Find din nye brugte bil

Vi har 4637 biler på lager

Din søgning gav 8 resultater

Brugt BMW i3 med 100% Autotjek-garanti

Med sit kække, friske udseende tiltrækker en brugt BMW i3 stor opmærksomhed. Det fremgår tydeligt, at BMW har tænkt i kreative baner, da i3, som trillede på gaden i 2013, skulle designes. Bilens unikke udseende med korte, fremskudte kanter er forfriskende og anderledes, og BMW i3 fremstår både moderne og sporty. Det er dog ikke kun bilens udseende, der formår at blæse dig bagover. Bagdørene er atypisk bagudhængslede, og dørstoplen mellem for- og bagsæderne er sparet væk for at gøre ind-og udstigning lettere. BMW i3 udleder ingen COog er skabt af miljøvenlige letvægtsmaterialer. Det gør i3 til en af de letteste elbanditter på markedet.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af smarte, brugte BMW i3 til salg. Ja du kan faktisk gøre en rigtig god handel på en brugt BMW i3, hvis du køber den med 100% Autotjek-garanti. Ikke nok med at du får bilen til en utrolig skarp pris, du får nemlig også en masse sikkerhed og tryghed med i købet.

Se alle fordelene ved at købe en brugt BMW i3 her.

Fordele ved brugte BMW i3  

Hvis du længes efter en bil med underholdende og miljøvenlige køreegenskaber, kan du roligt gå efter en brugt BMW i3. Bilen har fantastisk accelerationsevne, som gør det endnu sjovere at overhale de langsomme lastbiler og blikspande på motorvejen. Desuden er BMW i3 støjsvag, så du slipper for irriterende motorlarm og kan i stedet nyde din yndlingssang i radioen.

Selvom der med fire siddepladser i bilen er plads til, at du kan have tre heldige asner med på farten, er en brugt BMW i3 ikke det mest oplagte valg til familiebil – i hvert fald hvis du har behov for barnevognsplads omme bagi. Bagagerummet indeholder 260 liter, hvilket er mere end rigeligt til indkøb, og bagsæderne kan foldes ned for at skabe mere plads. En brugt BMW i3 egner sig til gengæld rigtig godt til bykørsel. Bilen kører som en drøm, og batteriet har en gavmild rækkevidde, så du uden bekymring kan fræse rundt i bybilledet. En brugt BMW i3's størrelse gør den tilmed nem at styre, vende og parkere i selv de snævreste gader, og bliver bilen sulten i løbet af dagen, er de fleste større byer godt forsynede med ladestationer.

Sikkerhed og udstyr i brugte BMW i3

Fabriksnye BMW i3 kommer i tre forskellige udstyrsvarianter nemlig Charged, Charge Plus og Charged Professional. Med Charge, som er den billigste, får du blandt andet air condition, regnsensor, fartpilot og navigationssystem. Med Charge Plus får du også bakkamera, parkeringsassistent og kørebaneassistent. Charge Professional er BMW i3’s svar på luksuriøs selvforkælelse, og her kan du nyde Hi-Fi højtalere, elektrisk glastag og komfortadgang.

Sikkerheden i brugte BMW i3 er fremragende, og i sikkerhedstest udført af Euro NCAP i 2013 hapser bilen fire stjerner. Kabinen er konstrueret af kulfiber, der har samme stabilitet som stål, men er 50% lettere, så bilens vægt holdes nede. I brugte BMW i3 finder du assistentsystemer, der advarer mod potentielle ulykker forude samt sørger for at holde sikker afstand til forankørende.

Batteri og rækkevidde

Brugte BMW i3 samt sportsudgaven BMW i3s er fuldt elektriske. BMW i3 kommer med en effektiv elmotor, der spurter fra 0-100 km/t på bare 7,3 sekunder, mens i3s skyder de 100 kilometer på blot 6,9 sekunder. BMW i3 er dermed en af de hurtigste elbiler på markedet, og du får 170 – eller 184 i sportsudgaven –  sjove heste, du kan lege med.

En brugt BMW i3 har et strømforbrug på omkring 13,1 kWh per 100 kilometer og en rækkevidde på helt op til 310 kilometer per opladning. For en fuld opladning er ladetiden omkring 6-8 timer, dog kan du være heldig at finde brugte BMW i3 med ladepakke, der kan bruges i lynladere. Der er en fordel at få installeret en ladeboks hjemme, når du køber din brugte BMW i3, således at du kan lade din elektriske bimmer op om natten. 

Køb din brugte BMW i3 med 100% Autotjek

Er du parat til at skille dig ud i en miljøvenlig bil med sjove køreegenskaber, høj sikkerhed og et unikt og moderne design, kan du med fordel kigge efter en brugt BMW i3. Hos 100% Autotjek har vi et stort udvalg af brugte BMW i3 af forskellige årgange samt i forskellige udstyrsvarianter og friske farver. Køber du din brugte BMW i3 hos en af vores mange forhandlere landet over, er du sikker på at gøre en tryg og sikker handel. Med 100% Autotjek-mærkningen får du nemlig:

  • 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte BMW i3
  • Garanti for, at bilen er grundigt tjekket ud fra gældende brugtbilstests
  • Kilometergaranti og garanti mod restgæld
  • Mulighed for at få en 100% Autotjek-garantiforsikring

Du kan læse meget mere om hvad 100% Autotjek-mærkningen ellers indebærer, samt hvordan den sikrer dig som brugtbilskøber her. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Det gør du enten ved at ringe på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular. Du kan desuden læse meget mere om elbiler i vores artikel her.

Hvorfor ikke også tage et kig på konkurrenterne til BMW i3 nemlig Nissan Leaf og Renault ZOE.