Find din nye brugte bil

Vi har 4720 biler på lager

Din søgning gav 216 resultater

Brugte Citroën modeller 

Citroën er et fransk bilmærke, der har rødder tilbage til 1919. Hvor manden bag bilmærket, André Citroën, formåede at nytænke biler. Citröen var eksempelvis det første bilmærke til at masseproducere karrosseri i stål. I dag er Citröen en del af PSA-koncernen, der består af Peugeot og Citroën, og du vil derfor også opleve, at der er mange ligheder mellem Peugeots og Citroëns modeller. Blandt brugte Citroën finder du en bred vifte af personbiler lige fra mikrobilen til de ultimative familiebiler.  

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Citroën fra forhandlere over hele landet. 100% Autotjek-mærkningen er din sikkerhed for en tryg og sikker brugtbilshandel.  

Læs mere om brugte Citroën her. 

Fordele ved køb af brugte Citroën modeller 

Blandt de mange Citroën modeller på brugtbilsmarkeder finder du et stort udvalg af familiebiler. En familiebil er et vidt begreb, og hvad der er den perfekte familiebil kan variere fra hjem til hjem. En ting er dog sikkert, der skal være plads til børn på bagsædet. Blandt Citroëns mange brugte modeller finder du et stort udvalg familiebiler lige fra MPV’en, der er nærmest er en lille familiebus, til de lidt mere klassiske familiebiler af stationcar-typen. Fordelen ved Citroëns modeller er, at udvalget er utroligt bredt – også når det kommer til andet end familiebiler. Du kan samtidig gøre en god handel, der er nemlig penge at hente på ekstraudstyr. 

Mikrobilen 

Bybilen over dem alle, mikrobilen, er efterhånden fast inventar på modelprogrammet blandt rigtig mange bilmærker - og Citroën er absolut ingen undtagelse. Mærket byder nemlig på en skøn mikrobil i form af deres Citroën C1, der blev introduceret i 2005. Den lille by-ræser har et fint brændstofforbrug på den gode side af 20 km literen og byder derudover på skønne køreegenskaber, der bestemt er by-værdige. Den er nem at manøvrere rundt i smalle gader takket være sin lille, kompakte silhuet, og så byder den faktisk også på fint med plads indvendigt. Bagagerummet kan rumme 196 liter, og der er derved plads til det mest nødvendige såsom ugens store indkøb. Er C1’eren alligevel for lille til dig, finder du blandt brugte Citroën heldigvis også mellemklassebilen Citroën C3, der er en perfekt lille familiebil med et bagagerum på 300 liter. 

Familiebilen

Det er vidst ingen tvivl om, at du blandt de mange Citroën modeller finder den ultimative familiebil, nemlig Berlingo’en. Det er virkelig en familieøse, der vil noget. Ja, det er faktisk muligt at sætte barnevogn eller klapvogn direkte ind i bagagerummet uden at skulle splitte dem i atomer – nemmere bliver det altså ikke. Den har nemlig et bagagerum på, og hold nu fast, hele 775 liter.  Derudover fås Berlingo’en med tre separate bagsæder, der gør det muligt at have tre børn i autostole linet smukt op på ræd og række. Der er nemlig isofix til alle tre sæder, og det er derfor en oplagt familiebil til den lidt større børnefamilie. Den fås med fem eller syv sæder, og ikke nok med at der er styr på pladsen. Køreegenskaberne er også i top. Du får en blød og komfortabel køreoplevelse og et rigtig fint sikkerhedsniveau. Er du ikke solgt på Berlingo’en så er Citroën C4 Cactus også et godt bud på en lækker familiebil, særligt hvis du ikke har behov for nær så meget bagagerumsplads.  

Køb af brugt Citroën med 100 % Autotjek 

Der er god mulighed for at finde lige netop den brugte Citroën, som passer til dit behov gennem 100% Autotjek. Brugte Citroën findes nemlig i et væld af modeller og udstyrsvarianter. Der er derfor rig mulighed for at gøre en god handel. Når du handler brugt Citroën med 100% Autotjek-mærkning behøver du hverken at gå ned på tryghed eller sikkerhed bare fordi, du handler brugt – tværtimod. Med 100% Autotjek-mærkningen får du nemlig: 

  • Alt at vide om lige netop dén brugte Citroën, som du har forelsket dig i
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring

Vil du vide mere om 100% Autotjek-mærkningen, kan du blive klogere lige her. Du er også meget velkommen til at give os et kald på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular, hvis du ligger inde med spørgsmål.