Find din nye brugte bil

Vi har 4720 biler på lager

Din søgning gav 335 resultater

Brugt Ford

Ford har eksisteret siden 1903 og har mere end 100 års erfaring med produktion af biler. Faktisk var Ford et af de første firmaer i verden til at benytte samlebånd i sin produktion. De spyttede nærmest deres biler ud på det amerikanske marked og nåede hurtigt ud til den brede middelklasse, der uden tvivl var med til at gøre Ford til en succes i begyndelse af det 20-århundrede. I dag laver Ford prisvenlige biler i lækre designs og fremragende kvalitet – og der er rig mulighed for at gøre en god handel ved at købe din Ford brugt.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Ford-modeller fra Ford-forhandlere i hele landet. Når du finder din brugte Ford hos os, er du sikret en tryg handel takket være vores 100% Autotjek-mærkning, der er skabt for, at give dig masser af kvalitet og sikkerhed, når du handler brugt.

Læs mere om de forskellige biltyper fra Ford.

Bliv klogere på Fords modeller og biltyper

Du har måske hørt frasen “Villa, Volvo og vovse” før, den er nemlig indbegrebet af familieliv og samvær, og det samme kan man faktisk sige om biler fra Ford. Nye såvel som brugte Ford er nogle af de mest eftertragtede og rummelige biler i Danmark af den simple grund, at de store modeller har plads til både barnestole, hund og alverdens pakkenelliker. Men hvilke modeller og biltyper laver Ford egentlig? Svaret er bredt. De laver nemlig alt fra SUV’er og MPV’er over stationcars og coupéer til hatchbacks og cabrioleter – men hvilke af disse er egentlig velegnede til bykørsel og hvilke kan rumme hele familien? Læs med nedenfor og blive klogere på Fords bud på blandt andet den perfekte minibil og familiebil.

Mikrobilen

Selvom du måske ikke har hørt termen mikrobil før, så har du helt sikkert set den i de danske og europæiske storbyer – det er nemlig den perfekte bybil. Den er lille og kompakt, og kan snige sig ind på selv de mindste parkeringspladser i byen. Du kender den garanteret i form af den ultrapopulære Citigo fra Skoda, men Ford har faktisk også et perfekt bud på en mikrobil – nemlig deres Ford Ka. Ford Ka’en har et frækt, sporty design og adskiller sig fra de firkantede mikrobiler fra mærker som VW og Seat takket være dens skrå bagende.

Minibilen

En minibil er lidt større end en mikrobil. Den har mere plads indvendigt og har ofte lidt bedre kørekomfort – særligt ved høj fart. Den er helt igennem ideel til dig, der bor i byen og har brug for en økonomisk bil til bykørsel, men som også har brug for plads til weekendtasker og større indkøbsture. Fords bud på en lækker minibil er den smarte Ford Fiesta. Mikro- og minibilen kommer ofte i en hatcback-udgave, da det giver øget plads i bagagerummet.

Familiebilen

Skal du have plads til hele familien, så laver Ford et væld af rummelige biler, der har fremragende køregenskaber, masser af plads og er utroligt prisvenlige størrelsen taget i betragtning. Så drømmer du om en lækker familiebil, er en brugt Ford et rigtig godt bud. Her kan blandt and nævnes Ford Mondeo, som er en af de mest populære biler i Danmark, samt Ford C-Max, der har en ualmindeligt rummelig kabine. Der er dog intet entydigt svar på, hvilken biltype der udgør den perfekte familiebil. Det kommer nemlig helt an på dine behov, din familiekonstellation og alderen på dine børn. Har du eksempelvis små børn, og skal der være plads til barnevogn, så er en stationcar en perfekt familiebil. Er børnene større og behovet for bagagerumsplads knap så stort, så kan en brugt Ford SUV, MPV eller sedan sagtens være en perfekt familiebil. Et godt bud på en bil til familien med store børn kunne eksempelvis være en Ford Focus.

Har du brug for at blive klogere på, hvad forskellen på de forskellige biltyper helt præcist er, så kan du læse og se illustrationer her.

Køb af brugt Ford med 100% Autotjek

Ved at købe din Ford brugt får du masser af bil for pengene. Du har desuden den fordel, at den ikke falder lige så meget i værdi som, hvis du havde købt den fra ny.  Ved køb af en brugt Ford med 100% Autotjek-mærkning får du ovenikøbet masser af sikkerhed ligesom ved køb af en ny bil. Du får nemlig:

  • Alt at vide om den brugte Ford, du har kastet din kærlighed på
  • Kilometergaranti og sikkerhed mod, at der er restgæld i bilen
  • Mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-forsikring

Du kan se alle fordelene ved at købe en brugt Ford med 100% Autotjek-mærkning her. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores autotjek-forsikring eller noget helt andet. Al kontaktinformation kan findes her.