Find din nye brugte bil

Vi har 4820 biler på lager

Din søgning gav 7 resultater

Brugt Honda CR-V 

Ville du elske at glide ind på førersædet i en drønlækker SUV, er en brugt Honda CR-V et rigtig godt bud. Honda præsenterede CR-V for første gang tilbage i 1996, og sidenhen er flere generationer kommet til i takt med, at Honda har vundet stor succes på det internationale marked. Honda CR-V imponerer på rigtig mange punkter blandt andet på dens rummelighed. Den skønne SUV tilbyder fem til syv sæder og god plads i hele kabinen – ja faktisk helt om til tredje sæderække. Interiøret er flot og tidsløst med paneler, der imiterer træ. Designet er moderne, maskulint og dynamisk, og det overrasker ikke, når Honda praler med, at det er verdens mest populære SUV.

Skal din næste øse være en supersprød SUV, finder du et stort udvalg af brugte Honda CR-V hos 100% Autotjek. Med 100% Autotjek-mærkningen er du garanteret en tryg og sikker brugtbilshandel.

Du kan læse meget mere om fordelene ved at købe en brugt Honda CR-V lige her.

Fordele ved køb af brugt Honda CR-V

Der er rigtig god grund til, at det lige er en brugt Honda CR-V, du skal skrive på ønskelisten. Det er nemlig en fantastisk rummelig bil, som er perfekt til storfamilier. Komforten er helt i top, og bagsæderne kan nemt klappes ned, så du får ekstra meget plads i det allerede enorme bagagerum til alt fra barnevogn og kufferter til indkøb – eller hele tre store mountainbikes. Honda CR-V fås desuden med automatisk firehjulstræk. Baghjulene på bilen trækker altid en lille smule med, så de hurtigt kan tage fat, hvis behovet opstår.

En anden, vigtig fordel er selvfølgelig prisen. SUV’er er generelt pænt pebrede at investere i, og en fabriksny Honda CR-V lever op til den beskrivelse. Her er gode råd dog ikke dyre. Du sparer nemlig penge ved at købe brugt, samtidig med at du mindsker afskrivning på bilen.

Sikkerhed og udstyr

Udstyrsniveauet i brugte Honda CR-V vil selvfølgelig variere, da bilen er produceret i flere generationer. I nyere, brugte Honda CR-V finder du topmoderne udstyr som navigationsanlæg, Apple CarPlay, aircondition og bakkamera. I nogle modeller finder du også en ’eco’-knap, som hjælper føreren med at spare brændstof ved blandt andet at gøre speederen mindre følsom for miljøvenlig kørsel.

Honda CR-V scorer fem stjerner i sikkerhedstests udført af Euro NCAP i 2013, 2015 og 2019. Det flotte, gentagende resultat skyldes til dels en imponerende mængde sikkerhedsudstyr. I nyere, brugte Honda CR-V finder du blandt andet adaptiv fartpilot, vognbaneassistent, LED-lygter, skiltegenkendelse samt automatisk nødopkald.

Benzin- og dieselmotorer

Motorprogrammet i brugte Honda CR-V ser ganske fornuftigt ud. Udvalget af benzinmotorer er stort, og du finder blandt andet en 1.5-liters turbomotor med 173 heste og en 2-liters motor med 150 heste. Dieseludvalget er knap så varieret, da nyere Honda CR-V-udgaver kun bliver produceret med benzinmotor. Er du stor fan af diesel, finder du dog brugte modeller med blandt andet en 2.2-liters motor med 140 heste samt en 1.6-liters motor med 160 heste og et flot ni-trins automatgear.

Nyere, brugte Honda CR-V fås også som hybrid. Her er det elmotoren som trækker bilen, mens benzinmotoren genererer den nødvendige strøm. Benzinmotoren kommer først rigtigt i omdrejninger, når du jokker speederen helt i bund.

Køb Honda CR-V brugt med 100% Autotjek

Du finder et stort udvalg af brugte Honda CR-V i forskellige årgange og generationer samt mange flotte farver hos 100% Autotjek. Da det er en del år siden, den flotte Honda CR-V trillede på gaden, kan du få en stor bil til små penge ved at kigge efter tidlige årgange. Er du på jagt efter en topmoderne SUV, kan du med fordel kigge efter en brugt Honda CR-V af nyere årgang. Selvom nyere modeller koster lidt mere, er der mange penge at spare ved at købe brugt. Du kan sagtens handle brugt uden at gå på kompromis med tryghed eller sikkerhed. 100% Autotjek-mærkningen er nemlig din sikkerhed for en tryg og sikker brugtbilshandel. Med 100% Autotjek-mærkningen får du altid:

  • Mulighed for at tilkøbe en praktisk, udvidet Autotjek-forsikring
  • Kilometergaranti og sikkerhed mod restgæld

Kunne du godt tænkte dig at blive klogere på, hvad 100% Autotjek-mærkningen indebærer, samt hvordan den er med til at sikre dig som køber af en skøn, brugt Honda CR-V, kan du læse mere lige her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at slå på tråden på tlf. 65 65 50 11 eller benytte dig af vores kontaktformular, hvis du ligger inde med spørgsmål. Du kan desuden blive meget klogere på de forskellige biltyper her.

Skal din næste øse ikke være en Honda CR-V, kan du tage et kig på de oplagte konkurrenter som Toyota RAV 4, Kia Sportage og Hyundai Tucson.