Find din nye brugte bil

Vi har 4721 biler på lager

Din søgning gav 181 resultater

Brugte Opel

Opel har produceret biler i fremragende tysk kvalitet i mere end 100 år. Men det var faktisk ikke biler som Opel først kastede sig over men derimod cykler, symaskiner og motorcykler. Opel har siden da specialiseret sig i bilproduktionen og skaber lækre biler i god kvalitet. Det særlige ved Opel – nye såvel som brugte – er, at de ikke er nær så dyre som deres tyske konkurrenter. Det gør derfor Opel til et fremragende valg, hvis du er på udkig efter en bil med god, pålidelig mekanik, lang levetid og super pris.  

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Opel fra forhandlere over hele landet – og der er mange biltyper at vælge imellem. Ligesom mange andre bilmærker har Opel nemlig gode bud på den perfekte byfræser, den rummelige familieskude og selvfølgelig den skønne høje SUV, der virkelig har gjort sit indtog blandt personbilerne.

Læs mere om brugte Opel her.

Minibilen

Minibilen er en utroligt populær bil på det europæiske marked. Det er nemlig den ideelle bybil takket være sit kompakte ydre, der gør det muligt at ræse rundt i selv de mindste gader og kringle bilen ind på små parkeringspladser. Men den er også særdeles rummelig, ja faktisk er en minibil, den perfekte fusion af de helt små mikrobiler og små mellemklassebiler. De byder på et kompakt ydre og rummeligt indre. Og selvfølgelig har Opel et super bud på den perfekte brugte Opel minibil; nemlig deres utroligt populære Opel Corsa.

Corsa’en findes med et væld af motorer, og der er derfor rig mulighed for at vælge den, der passer til dit behov. Skal du eksempelvis pendle, bør du gå efter modeller med en større motor, og skal du bare ræse rundt i storbyens mange gader og stræder, er den mindste motorudgave længe fin. Minibilen kan lidt af det hele, den er god som pendler- og bybil, og du har uden tvivl plads til mere end du lige tror i bagagerummene på de omkring 300 liter.

Familie- og firmabilen

Åh ja familieslæden, familieøsen eller sågar familieskuden. Kært barn har mange navne, og blandt brugte Opel finder du selvfølgelig også formidable bud på de ultimative familiebiler. Opel Insignia og Opel Astra byder nemlig på alt det familien har brug for – uanset om det er til familien med store teenagebørn, eller om der er tale om småbørnsfamilien, der skal have alt fra autostole, barnevogn og klapvogne til at være i bilen. Bagagerummet i en Opel Astra rummer hele 500 liter, og i Opel Insignia’en er det endnu større nemlig hele 560 liter. Sikkerheden er desuden høj i begge, også når du køber dem brugt – og derfor er de selvfølgelig også velegnede som rullende kontor til dig, der bruger mange timer på landevejen.

SUV’en/Crossoveren

SUV’en og crossoveren er særligt kendetegnet ved at have en god frihøjde, som på godt dansk er ensbetydende med høj indstigning og et super overblik over vejen foran. SUV’en er den perfekte personbil til dig, der elsker at side højt og er vild med gode køreegenskaber, godt med plads og det rå og maskuline design, der giver associationer til store offroadere. Blandt brugte Opel finder du selvfølgelig også gode bud på den populære biltype. Opel har nemlig skabt den store Opel Grandland X og den lidt mindre Opel Crossland X, som begge byder på formidable køreoplevelser.

Køb af brugt Opel med 100% Autotjek

Lige meget om du er på udkig efter den perfekte familiebil, en god pendlerbil eller en super rå og lækker SUV, så er det rig mulighed for at finde den blandt brugte Opel. Når du handler brugt, behøver du ikke gå på kompromis med hverken sikkerhed eller tryghed. Med 100% Autotjek-mærkning får du nemlig masser af tryghed såvel som sikkerhed med i handlen. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-certificering får du:

  • Alt at vide om dén brugte Opel, du at udset dig
  • Sikkerhed for at bilen er tjekket igennem ud fra grundige brugtbilstests
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring

Vil du vide mere om, hvordan du er godt sikret ved køb af brugt Opel med 100% Autotjek-mærkning, kan du blive klogere lige her. Ligger du inde med spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på tlf. 65 65 50 11, eller benyt vores kontaktformular.