Find din nye brugte bil

Vi har 4820 biler på lager

Din søgning gav 137 resultater

Brugte Hyundai modeller 

Hyundai blev etableret i 1967 i Seoul i Sydkorea. På trods af at Hyundai ikke har lige så mange år på bagen som nogle af sine store konkurrenter, formår mærket alligevel at give den gas med lækre, innovative biler, et bredt modelprogram og biler i fremragende kvalitet i ualmindeligt lækre designs. Sydkoreanske Hyundai er en del af Hyundai Kia Motor Group, og sammen er de verdens fjerde største bilproducent, og du vil desuden se, at der er visse ligheder mellem de to mærker.  

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Hyundai modeller fra forhandlere i hele landet. Der er derfor mulighed for at finde en brugt Hyundai nær dig. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkningen, er det din sikkerhed for en tryg og sikker handel.  

Læs mere om brugte Hyundai her. 

Fordele ved at købe Hyundai modeller brugt

Hyundai er ualmindeligt attraktive som fabriksnye. Det skyldes blandt andet, at Hyundai disker op med hele fem års garanti på deres biler og intet mindre end 12 års rustgaranti – hvilket også kommer dig til gode, når du handler brugt. Det gør priserne særdeles fordelagtige og giver mulighed for et rigtig godt køb. Derudover er der penge at spare på ekstraudstyr i brugte Hyundai modeller, da det ofte er her bilerne taber mest værdi fra ny.  

Mikro- og minibilen

Hyundai i10 er Hyundai’s bud på en perfekt mikrobil. Den kommer med masser af udstyr af en mikrobil at være, og så har den et af de større bagagerum i sin klasse. Den rummer nemlig hele 252 liter og kommer faktisk altid med fem døre. Hyundai i10 er oplagt til dig, der har brug for at fræse rundt i storbyernes små gader eller skal bruge en bil nr. 2 til ærinder. Den kører forrygende og er meget lydsvag taget dens lille kompakte ydre i betragtning.  

Familiebilen

Der er snart ikke det bilmærke, som ikke har et eller flere forrygende bud på gode familiebiler. Hyundai byder blandt andet på den lille familiebil Hyundai i20 og den større og mere rummelige Hyundai i30. Hyundai i20 fås både som tredørs og femdørs, hvor femdørs helt sikkert er at foretrække til den lille familie – og sikkerheden er selvfølgelig i top. Den fås nemlig både med vognbaneassistent og elektronisk stabiliseringsprogram, der overvåger bilens vejgreb, så du kan være sikkert kørende. Derudover er det en lille, rummelig familiebil med fint med plads i kabine såvel som i bagagerummet på 326 liter.  

Men er det ikke nok, og har du brug for endnu mere plads, bør du overveje den større Hyundai i30, der byder på masser af rummelighed og et enkelt og elegant interiør. Og skal der kræses lidt for din indre gadget-nørd, byder brugte Hyundai i30 også på masser af fedt ekstraudstyr, der gør familiebilen til en rigtig lækker bandit.  

Elbilen

Hyundai følger med strømmen og disker op med to rigtig gode bud på labre, elektrificerede biler nemlig den smarte liftback Hyundai IONIQ og den store, kompakte SUV Hyundai KONA. IONIQ er Hyundais første elbil, og den fås både som hybrid, plug-in hybrid og med ren el. Den er blandt andet et godt valg til pendlerbil grundet dens gode, grønne køreegenskaber. Hyundai IONIQ i el-udgaven har desuden en lang rækkevidde på 311 kilometer. Hyundai KONA er en flot, selvsikker SUV, der fås med en almindelig forbrændingsmotor samt som hybrid- eller elbil. Hyundai KONA er et oplagt valg, hvis du er på jagt efter en fleksibel, grøn familiebil. Kabinen tilbyder masser af plads og kan indrettes efter behov. El-udgaven kommer i to batterivarianter. Du får valget mellem 39 kWh med en rækkevidde på 305 kilometer og 64 kWh med en rækkevidde på 484 kilometer.

Sikkerheden i både Hyundai IONIQ og Hyundai KONA er helt i top. De fås begge med moderne sikkerhedsteknologier såsom adaptiv fartpilot, automatisk nødbremse der registrerer fodgængere og cykler og blindevinkelassistent.

Køb af brugt Hyundai med 100% Autotjek 

Der findes et væld af brugte Hyundai modeller på markedet, og der er derfor rigtig gode muligheder for at finde netop den, der passer til dig. Men bare fordi du handler brugt, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med hverken sikkerhed eller tryghed i handlen. Ved køb af brugt Hyundai med 100% Autotjek-mærkning, er du altid garanteret en tryg og sikker handel. Du får næsten samme sikkerhed som ved køb af fabriksny bil. Men det stopper ikke her. Du får nemlig også:  

  • Sikkerhed for at bilen er tjekket grundigt igennem ud fra gældende brugtbilstest 
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring
  • Alt at vide om lige netop den brugte Hyundai, som du har udset dig 

Vil du vide mere om 100% Autotjek-mærkningen, og hvordan den sikrer dig som brugtbilskøber, kan du læse mere her. Du er også altid meget velkommen til at give os et kald på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular, hvis du ligger inde med spørgsmål.