Find din nye brugte bil

Vi har 4495 biler på lager

Din søgning gav 59 resultater

Brugte Suzuki  

Suzuki er en japansk bilproducent, der har eksisteret siden 1909, men det var dog ikke lige biler, de lavede i starten men i stedet vævemaskiner. Efterfølgende har Suzuki kastet sig over produktionen af motorcykler i 1952, og i 1955 kom de første biler på markedet – planen var faktisk, at bilerne og motorcyklerne skulle have været på markedet en del tidligere, men hele udviklingen blev bremset af Anden Verdenskrigs udbrud.  

Suzuki skaber skønne biler til ethvert behov og byder på masser af gode køreegenskaber, sikkerhed og udstyr – alt sammen i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Suzuki fra forhandlere over hele landet. Når du køber brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er det din sikkerhed for en tryg handel.  

Læs mere om fordelene ved brugte Suzuki her. 

Fordele ved at købe Suzuki modeller brugt

Det er en fordel at kigge efter brugte Suzuki, hvis du ønsker godt med bil for pengene. I forvejen ligger Suzuki nemlig i den lidt billigere ende end mange af konkurrenterne, og som brugt er der endnu mere at spare. Der er nemlig et forholdsvis stort udvalg af brugte Suzuki modeller på markedet, hvilket gør, at priserne blot er endnu mere fordelagtige. Der er desuden gode muligheder for at spare noget på ekstraudstyr, da det er her nye biler taber en del værdi.  

Minibilen  

Blandt brugte Suzuki finder du et fremragende bud på den populære minibil, der hverken er for lille eller for stor. Det er selvfølgelig Suzuki Swift, der er tale om. Swift’en tog alle med storm, da den kom frem i 2005 og faktisk skubbede Suzukis andet bud på en god minibil, Suzuki Alto, helt ind i skyggen af den sporty stjerne. Suzuki Swift er nemlig en kompakt sporty bil, der ligger ualmindeligt godt på vejen. Den egner sig godt til motorvej såvel som landevej og bykørsel, og den er særdeles sjov at krænge rundt i svingene eller at tage et par ekstra omgange i rundkørslen. Den lille minibil er ganske enkelt spækket med karisma og fint med plads, hvis du er på udkig efter bil nr. 2 eller endnu ikke har behov for en stor bil.  

Familiebilen

Suzuki har faktisk ikke et helt typisk bud på en klassisk familiebil – i hvert fald ikke hvis du forbinder en familiebil med en kæmpe skude af en stationcar. På trods af det har Suzuki alligevel fremragende bud på familiebiler. Blandt deres nye såvel som brugte modeller finder du nemlig den lille familiebil Suzuki Baleno, som byder på et rigtig flot design og masser af rummelighed og benplads ved bagsæderne. Ja, faktisk har den det største bagagerum i sin klasse på 355 liter.  

Er det alligevel lidt for småt og ikke det, du forbinder med en familiebil, så formår Suzuki faktisk også at byde på en super fed crossover, som deres bud på en stor familiebil. Og her får du altså masser af plads i kabine såvel som bagagerum. Der er nemlig tale om Suzuki S-Cross, som er en vaskeægte familiecrossover, der er den perfekte fusion af en klassisk, rummelig stationcar og en høj SUV med perfekt udsyn. I denne familiebil er der godt udsyn fra alle sæderne, god siddehøjde og en rummelighed, du ikke vil være foruden, når hele familien skal på tur. Der er god plads til fem personer og bagagerummet rummer 430 liter.  

SUV’en 

Blandt brugte Suzuki finder du et rigtig godt bud på en lækker SUV; nemlig Suzuki VitaraVitara’en er en kompakt SUV med rigtig fine køreegenskaber. Den byder på sjov og behagelig kørsel til en overskuelig pris. Designet er lækkert med sine rå detaljer og høje indstigning. Suzuki Vitara er et super bud på en brugt Suzuki, der er trendy, til forholdsvis billige penge sammenlignet med SUV’er fra andre mærker. Der er rigtig fin plads i kabinen, fremragende overblik over vejen, og så rummer bagagerummet faktisk 375 liter, hvilket er flot i en SUV.  

Køb af brugt Suzuki med 100% Autotjek

Der er rig mulighed for at finde brugte Suzuki til ethvert behov. Suzuki laver nemlig et stort udvalg af biler lige fra minibilen til crossoveren – og der er ingen tvivl om, at de alle byder på masser af køreglæde til fordelagtige priser. Når du handler brugt Suzuki med 100% Autotjek-mærkning, får du desuden masser af sikkerhed med i handlen. Du får nemlig: 

  • Alt at vide om den Suzuki, du har udset dig 
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring 
  • Sikkerhed for at din bil er tjekket grundigt igennem ud fra brugtbilstests   

Ønsker du at blive klogere på 100% Autotjek, kan du læse mere her. Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål.