Find din nye brugte bil

Vi har 4820 biler på lager

Din søgning gav 140 resultater

Brugt Toyota

Toyota har rødder tilbage til 1918, men det var faktisk slet ikke biler, det japanske firma producerede dengang – det var derimod vævemaskiner og senere tekstiler. Det var faktisk først i 1937, at Toyota kastede sig over bilproduktionen. Der skete dog ikke noget særligt de første mange år på grund af 2. Verdenskrig, der kastede en sort skygge over Japan. Efter krigen tog masseproduktionen af Toyota-biler fart, og de første Toyota-modeller ramte det danske bilmarked i 1960’erne. I 1959 ekspanderede det japanske bilmærke og etablerede fabrikker i Brasilien og i 1980’erne gik det først rigtig stærkt med nye fabrikker på det nordamerikanske kontinent og i England. Den imponerende vækst har ført Toyota helt til tops, og Toyota er i dag verdens største bilproducent.

Den store popularitet skyldes blandt andet, at Toyota gang på gang leverer pålidelige biler og formår at holde sig opdateret på den sidste nye teknologi. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Toyota’er i et væld af modeller og biltyper. Toyotas enorme succes er blandt andet drevet af klassikere som Avensis og Corolla.

Læs mere om brugt Toyota her.

Bliv klogere på Toyotas modeller og biltyper

Toyota laver et hav af modeller og biltyper – og som noget helt særligt for netop dette bilmærke, er gamle biler fra 1990’erne og start 00’erne stadig i forholdsvis høj kurs, alderen taget i betragtning. Det skyldes, at du kan finde gamle brugte Toyota’er rigtig billigt, og at de meget sjældent fejler noget mekanisk – ja faktisk er rust, det du skal være mest opmærksom på, ved de gamle biler. Den gode kvalitet og det pålidelige ry gør desuden, at brugte Toyota’er holder prisen rigtig godt, og så fås de brugt som stationcar, sedan, hatchback, coupé, SUV, MPV og cabriolet. Men hvad er en hatchback egentlig, og hvilke af disse biltyper, udover stationcaren, er oplagt som familiebil?

Mikro- og minibilen

Mikro- og minibilen er ofte kendetegnet ved at være hatchbacks. Det vil sige, at bagenden har en stor, skrå bagklap. Dette er super anvendeligt i de små bybiler, da det giver øget bagagerumsplads. Som så mange af de andre bilmærker har Toyota selvfølgelig et bud på en fremragende bybil i mikrobils-klassen; nemlig Toyota Aygo, der selvfølgelig har den karakteristiske hatchback-bagende. Aygo’en er super populær, da den har fremragende køreegenskaber og kan komme ind på selv de mindste parkeringspladser, når der skal parallelparkeres i midtbyen. Den har desuden en super brændstoføkonomi og er billig i drift. Har du brug for en anelse mere plads end det, du får i Aygo’en, så er Toyota Yaris et rigtig godt bud på en formidabel bybil i minibils-klassen. Den er større end Aygo’en, men stadig lille. Til sammenligning får du eksempelvis et 168 liters bagagerum i en Toyota Aygo, hvor du i Yaris’en får 268 liter. Toyota Yaris er derfor et godt bud på en minibil med fint med plads og gode køreegenskaber.

Familiebiler

Familiebil er et vidt begreb og det første, der sikkert popper ind i hovedet på dig, er den klassiske stationcar – og det er der alt mulig god grund til. Med en stationcar har du virkelig plads til det hele lige fra autostole til barnevogn eller hundebur i bagagerummet. Blandt brugte Toyota’er finder du et stort udvalgt af den populære Toyota Avensis, der er spækket med plads, og som et oplagt bud på en stationcar til småbørnsfamilien. Men der findes mange forskellige familie-konstellationer i dag, og det gør, at det ikke kun er stationcar-modellerne, der egner sig som familiebil.

Måske har du store børn, hvor det ikke er nødvendigt med oceaner af plads i bagagerummet. Eller måske har du delebørn og bonusbørn og derfor skal have plads til fire unger på bagsædet hver anden uge. Heldigvis har Toyota et bredt modelprogram. Blandt brugte Toyota’er finder du blandt Toyota Verso, som er et fremragende bud på en stor bil til den store familie. Det er nemlig en MPV, som er en blanding af en stationcar og en minibus. Den fås med hele fem til syv sæder, så der er plads til hele familien. Toyota har også modeller, der passer til familien med store børn og jer som kun skal have plads til indkøbsposer og sportstasker i bagagerummet. Her er Toyotas SUV RAV4 eksempelvis velegnet takket være dens høje indstigning.

Køb af brugt Toyota med 100% Autotjek

Når du køber Toyota brugt får du masser af bil for pengene – og takket være Toyotas store pålidelighed har du den fordel, at du ikke kommer ud for den helt store afskrivning, når du skal af med din brugte Toyota igen. Ved køb af brugt Toyota med 100% Autotjekmærkning, får du desuden masser af sikkerhed med i handlen. Du får nemlig:

  • Alt at vide om netop den brugte Toyota, du har set dig lun på
  • Kilometergaranti og sikkerhed for at der ikke er restgæld i bilen
  • Mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-forsikring

Du kan læse om alle fordelene ved at købe din Toyota brugt med 100% Autotjek-mærkning lige her. Ligger du inde med spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på tlf. 65 65 50 11, eller benyt kontaktformularen her.