Find din nye brugte bil

Vi har 4720 biler på lager

Din søgning gav 65 resultater

Brugte Mazda modeller  

Japanske Mazda blev grundlagt i 1920 men ikke som bilfabrikant. De startede nemlig med at fremstille kork – kun 10 år senere kastede de sig over produktionen af motorcykler, der hurtigt kom til også at inkludere produktion af lette lastbiler og varebiler. Men det var faktisk først i 1960, at den allerførste Mazda personbil kom på gaden. Mazda laver skønne biler, hvor køreglæden er i højsædet og sikkerheden er i top. Derudover kræses der for designet – og du vil uden tvivl se ligheder mellem Ford og Mazdas modeller. Det skyldes nemlig, at Mazda fra 1979 til 2010 har været i partnerskab med Ford.  

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Mazda modeller fra forhandlere i hele landet. 100% Autotjek-mærkningen er din sikkerhed for en tryg og sikker handel.   

Læs mere om brugte Mazda modeller her 

Fordele ved at købe Mazda modeller brugt

Fordelen ved at købe brugte Mazda modeller er, at du kan få rigtig meget bil for pengene. Mazda laver nemlig skønne velkørende og veldesignede biler i stort set alle biltyper. Du kommer dog til kort, hvis du er Mazda-fan og drømmer om en mikrobil. Dette er den eneste biltype, som Mazda ikke har på programmet – men det gør nu heller ikke noget. Blandt brugte Mazda finder du nemlig den perfekte minibil og formidable bud på familiebiler og de populære SUV’er. Alle sammen til fordelagtige priser, når du handler brugt. 

Minibilen

Åh minibilen, den hellige gral inden for små biler er ikke til at komme udenom. Den er nemlig helt perfekt som pendlerbil, da den er lidt større end de typiske mikrobiler, og er derfor er mere velegnet til landevejs og motorvejskørsel. Men den er også helt perfekt til bylivet. Den har nemlig en størrelse, der gør det muligt at få den ind på små parkeringspladser, hvor store familieslæder må opgive – og så er den stadig rummelig. Mazda har selvfølgelig et super bud på en smart, rummelig og alligevel kompakt minibil; nemlig Mazda 2 

Familiebilen

Det er selvfølgelig altid en definitionssag, hvad en perfekt familiebil er, hvor stor den skal være, og hvad der egentlig skal være plads til i bagagerummet. Blandt brugte Mazda modeller finder du et rigtig godt bud på en lækker familiebil; nemlig den lækre og rummelige Mazda 6, der udover at have plads til hele familien er et rent overflødighedshorn af frækt ekstraudstyr og skønne detaljer. Mazda 6 fås som rummelig stationcar med et bagagerum på 522 liter. Her kan der altså sagtens være plads til en barnevogn – eller hvis du har større børn, plads til rejsekufferter og store sportstasker, når bilen skal pakkes til kør-selv-ferien.  

SUV’en 

SUV’en er efterhånden blevet det nye sort, når det kommer til biler. Den byder nemlig på helt formidabel frihøjde, der lader dig stige ind i bilen frem for at sænke dig ned bag rattet. Den gode højde på bilen gør SUV’en velegnet til pensionister såvel som børnefamilien og dig, der bare elsker den gode højde og det eksklusive, rå look, der er karakteristisk for SUV’erne. Blandt brugte Mazda modeller finder du et rigtig godt bud på den ultimative SUV nemlig Mazda CX-5. Den kom på markedet i 2012 og er spækket med innovativ sikkerhedsteknologi. Komforten og køresikkerheden er i top, og det samme er bagagerumspladsen. Den rummer nemlig hele 506 liter, hvilket er utroligt pænt for en SUV – og det er da også grunden til, at Mazda faktisk selv har døbt den familie-SUV.  

Køb af brugt Mazda med 100% Autotjek

Du finder et væld af brugte Mazda modeller på markedet med 100% Autotjek-mærkning, og der er derfor rigtig gode muligheder for at finde en brugt Mazda til dit behov. Du får masser af sikkerhed og tryghed med i handlen. 100% Autotjek-mærkningen er nemlig din sikkerhed for en sikker og tryg handel, når du køber brugt bil. Men det bliver faktisk endnu bedre. Du får også: 

  • Sikkerhed for at bilen er tjekket grundigt igennem ud fra gældende brugtbilstests 
  • Alt at vide om dén brugte Mazda, du går og er småforelsket i 
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring 

Ønsker du at blive klogere på 100% Autotjek-mærkningen, og hvordan du med den er bedre sikret som brugtbilskøber, kan du blive klogere lige her. Du er også altid meget velkommen til at gribe knoglen og give os et kald på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål.  

Mazda modeller: