OK Ladepakke: Start dagen med fuldt batteri

I 100% Autotjek samarbejder vi med OK omkring ladeløsning til din nye elbil.

Læs mere om hvad OK tilbyder her og ved spørgsmål, kontakt en 100% Autotjek forhandler omkring mulighederne. 

Med OK Ladepakke får du en komplet ladeløsning til din elbil, der er let, tryg og lige til at forstå. OK står for det hele, og med OK-appen kan du se prisen pr. opladning, styre din ladeboks fra sofaen og planlægge næste opladning, så bilen lader, når elprisen er lav. Og så kan du selvfølgelig også få fuld elafgiftsrefusion. Nemmere bliver det ikke.

Dine fordele hos OK

  • Komplet ladeløsning til hybrid- og elbil inkl. standardinstallation og kabelholder
  • OK står for alt – fra installation til support
  • OK-appen gør det nemt at se prisen pr. opladning, styre ladeboksen, planlægge opladning, se elpriser time for time (inkl. skatter og afgifter), finde en ladestander på farten og meget mere
  • Mulighed for at vælge grøn strøm fra OK
  • Kundeservice sidder klar 24/7
  • Du får fuld elafgiftsrefusion, hvis du også har en elaftale hos OK

Få særpris med en OK-elaftale

Hos OK kan du altid få en ladeløsning, der passer til dit behov og dine forventninger. Selvfølgelig til en pris, der er til at forstå. Skifter du samtidig til en OK-elaftale, får du særpris på både oprettelse og abonnement.

Lej din OK Ladepakke

Oprettelsespris: 2.500 kr.
Leje og serviceaftale: 199 kr./md.
Forbrug: Afregnes pr. kWh via din OK elaftale
Elafgiftsrefusion: 0,94625 kr./kWh

Køb din OK Ladepakke

Oprettelsespris: 9.500 kr.
Serviceaftale: 79 kr./md.
Forbrug: Afregnes pr. kWh via din OK elaftale
Elafgiftsrefusion: 0,94625 kr./kWh 

Betingelser for OK Ladepakke:

Oprettelsesprisen for OK Ladepakke er inkl. standardinstallation, to ladebrikker, ladekabel og kabelholder. Priserne er inkl. moms. OK tager forbehold for prisændringer og trykfejl. Vilkår for OK Ladepakke - Leje eller vilkår for OK Ladepakke - Eje er gældende. Du kan se de til enhver tid gældende priser og vilkår på ok.dk/ladepakke. Der gælder en seks måneders bindingsperiode. Der kan forekomme ekstra omkostninger ved en udvidet installation.

OK El Spotpris er til dig, der kører elbil

En spotprisaftale fra OK er til dig, der har et elforbrug på mere end 3.800 kWh om året. Det vil typisk være, hvis I er en stor husstand med f.eks. ladeboks til elbil.

Med en elaftale med spotpris følger din elpris markedets udsving time for time, og du kan dermed udnytte fald i elprisen til at lægge dit forbrug der. Du kan naturligvis vælge grøn strøm til din spotprisaftale hos OK og på den måde få din strøm fra vedvarende energikilder i Danmark.

Når du vælger en OK-elaftale, opsiger OK din nuværende aftale og sørger for alt det praktiske. Helt enkelt.

Normalpris uden OK-elaftale

Priserne herunder gælder, hvis du har en anden eludbyder end OK

Lej din OK Ladepakke

Oprettelsespris: 4.995 kr.
Leje og serviceaftale: 249 kr./md.
Forbrug: Afregnes via din el-leverandør

Køb din OK Ladepakke

Oprettelsespris: 11.995 kr.
Serviceaftale: 99 kr./md.
Forbrug: Afregnes via din el-leverandør

Betingelser for OK Ladepakke: Oprettelsesprisen for OK Ladepakke er inkl. standardinstallation, to ladebrikker, ladekabel og kabelholder. Priserne er inkl. moms. OK tager forbehold for prisændringer og trykfejl. Vilkår for OK Ladepakke - Leje eller vilkår for OK Ladepakke - Eje er gældende. Du kan se de til enhver tid gældende priser og vilkår på ok.dk/ladepakke. Der gælder en seks måneders bindingsperiode. Der kan forekomme ekstra omkostninger ved en udvidet installation.

OK kører først, når du er køreklar

Det skal være let at oplade bilen derhjemme. OK's autoriserede elektriker sikrer, at du får en komplet ladeløsning, der passer til dig, din bil og din bolig.

Derfor skal du vælge OK- Du får en sikker løsning, der virker

OK er ansvarlig for ladeboksen, og derfor skal vi sikre, at den bliver installeret korrekt. Ladeboksen installeres af en autoriseret elektriker, der ikke kører, før du er køreklar. Elektrikeren tester løsningen, og du får en grundig instruktion i, hvordan ladeboksen virker.

Det betyder også, at du er garanteret en sikker løsning, der virker.

Du får nem opladning derhjemme

For at kunne oplade din bil sikkert derhjemme, kræver det en ladeboks, som OK kan levere, samt en sikker installation af ladeboksen. Derefter skal du bare sætte stikket i bilen og oplade. Helt enkelt.

Læs mere om, hvad der er inkluderet i OK's standardinstallation.

https://www.ok.dk/globalassets/pdfer/e-mobilitet/ok-ladepakke-standardinstallation.pdf