Find din nye brugte bil

Vi har 4495 biler på lager

Din søgning gav 45 resultater

Brugte Seat Leon 

Seat er en spansk bilproducent, der blev grundlagt i 1950 i selveste Barcelona. Siden da er de blevet opkøbt og indlemmet i den tyske Volkswagen Gruppe. Det har bestemt ikke været nogen ulempe for Seat – tværtimod. Seat er i dag ensbetydende med frække, sporty designs og en ungdommelig profil samt god, gedigen kvalitet – og Seat Leon er bestemt ingen undtagelse. Designet er stilfuldt og strømlinet og komplimenteres helt perfekt af et par smukt udformede lygter. Det hele bindes sammen af en karakteristisk for- og bagkofanger, der giver Leon’en masser af kant og karakter.  

Seat Leon byder på fantastiske køreegenskaber, og det er en sand fornøjelse at sætte sig ind bag rattet på den flot udførte bil – eller slå rumpen i sædet på en af passagersæderne for den sags skyld. Der er nemlig godt med plads til alle. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Seat Leon fra forhandlere over hele i landet og i et væld af udstyrsvarianter og årgange. Det er derfor rig mulighed for at finde en brugt Seat Leon i nærheden af dig. 100% Autotjek-mærkningen er din sikkerhed for en sikker og tryg handel.  

Fordele ved at købe Seat Leon brugt 

Seat Leon kom på markedet i 1999 og har efterhånden en del år på bagen. Der er siden da kommet flere generationer til – og det gør altså, at der er utroligt mange brugte Seat Leon på markedet. Men ikke nok med det, så findes den skønne spansk/tyske bil også i flere forskellige udgaver. Den fås nemlig både som tredørs og femdørs, men også som stationcar, hatchback og i en fræk sportsversion. Stationcar-versionen har ovenikøbet en bagagerumskapacitet på helt op til 1470 liter – hvis du altså lige lægger sæderne ned. Ellers byder den på 587 liter, hvilket bestemt også er mere end nok.  

Fordelen ved at købe en brugt Seat Leon er, udover det store udvalg, at den populære bil faktisk deler motorer, komponenter og endda undervogn med den noget dyrere VW Golf. Brugte Seat Leon har derfor masser af kvalitet og komfort at byde på, men til priser hvor selv småbørnsfamilien kan være med. Ja, en brugt Seat Leon er faktisk det økonomiske alternativ til den lidt dyrere VW Golf. 

Sikkerhed og udstyr 

Brugte Seat Leon ligger super godt, når det kommer til sikkerhed. Den scorer nemlig fem smukke stjerner i crashtests fra Euro NCAP i 2012. Alle brugte modeller kommer blandt andet med ESC-system, der ved hjælp af bremserne sørger for at holde bilen på rette kurs, hvis den skulle komme i slinger under kørsel. Udover at have godt med sikkerhedsudstyr er brugte Seat Leon også særdeles veludrustede på udstyrsfronten. Som standard får du eksempelvis el-spejle med varme og multijusterbart rat i standardudstyrspakken Essence. De efterfølgende udstyrspakker går under navnene Reference, Style og Xcellence. Her er Xcellence det højeste udstyrsniveau, og du bliver forkælet med alt fra p-sensor over klimaanlæg til dellædersæder. Kan du nøjes med mindre udstyr, byder Reference og Style på blandt andet sædevarme, aircondition og tågelygter.  

Benzin- og dieselmotorer i brugte Seat Leon 

Ligesom der er et væld af udstyrsvarianter blandt brugte Seat Leon, er der også et væld af motorer – ja, motorudvalget er faktisk relativt stort, og det gælder derfor om at holde tungen lige i munden, når du skal sammenligne priser på de brugte Seat Leon. Særligt når det kommer til modeller fra 2005-2008. Her kan du nemlig vælge imellem hele seks forskellige benzinmotorer, der byder på alt mellem 102-240 heste, samt fire forskellige dieselmotorer, der sparker 105-170 heste af. Du vil opleve, at der er en lille udskiftning blandt motorsortimentet i efterfølgende generationer – fælles er dog at udvalget stadig er utroligt bredt, og at der er en motor til ethvert behov, om du ønsker meget økonomisk kørsel, eller du har brug for en kraftfuld motor til pendlerlivet.  

Er du på udkig efter en brugt Seat Leon i diesel, bør du være opmærksom på, at mange af de ældre modeller faktisk ikke har et partikelfilter til at mindske udledningen fra dieslen. Partikelfilteret er først at finde i modeller fra 2008 og frem.  

Brugt Seat Leon plugin-hybrid

Som om det store motorudvalg ikke skulle være nok, finder du også nyere, brugte Seat Leon Sportstourer og 5D som plugin-hybrid. Selvom benzin- og dieselbanditterne kører helt udmærket, er der rigtig mange fordele ved at vælge en plugin-hybrid frem for en bil kun med forbrændingsmotor. En brugt Seat Leon plugin-hybrid kører utrolig langt på literen. Det skyldes, at den foruden en forbrændingsmotor også har en elmotor, og over korte distancer kan den fungere som en ren elbil. Seat Leon er oplyst til at kunne køre hele 63 km på ren el, hvilket er usædvanligt flot af en plugin-hybrid og mere end rigeligt til indkøbsturen. Du har faktisk mulighed for at køre 100% på strøm helt indtil batteriet skal oplades, hvorefter bilen selv slår over på brændstof. Derudover fungerer den også som en hybridbil, hvor den selv skifter mellem el og brændstof under kørsel. Selvom plugin-Leonen har en lidt højere købspris, er der massesiv af penge at spare på brændstof i længden.

Batteri og opladning af brugt Seat Leon plugin-hybrid

En brugt Seat Leon plugin-hybrid kommer med en elmotor på 85 kW og 115 heste samt en 1.4-liters TSI-benzinmotor på 110 kW og 150 heste. Det betyder, at du får en bil med masser af power, temperament og hestekræfter. Når batteriet skal oplades, kan du enten benytte en ladeboks, som du med fordel kan få installeret hjemme i garagen, eller du kan trille en tur forbi den nærmeste ladestander. Offentlige ladestandere findes overalt langs motorvejene samt i landets store byer, og du finder en guide til, hvordan du finder den nærmeste lige her. Opladning via en ladeboks tager cirka 3 timer og 42 minutter, så du hurtigt er godt kørende igen. Du kan læse meget mere om hybridbiler i artiklen her.

Køb af brugt Seat Leon med 100% Autotjek 

Du finder Seat Leon brugt i mange skønne udstyrsvarianter, generationer og smækre farvenuancer. Seat Leon er en gennemført bil, som du kan finde til gode penge på brugtbilsmarkedet – og selvom du handler brugt, behøver du ikke at gå på kompromis med følelsen af tryghed eller sikkerhed. Køber du brugt bil med 100% Autotjek-mærkningen, får du faktisk nærmest samme sikkerhed som ved køb af en fabriksny bil. Du får nemlig:

  • Alt at vide om lige præcis dén brugte Seat Leon, som du er forelsket i 
  • Kilometergaranti  
  • Sikkerhed mod at der ikke er restgæld i bilen  
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring  

Vil du vide mere om, hvad 100% Autotjek-mærkningen indebærer, og hvordan den sikrer dig som brugtbilskøber, kan du læse mere her. Ligger du inde med spørgsmål, er du også altid meget velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på tlf. 65 65 50 11, eller benyt vores kontaktformular. Du kan også tage en kig på konkurrenterne: VW GolfFord FocusOpel Astra og Kia Ceed, hvis du ikke lige fandt den Seat Leon, du var på udkig efter her.