Find din nye brugte bil

Vi har 4983 biler på lager

Din søgning gav 5 resultater

Brugt Land Rover med 100% Autotjek

Land Rover er et britisk bilmærke, der har eksisteret siden 1947. Land Rover producerer kraftfulde firhjulstrækkere, og den første blev faktisk designet til jord- og skovbrug. Ja, Land Rover markedsførte ovenikøbet deres første firhjulstrækker som et alternativ til traktoren, fordi den simpelthen var så kraftfuld, og der var mangel på landbrugsmaskiner efter Anden Verdenskrig. Land Roveren blev faktisk markedsført både som traktor-alternativ og personbil. Folk hoppede dog ikke helt med på idéen om, at den skulle kunne erstatte en traktor, men den blev derimod populær som kraftfuld personbil – og er det stadig. Land Rovere er nemlig karakteriseret ved deres store trækkraft, lækre kabine og masser af køreglæde.  

Hos 100% Autotjek finder du brugte Land Rovere fra forhandlere over hele landet. 100% Autotjek er din sikkerhed for en tryg og sikker brugtbilshandel. 

Læs mere om brugte Land Rover her.

Fordele ved brugt Land Rover til salg

Der er rigtig mange fordele ved at købe en af de brugte Land Rovere til salg. Du køber nemlig ikke kun en lækker bil, du køber et bæst af en maskine, der kan trække helt op til 3,5 ton på sin solide krog, hvilket gør den helt perfekt til at trække store trailere med arbejdsmaskiner eller sågar de helt store, lækre campingvogne. Du finder brugte Land Rovere i forskellige modeller fra Range Roveren over Discovery til Defender.  

Off-road kørsel er absolut heller ikke noget problem, når du sætter dig ind bag rattet på en lækker Land Rover. De kommer nemlig med helt fantastisk, kraftfuldt firehjulstræk. Firhjulstrækket giver optimal fremdrift og vejgreb i alle vejrforhold, så himlen kan bare lade det fosse ned med regn eller dække landskabet i bunker af sne. Er du godt kørende i en Land Rover, er du rustet mod det meste også off-road kørsel over marker og på humplede og snoede grusveje. Men Land Roveren er mere end et muskelbundt, den byder også på fantastisk kørekomfort på asfalterede veje. En lækker rummelig kabine og fantastisk, funktionelt og lækkert design. Men hvis alle Land Rovere kan det hele, hvad er så eksempelvis forskellen på Range Roveren og Discovery-modellen? 

Land Rover Range Rover

Land Rover Range Rover trillede på gaden i 1970 – og den var øjeblikkeligt en succes. Der var nemlig skruet gevaldigt op for affjedringen, og så var den udstyret med permanent firhjulstræk og et væsentligt dyrere karrosseri end i tidligere Land Rovere. Siden den kom på gaden, er den kun blevet endnu mere lækker. Designet er strømlinet og elegant med klassiske linjer og en karakteristisk maskulin silhuet.  

Range Roveren byder på ultimativ komfort med lækre behagelige komfortsæder, gode køreegenskaber i alt terræn såvel som på asfalterede veje og ikke mindst utroligt kraftfulde motorer og en træk-evne på op til 3.5 ton. Derudover er Range Roveren lidt speciel. Den har nemlig en vadedybde på op til 90 cm med forbehold for variation alt efter årgangen på de brugte Land Rover Range Rover modeller. Men hvad i alverden er vadedybde, tænker du måske? Vadedybde er såmænd den mængde vand, som Range Roveren kan “vade” igennem uden problemer.  

Land Rover Discovery

Land Rover Discovery blev introduceret i 1989 og skulle konkurrere med de mange japanske firhjulstrækkere med god personkomfort, som kom på gaden på dette tidspunkt. Discovery-modellen tager udgangspunkt i Range Roveren men med et enklere design og faktisk mere plads. Land Rover kategoriserer den nemlig som en alsidig SUV med mulighed for syv sæder - og det vil altså sige, at der er masser personbil over den. Det betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med Land Rovers særegne terrængående køreegenskaber, træk-evne og vendekapacitet. Land Rover Discovery er den perfekte Land Rover til dig, der drømmer om en SUV med masser af power og kvalitet.   

Køb af brugt Land Rover med 100% Autotjek 

Land Rover er rendyrket kvalitet, og når du handler brugt Land Rover med 100% Autotjek-mærkning får du masser af tryghed og sikkerhed med i handlen. Der er nemlig ingen grund til at gå på kompromis med hverken tryghed eller sikkerhed, når du handler brugt. Med 100% Autotjek-mærkningen får du derfor næsten samme sikkerhed som ved køb af ny bil. Når du køber din Land Rover brugt med 100% Autotjek får du:  

  • Alt at vide om lige netop dén brugte Landt Rover, du er rå-forelsket i 
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring 

Ønsker du at blive klogere på, hvad 100% Autotjek-mærkningen er, og hvordan den sikrer dig ved køb af brugt bil, kan du læse mere lige her. Ligger du desuden inde med spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os. Brug vores kontaktformular, eller giv os et kald på tlf. 65 65 50 11.