Find din nye brugte bil

Vi har 5476 biler på lager

Din søgning gav 74 resultater

Brugt Audi A3

Den sporty og dynamiske Audi A3 har et lækkert, eksklusivt ydre. Designet er enkelt og stilrent, og kabinen skriger nærmest lækkerhed. Audi formår nemlig at bruge fremragende kvalitetsmaterialer, når de sætter interiør i deres biler – og Audi A3 er absolut ingen undtagelse. Ja faktisk er Audi et af de mest eftertragtede mærker på markedet, for hvem kan stå for stilrent design, en eksklusiv kabine og en helt formidabel gensalgsværdi? Brugte Audi’er holder nemlig prisen rigtig godt.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Audi A3 fra vores store netværk af forhandlere i hele landet. Der er derfor rig mulighed for at finde lige præcis den A3, du drømmer om, et sted i nærheden af dig. Find din Audi i vores database, og få din drøm opfyldt. Alle brugte biler er mærket med 100% Autotjek, hvilket er din garanti for en tryg og sikker handel, når du køber brugt ved forhandlerne.

Skønne udgaver af Audi A3

Audi A3 så første gang dagens lys tilbage i 1996 og har efterhånden en del år på bagen. Det er dog ikke nogen hæmsko. Audi har nemlig udskiftet, fornyet og optimeret den gennem årerne, og modellen har sidst gennemgået store transformationer i 2003, 2012 og 2020. Ja faktisk har Audi formået at udvikle på deres Audi A3 og derved skabt eksklusive udgaver af bilen, der er bygget på samme platform som VW’s Golf. Audi har nemlig tryllet den klassiske A3 om til den frække Audi A3 Cabriolet, der lader vinden kærtegne dig i ansigtet, når du cruiser på de danske landeveje, samt den fede Audi A3 Sportback, der er kendetegnet ved rå, aerodynamiske linjer, der løber langs vinduernes kant. Sidst men ikke mindst har Audi formået at fusionere følelsen af den traditionelle Audi A3 med en Coupé, hvilket har resulteret i den fantastiske Audi A3 Limousine, der uden tvivl blæser benene væk under dig første gang, du sætter dig bag rattet.

Udstyrsvarianter på brugte A3

En ting er at udseendet skal være i orden, når du er på udkig efter brugte Audi A3 til salg, men det skal udstyret selvfølgelig også. Heldigvis ligger A3’eren i den højtudstyrede ende. De forskellige udstyrsmodeller kan identificeres via navnene Ambition, Attraction og Ambiente, hvor Ambiente er den med det højeste udstyrsniveau, der blandt andet indebærer, at bilen har læderret. Det betyder dog ikke, at alle brugte Audi A3 er ens, når det kommer til udstyr. Som med så mange andre mærker er det muligt at fravælge og tilkøbe udstyr. Det er derfor altid en god idé, at sammenligne udstyret på de forskellige brugte Audi A3, der er til salg, inden du køber, hvis du ønsker et realistisk grundlag for prissammenligninger. Det er nemlig ikke altid muligt at identificere, hvilken bil der har mest udstyr, udelukkende ud fra pris. Du kan blandt finde brugte A3’er med:

  • S-tronic automatgear, som er et dobbeltklinget system, der giver hurtige gearskift og bidrager til en god brændstoføkonomi
  • Quattro firehjulstræk, der giver forbedret vejgreb og ekstra følelse af sikkerhed

Benzin og dieselmotor

Audi A3 findes både med diesel- og benzinmotor, hvor det er de kraftige dieselmotorer (TDI), der dominerer brugtvognsmarkedet. Det betyder dog ikke, at Audi A3 ikke performer glimmerende med benzinmotor (TFSI). Den fås nemlig med TFSI-motor med turbo for ekstra power, og særligt 1.8 TFSI-motoren giver dig masser af værdi for pengene. Audi A3 TDI og særligt 1.6 TDI-motoren giver dig en fantastisk brændstoføkonomi.

Brugte Audi A3 hybrid – elektrisk køreglæde i særklasse

Vil du gerne køre en smule grønnere uden at gå på kompromis med din drømmebil, er der gode nyheder. Du har nemlig mulighed for at finde en nyere, brugt Audi A3 som mild hybrid og plug-in hybrid. Den milde hybrid-udgave blev lanceret i 2020, og i 2021 blev den erstattet af plug-in hybriden med opladeligt batteri. Audi A3 med mild hybridteknik kan ikke udelukkende køre på el. I stedet hjælper elmotoren bilen i nogle situationer under start samt ved acceleration, og bilen er også udstyret med en 1.5-liters benzinmotor og 150 heste. Den udleder dog stadig mindre CO2 end en almindelig benzin- eller dieselbil, da forbrændingsmotoren får hjælp af elmotoren, når belastningen er høj. Samtidig sparer du en betydelig slat på benzinkontoen.   

Vil du gerne nyde så godt af grønne køreegenskaber som muligt, kan du med fordel kigge dig om efter en nyere, brugt Audi A3 plugin-hybrid. En brugt Audi A3 plugin kombinerer fordelene ved en forbrændingsmotor og en elmotor, og den kan køre op mod 60 km på ren el, før forbrændingsmotoren tager over. Elmotoren suppleres af en 1.4-liters TFSI-motor, og tilsammen yder de hele 204 heste. Du får altså den fulde pakke: lækkert udseende, fart over feltet og et lavere CO2-aftryk.

Opladning af brugt Audi A3 hybrid

Når din brugte Audi A3 plugin-hybrid skal oplades, foregår det enten via en ladestander eller en ladeboks, som du med fordel kan få installeret hjemme i garagen, så bilen kan lade natten over. På den måde er du altid sikker på, at den er klar til, hvad den nye dag bringer. Du kan også lade bilen op på farten ved en af de mange offentlige ladestandere, du finder overalt i landet. Du kan blive en smule klogere på, hvordan du finder den nærmeste ladestander, når du er på farten her. Du kan desuden læse meget mere om hybridbiler lige her. 

Køb af brugt Audi A3 med 100% Autotjek

Audi A3 fås brugt i mange lækre udstyrsmodeller og varianter. Den er helt perfekt, hvis du drømmer om at eje en Audi, der passer til et travlt hverdagsliv med indkøb og mange køreture. Når du køber en brugt Audi A3 med 100% Autotjek-mærkning, får du desuden udvidet Autotjek-forsikring. Det betyder, at vi er din sikkerhed for en tryg og sikker handel. Vi sørger nemlig for:

  • At din nye, brugte Audi A3 er grundigt tjekket igennem ud fra en brugtbilstest
  • At du får alt at vide om den brugte Audi A3, du er lun på
  • At du får kilometergaranti og sikkerhed mod restgæld i bilen

Du har desuden mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-forsikring. Vil du vide mere om et trygt og sikkert køb af brugte Audi A3 med 100% Autotjek-mærkning, har du mulighed for at blive klogere lige her. Du er også velkommen til at give os et kald på tlf. 65 65 50 11, eller kontakte os via vores kontaktformular. Du kan også tjekke Skoda OctaviaSeat Leon og Volvo V40 ud, hvis du ønsker at se, hvad de andre mærker i samme klasse har at byde på.