Find din nye brugte bil

Vi har 4495 biler på lager

Din søgning gav 120 resultater

Brugte Seat modeller 

Seat har ikke nær så mange år på bagen som nogle af de andre bilmærker, men det gør absolut ingenting. De laver fremragende biler i god kvalitet, og har gjort det siden deres begyndelse i 1950. Men Seat har faktisk en lidt utraditionel historie. Seat har nemlig både eksisteret som et selvstændigt mærke men også i partnerskab med Fiat. I dag er de dog 100 % ejet af VW.  

Seats modeller er kendt for at være VW’s ungdommelige og sportslige biler, der passer til den brede befolkning. Seat er nemlig lidt billigere end VW, men byder stadig på solid, tysk kvalitet – blot til super fordelagtige priser, særligt hvis du kaster blikket mod brugtbilsmarkedet. Seats modeller bliver ovenikøbet lavet på samme base som de populære VW. Det betyder faktisk, at Seat deler komponenter, motorer og karosseri med VW.  

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Seat modeller hos forhandlere over hele landet. 100% Autotjek-mærkningen er din sikkerhed for en tryg og sikker handel, når du køber brugt bil.  

Læs mere om brugte Seat her 

Fordele ved at købe Seat modeller brugt 

Ved at kigge efter brugte Seat modeller kan du få rigtig meget bil og kvalitet for pengene, og da Seat er ejet af VW, får du desuden masser af køreglæde med i købet. Der er rig mulighed for at finde brugte Seat med masser af ekstraudstyr og gøre en særdeles god handel. Der er nemlig en forholdsvis stor afskrivning på ekstraudstyr ved nye biler, og derfor rig mulighed for at få godt med ekstraudstyr med oven i hatten, når du køber brugt uanset model. Seat har nemlig et stort udvalg af modeller, der passer til ethvert behov. Ja, de har faktisk formået at skabe biler i alle klasser lige fra den helt bette mikrobil til den rå crossover.  

Mikrobilen 

Åh ja mikrobilen. Du er uden tvivl stødt på Seats bud på den perfekte mikrobil tusindvis af gange – og hvis ikke lige Seats, så har du i hvert fald mødt VWs eller Skodas. De minder nemlig utroligt meget om hinanden, ja faktisk bliver de kaldt for trillingerne. Det er nemlig Seat MiiSkoda Citigo og VW Up, der er tale om. Seats Mii er den perfekte billige og økonomiske mikrobil til dig, der drømmer om en praktisk lille bil, men ikke vil grave for dybt i lommerne. Den kører ualmindeligt godt ligesom sine søskende, men der er sparet lidt på udstyret og interiøret for at presse prisen i bund – men hvem bekymrer sig om det, så længe prisen er god og komforten i top.  

Familiebilen – Seat stationcar 

Er du på udkig efter den perfekte stationcar som familiebil, så er Seats stationcar Seat Leon et rigtig godt bud. Den har en rummelig kabine med godt med plads på bagsæderne til børn i autostole og større børn med lange stænger. Derudover byder den på et svimlende stort bagagerum, der sender de fleste en tur i himlen, når bagage eller barnevogn nemt kan smides ind uden, at det er et større puslespil at få plads. Seat Leon’en har nemlig en bagagerumskapacitet på intet mindre en 587 liter. Derudover ligger Seats formidable stationcar super godt prismæssigt, og der er rig mulighed for at finde den brugt med en motor, der passer til dit behov. Den kører fremragende, giver masser af køreglæde, og så scorer din rigtig flot i sikkerhedstest fra Euro NCAP. 

Crossover/SUV 

Crossoveren og SUV’en er kendt for deres formidable køreegenskaber, gode frihøjde og perfekte udsyn over vejen foran. Seats Ateca er et fremragende bud på en lækker SUV, der fusionerer frihøjden og det rå design fra pickuppen med rummeligheden fra en stationcar. Ateca’en er også et godt bud på en familie- eller firmabil med godt med plads. Bagagerummet har nemlig en størrelse på 485-510 liter, kabinen er høj og rummelig, og så er sikkerheden ikke mindst i orden. Den scorer eksempelvis fem stjerner i sikkerhedstests fra 2016 udført af Euro NCAP. 

Køb af brugt Seat med 100% Autotjek 

Du finder et væld af brugte Seat modeller på markedet, og der er rig mulighed for at finde én, der passer til dit behov og budget. Selvom du handler brugt, behøver du ikke at gå på kompromis med hverken følelsen af sikkerhed eller tryghed i handlen. Ved køb af brugt Seat med 100% Autotjek-mærkning får du næsten samme sikkerhed som ved køb af ny bil. Du få nemlig: 

  • Alt at vide om den brugte Seat, du har set dig lun på  
  • Sikkerhed for at bilen er tjekket grundigt igennem ud fra gældende brugtbilstests 
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring 

Ønsker du at vide mere om 100% Autotjek-mærkningen, kan du læse alt om, hvad det indebærer her. Ligger du desuden inde med spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 65 65 50 11 eller via vores kontaktformular.