryg og sikker handel.

Læs om alle fordelene ved at købe Volvo XC90 brugt her.

Fordele ved køb af brugt Volvo XC90

Der findes en lang række fordele ved at købe en Volvo XC90 brugt. For det første kan prisen nævnes. Volvo XC90 er nemlig en pænt pebret model fra fabriksny, hvilket bunder i, at den blandt andet fås som hybrid. Det gør det oplagt at kigge efter en brugt udgave. Her kan du nemlig spare en del penge, uden at skulle gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller bæredygtighed.

Selvom prisen også kan være godt krydret for de brugte udgaver, får du altså rigtig meget bil for pengene. Bilen er nemlig en kæmpe og har hele fem døre. Bilens bløde bagsæder kan også nemt foldes ned, således at der er plads til lidt af hvert, uanset om du skal fragte en barnevogn eller en havesofa. Desuden er der godt med plads og højt til loftet i kabinen, hvilket skaber en hyggelig dagligstuestemning. Det kan være en kæmpe fordel, hvis du skal have ungerne med på lange udflugter. Der er også sørget for lækre detaljer som for eksempel lædersæder og et platformssystem, hvor bagsæderne er monteret højere end forsæderne hvilket skaber en helt unik køreoplevelse for alle.  

Sikkerhed og udstyr

Du finder næsten ikke en mere sikker bil på markedet end en Volvo XC90. Den er nemlig spækket med topmoderne, højteknologisk sikkerhedsudstyr som gør, at du trygt kan sætte dig bag rattet. Volvo XC90 fås med flere forskellige udstyrspakker, heriblandt Kinetic, Momentum og Summum. Blandt andet kan bilen selv bremse op for oversete, modkørende biler ved venstresving samt justere farten baseret på hastighedsskilte langs vejen. Volvo XC 90 er også udstyret med blandt andet linjevogter, fartbegrænser og nødbremsesystem. Bilen scorer da også fem flotte stjerner i sikkerhedstests fra Euro NCAP fra 2015.

Der er heller ikke udsigt til, at du skal gå ned på udstyr, hvis du vælger en brugt Volvo XC90. Den fås nemlig med Sensus-teknologien som blandt andet inkluderer en HD-berøringsskærm, talestyring, og head up display, der giver dig visuel information uden at tage dine øjne fra vejen. Den store SUV kan også fås med Volvos smarte ”Volvo On Call” som gør det muligt for dig at betjene din bil på afstand og samtidig fungerer som tyverialarm.  

Benzin- og dieselmotorer

De brugte udgaver af Volvo XC90 fås med både diesel, benzin-eller hybridmotor. De helt tidlige udgaver af Volvo XC90 blev desværre hurtigt upopulære grundet deres ekstremt høje brændstofforbrug. Det blev der dog rettet op på, og flere nyere udgaver af brugte Volvo XC90 er derfor udstyret med en 4-cylinders hybridmotor, som blandt andet genvinder energi fra bremsning og understøtter forbrændingsmotoren. Dette hjælper med at reducere CO2-udledningen, hvilket gør bilen mere miljøvenlig end mange af dens konkurrenter. Volvo XC90 med hybridmotorer yder desuden op mod hele 407 heste og fås med en 8-trins automatgearkasse. Bilen kan også fås som en plug-in hybrid, således at den kan lades op fra enten en stikkontakt eller ladestation. Bilen er sidenhen blevet hyldet for at være en grøn luksus-SUV.   

Køb brugt Volvo XC90 med 100% Autotjek

Brugte Volvo XC90 fås i et stort udvalg af årgange og varianter. Du har mulighed for at gøre en god handel ved at købe en brugt Volvo XC90, da afskrivningen ikke er nær så høj som ved en fabriksny. Du får samtidig en stor og flot kvalitetsbil med et luksuriøst udtryk og lækre features. Køber du en Volvo XC90 brugt, behøver du heller ikke at gå på kompromis med hverken tryghed eller garanti. Med 100% Autotjek-mærkningen er du nemlig altid garanteret en tryg og sikker brugtbilshandel. Du får nemlig altid:

  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Volvo XC90
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring
  • Garanti for at din brugte Volvo XC90 er tjekket ud fra gældende brugtbilstests

Du kan altid kontakte os ved at benytte vores kontaktformular eller ringe på tlf. 65 65 50 11 hvis du skulle ligge inde med nogle spørgsmål. Hvis du bare ønsker at blive en smule klogere på, hvad 100% Autotjek-mærkningen indebærer, og hvordan den kan være med til at sikre dig som brugtbilskøber, kan du læse meget mere lige her.

Fandt du ikke den brugte Volvo XC90, som du kunne tænke dig, kan du med fordel tage et kig på de oplagte konkurrenter som BMW X5, Audi Q7og VW Touareg.