Find din nye brugte bil

Vi har 4720 biler på lager

Din søgning gav 33 resultater

Brugt Audi e-tron

Audi e-tron er karakteriseret ved en smukt udført skulderlinje, der løber hele vejen fra forlygterne langs siden om til bilens baglygter. Det giver bilen et lavt tyngdepunkt, der straks leder tankerne hen på blød, behagelig kørsel med masser af effektivitet. Lad dig synke ned bag rattet og føl dig straks veltilpas i den smukt designede kabine. Interiøret i brugte Audi e-tron er veludført og emmer af komfort. Brugte Audi e-tron byder på god lofthøjde og skønt med benplads. Du får en helt fantastisk komfortabel oplevelse og den bliver bestemt ikke mindre af den næsten lydløse, elektriske drivline, som sænker støjniveauet betydeligt under kørsel. Audi e-tron afspejler den klassiske Audi designstrategi og formår at fusionere det med innovativ teknologi i den elektriske tidsalder.

Brugte Audi e-tron er til dig, der elsker tanken om en eksklusiv elbil og har hede drømme om lækre Audi. Hos 100% Autotjek forhandler vi brugte Audi e-tron – vi er nemlig din sikkerhed for en tryg handel.

Fordele ved at købe Audi e-tron brugt

Der skal nok ikke meget til at overbevise dig om, at du helt sikkert kan spare en god portion gysser ved at købe brugt Audi e-tron frem for fabriksny. Det skyldes nemlig, at fabriksnye biler generelt taber hurtigere værdi end brugte. Du kan derfor gøre en god handel ved at købe din e-tron brugt – der er nemlig også større chance for at kunne sælge den til en skarp pris igen. Derudover er der gode muligheder for at finde en brugt e-tron med masser af ekstraudstyr.

Sikkerhed og udstyr i elbilen

Men hvad for noget udstyr kan du så forvente at finde i en brugt Audi e-tron. Selvom e-tronen er en elbil, er der bestemt ikke sparet på udstyret tværtimod. Faktisk er de nyeste modeller spækket med revolutionerende ekstraudstyr såsom virtuelle sidespejle. Ja du læste faktisk rigtig. Sidespejlene er faktisk sløjfede i nogle udstyrsvarianter og i stedet erstattet med et kamera og en skærm i dørpanelet. Du er ikke i tvivl, når du støder på en brugt e-tron med dette som ekstraudstyr. Blandt det mere gængse udstyr i brugte Audi e-tron finder du smuk ambientebelysning, individualisering af klima- og komfortzoner, natsynsassistent og ikke mindst førerassistentsystemer, der giver ekstra sikkerhed på lange køreture og øget komfort. Derudover hjælper disse med at holde vognbanen, nødbremsning og ikke mindst med at genkende vejskilte og overholde hastighedsgrænser. Alt sammen med til at højne elbilens sikkerhed. Den scorer nemlig intent mindre end 5 stjerner i Euro NCAP-tests – og har gjort det siden den første e-tron blev testet tilbage i 2014.

Drivmiddel: El

Audi e-tron er en rigtig luksusbil med tunge døre og kvalitetsmaterialer – og intet passer bedre i sådan en bil end en elmotor. Motorstøjen i de dyre luksusbiler er ofte ikke særlig høj, og med en elmotor ænser du den stort set ikke. Brugte Audi e-tron glider lydløst gennem bybilledet såvel som på motorvejen. Med en støjsvag elektrisk drivline er du garanteret fantastiske lydløse køreoplevelser. Dette uanset om du skal på weekendtur eller på ferie langt væk. Nyere, brugte Audi e-tron byder nemlig på lang rækkevidde på op til 434 km, hvilket gør den oplagt til lange køreture. De er udstyret med højvoltsbatteri samt et intelligent rekuperationssystem, hvilket betyder at den genindvinder noget af den energi den bruger. Brugte e-tron forener høj ydelse og høj effektivitet, de yder nemlig op til 408 heste (300 kW).

Opladning af Audi e-tron hjemme og på farten

En ting er lydløs kørsel og fantastisk komfort, men hvad med opladning af din nyere, brugte Audi e-tron. Det skal være nemt at køre elbil – og det har Audi bestemt sørget for at det er med deres e-tron.

Opladning af elbil hjemme

Ved hjemmeopladning via ladeboks kan du forvente, at din brugte audi e-tron er fuld opladet efter 6-9 timer – det afhænger dog lidt af batteriets størrelse i netop din bil. Ved hjemmeopladning anbefales det at oplade bilen om natten for ikke at belaste husets elinstallationer men også for at benytte den overskydende energi, der produceres af vedvarende energikilder. Det er også muligt at lade derhjemme via mode 2-kabler som tilsluttes en almindelig stikkontakt i hjemmet, men det bør generelt undgås anbefaler Sikkerhedsstyrelsen. Det skyldes, at husets elinstallation ikke bør belastes med mere en 6 ampere i mere end 2 timer. Det anbefales derfor altid at få installeret en ladeboks hjemme, hvis du ikke har adgang til opladning via en af de mange offentlige ladebokse.

Opladning af elbil på farten

Du finder masser af ladestandere rundt omkring i byerne. Ladestandere hvor det er muligt at lade din brugte e-tron med normal hastighed eller lynopladning. Når du er på farten, finder ud desuden ladestandere langs motorvejene og steder som indkøbscentre og ved virksomheder. Det er muligt at hente Audis app myAudi for at finde netop den ladestander, som er tættest på dig. Du bør dog være opmærksom på, at rigtig mange ladestandere har monterede ladekabler, men ved nogle er det altså nødvendigt at medbringe sit eget. Med brugte Audi e-tron får du ultimativ køreglæde, rækkevidde og hurtig opladning.

 

Køb af brugt Audi e-tron med 100% Autotjek

Hos 100% Autotjek finder du den lækre, eksklusive Audi e-tron brugt. Den flotte elbil kommer med masser af skønt ekstraudstyr i flere forskellige årgange. Audi e-tron er en flot udført bil, og selv som brugt koster den lidt knaster, der er dog mange penge at spare. Med 100% Autotjek får du masser af sikkerhed med i handlen. Ja, faktisk får du sikkerhed og tryghed ligesom ved køb af fabriksnybil. Når du køber en brugt Audi e-tron med 100% Autotjek-mærkning, får du

  • Kilometergaranti
  • Sikkerhed mod restgæld i bilen
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring

Har du brug for at blive bare en lille smule klogere på vores Autotjek-mærkning, kan du læse mere her. Du er også altid velkommen til at kontakte os. Du finder al kontaktinformation her. Er du generelt interesseret i elbiler og hybridbiler, kan du med fordel tjekke Tesla.