Find din nye brugte bil

Vi har 4495 biler på lager

Din søgning gav 6 resultater

Brugt Audi Q3

Audi har skabt en fantastisk kompakt SUV i den mindre ende, og den er helt igennem perfekt til familier med lidt større børn eller dig, der bare vil være godt kørende. Det er selvfølgelig den mindste af Audis SUV’ere nemlig Audi Q3, der er tale om. Denne vidunderlige, kompakte SUV er trods sin størrelse super rummelig og har en skøn høj indstigning og helt formidabel siddeposition. Du får nemlig et skønt overblik, der bidrager til masser af køreglæde, uanset hvor du triller hen.

Hos 100 % Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Audi Q3 fra forhandlere over hele landet. Der er derfor rig mulighed for at finde en brugt Q3 i nærheden af dig. Alle er med 100% Autotjek-certificering, der er din sikkerhed for en tryg og sikker handel, når du køber bil brugt.

Kompakt SUV kommer med mange fordele

Den kompakte Audi Q3 er særdeles adræt og fleksibel, og så er den utroligt manøvredygtig i byen og giver masser af komfort og køreglæde på motorvejen. Ja faktisk er den helt oplagt, hvis du drømmer om at være godt kørende og har forelsket dig i de lækre, praktiske SUV’ere såsom Peugeot 3008Nissan X-Trail og den eksklusive Range Rover. Priserne på brugte Audi Q3 er nemlig rigtig fornuftige – det er ikke en bil i den helt billige ende – men som brugt ligger de i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Du har ovenikøbet mulighed for at finde modeller med masser af ekstraudstyr uden, at du behøver at grave alt for dybt i lommerne. Går du efter de nyeste på brugtvognsmarkedet, finder du ovenikøbet modeller med den sidste nye sikkerhedsteknologi. Er du vild med ekstraudstyr kan du med fordel også tage et kig på Nissan Qashqai, som er en bil af SUV-lignende karakter, der har samme rummelighed og formidable indstigning som Audi Q3.  

Diesel- og benzinmotor i brugte Q3’ere

Brugte Audi Q3 kan fås med forskellige motorer nemlig med diesel- eller benzinmotor. Men ikke nok med det, så findes den faktisk med to forskellige benzinmotorer. Der er tale om en 1.4-liters TFSI, der giver en ydelse på omkring 150 HK. Er det ikke nok til dig, når du skal blæse afsted på motorvejen, så har Audi heldigvis sørget for, at du kan få endnu flere hestekræfter nemlig helt op til 211 af slagsen, hvis du vælger en brugt Audi Q3 med den lidt større 2.0 TFSI-motor. Disse motorer fås kun med Quattro-firehjulstræk for maksimal ydeevne og køreglæde. Det er dog muligt at få Audi Q3 med forhjulstræk forudsat, du går efter en med dieselmotor. Audi Q3 kan fås med en 2.0-liters TDI-motor, der giver enten 140 eller 177 HK. Vælger du 177 HK i forbindelse med 2.0 TDI, kommer bilen med Quattro-firehjulstræk og ikke forhjulstræk.

Brugt Audi Q3 plugin-hybrid

Kunne du godt tænke dig at køre en smule grønnere, finder du også nyere, brugte Audi Q3 som plugin-hybrid. Modellen er udstyret med en TFSI-forbrændingsmotor og en elmotor, og den har en elektrisk rækkevidde på op mod 51 km. Det vil sige, at du sagtens kan trille ned og handle udelukkende ved brug af elmotoren. Der er mange fordele ved at vælge en plugin-hybrid frem for en bil kun med forbrændingsmotor. For det første sparer du ikke bare penge på brændstof, du sparer også på din CO2-udledning. Derudover får du fornøjelsen af støvsvag kørsel, når bilen kører på ren el. Brugte Audi Q3 plugin-hybrid har desuden fantastisk gode, dynamiske køreegenskaber. Bilen er udstyret med forhjulstræk og en sekstrins dobbeltkoblingsgearkasse, og du kan selv vælge mellem fire forskellige køreindstillinger: ren elektrisk kørsel, primært brug af forbrændingsmotoren for at spare på batteriet til senere elektrisk kørsel, forøgelse af batteriopladningen eller en effektiv kombination af de to drivlinjer.

Opladning af brugt Audi Q3 plugin-hybrid

Når du køber en brugt Audi Q3 plugin-hybrid, kan du med fordel få installeret en smart ladeboks eksempelvis fra Clever, så du kan lade bilen op hjemme. Du kan også lade op på farten. Efterhånden findes der enormt mange offentlige ladestandere rundt omkring, især i store byer samt på restepladser langs motorvejene både i Danmark og i udlandet, og du kan med fordel vælge at købe et abonnement til en bestemt udbyder, så du kan lade op på farten til en fast månedlig pris. Du kan læse mere om, hvordan du finder en ladestander lige her. Opladning af en brugt Audi Q3 tager omkring 3 timer og 45 minutter. Du kan blive en smule klogere på plugin-hybridbiler, inklusiv hvad du skal være opmærksom på, før du køber en brugt i artiklen her.

Audi Q3’s vidunderlige og praktiske ydre

Audi Q3 har et markant designsprog, der giver et smukt atletisk helhedsindtryk, der vidner om dens fantastiske køreegenskaber uanset vej-forhold. Designet er sporty med rå kanter, der går i perfekt spænd med dens fantastiske adræthed i alle situationer. Når du køber Audi Q3 brugt, vil du opdage, at der kan være forskel på det ydre og indre design, da det kan variere fra årgang til årgang. De nyeste brugte Audi Q3 har eksempelvis et lidt anderledes lygtedesign end nogle af de ældre modeller. Uanset om du forelsker dig i en lidt ældre brugt Q3 eller en brugt demo af den allernyeste model, kan du være sikker på, at det praktiske ydre går igen i alle modellerne. Audi’s biler laves nemlig i galvaniseret stål for at forebygge rustdannelse og har desuden en praktisk zink-belægning. Det gør, at samtlige Audi Q3 har en formidabel evne til at holde rust på afstand.

Køb af brugt Audi Q3 med 100% Autotjek

Audi Q3 fås brugt i et utal af lækre udstyrsvarianter og forførende farver. Det er den perfekte brugtbil, hvis du drømmer om en kompakt SUV, og kan desuden være en god investering, da gensalgsværdien er høj. Når du køber en brugt Audi Q3 med 100% Autotjek-mærkning er vi nemlig din sikkerhed for en tryg og sikker handel, når du skal investere i ny, brugt bil. Vi sørger for:

  • At din nye, brugte Audi Q3 er grundigt tjekket igennem ud fra en brugtbilstest
  • At du får alt at vide om den brugte Audi Q3, du er lun på
  • At du får kilometergaranti og sikkerhed mod, at der er restgæld i bilen

Du har desuden mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-forsikring. Vil du vide mere om et trygt og sikkert køb af brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, kan du læse meget mere lige her, og ligger du inde med spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 65 65 50 11, eller benyt vores kontaktformular.